Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tat koku diyince tüylerim diken diken oluyo koronada 5. 6. Günde gitmişti bende. Çooook uzun süre geri gelmedi.
Test vermek iyi olabilir en azından içiniz rahatlar

Bende aynı sinirliyim

Merhaba hoş geldiniz. Tat koku gittiyse bir test verin derim

Ben ikili tarama yaptırmadım sadece ultrasondan baktırdım
Canım ben de sadece detaylı ultrason isteyeceğim doktordan. Sen daha sonra perinatologa gitmeyi düşünüyor musun? Onların cihazları daha mı detaylı oluyor acaba? Bir bilgin var mı?

Hah ağzın bal yesin yaa:)) ikizler burcu hiç de sevilmez nedense ama ben ikizlerim, annem ve babam da ikizler. Tostik de ikizler olacak biraz çok konuşmamız var haklısınız ama valla kötü burç değil

Ben evden dışarı adım atmak istemiyorum sürekli tv açıp bişeyler izleyip tembel tembel vakit geçirmekten hoşlanır oldum evet bende sabırsız ve biraz sinirli oldum işte hormondan kaynaklı
Şu an en çok özlemini çektiğim şey. Sabah 6.45 te kalk, okula git. O kadar zor geliyor ki. 2. Dönem gelse de evde ense yapsam diye gün sayıyorum. Allah’tan evde iş yapma derdim yok. Bir de o olsa kafayı yerdim sanırım.

Sağlıkla göreceksiniz bebişi inşallah. Benim baştan beri hemen hemen hiç belirtim olmadı, hep yüreğim ağzımda gittim ama alıştım artık belirtisizliğe. Dün gittim hareket bile ediyordu

Oyy sağlıkla gelsin prensin
Benimde haftaya cumartesi kontrol, cinsiyetleri öğrendikçe bende epey bi merak oldu. Bir an önce öğrenmek istiyorum
Ayy Amiiin inşaallah canim benim sağlıkla gelsin tüm evlatlarımız az kalmış ctesiye gösteriye hazır ol çok minnoşlar şuan eller kollar benim bebik hickiriyordu

senin de erkek mi hadi gözün aydın

dünden beri arkadaşlarımla erkek anası kaynana olur muhabbeti yapıyoruz

benimki de erkek Allaamm inşallah öyle olmayız
Evvet canimm erkek dedi doktorumuz seninki de erkek görmüştüm çok duygulanmıştım gördükçe hepinizi böyle güzel haberlerle ayy kaynana olmamalıyım birde kızım var hahahaha acısı ondan çıkar ammaaaa oğluşlarrda kıymetli yaaaaaağğniiiiiee

Dun pek buralarda aktif olamadım şimdi okudum yazdıklarınızı. Benim kızımda ikizler burcu çok zor gerçekten ikizler anası olmak ve bu da ikizler.
Ahh ben ne yapacam 2 tane ikizlerle işim çok zor çok
Haha canım benim eşim de ikizler çok gelgitli ayarsız oluyorlar ben akrep kızım 23 ekim terazi bu bebeğim ikizler heheyyt eğlenceli cümbüşlü bir hayat bizi bekliyor

Bu hafta özellikle aşırı gergin ve sinirliyim her şeye parlıyorum sizde var mi böyle değişiklikler. Stres topu gibi oldum nasıl yönetiyorsunuz stresinizi spor da yapamıyorum iyice sinir küpü oldum
ben de öyleyim. Oğluma karşı bir tek dikkat ediyorum. onun dışında da kızdırmasınlar yahu bizi. Bu kadar hormonla yaşamak kolay mı

Kızlar günaydın
11. haftadayim benim karnım hiç büyümüyor ya üzülüyorum çocuğumu görmeyeli de 10 günü geçti randevuya kadar 16-17 gün olacak iyidir inşallah çok endişeleniyorum bazen
İç karnın geniştir kuzu zaten bu haftalarda aman aman bi büyüme olmuyor bence

Ayy Amiiin inşaallah canim benim sağlıkla gelsin tüm evlatlarımız az kalmış ctesiye gösteriye hazır ol çok minnoşlar şuan eller kollar benim bebik hickiriyordu
Oyyy çok tatlı ama yaa yerim minnoşu

Haha canım benim eşim de ikizler çok gelgitli ayarsız oluyorlar ben akrep kızım 23 ekim terazi bu bebeğim ikizler heheyyt eğlenceli cümbüşlü bir hayat bizi bekliyor
Ooo ortaya karışık olmuş sizinki

İç karnın geniştir kuzu zaten bu haftalarda aman aman bi büyüme olmuyor bence
Sanırım öyle canım
Kızlar karnınızda kaşıntı oluyomu benim ara ara baya kaşınıyor şimdimi başlasam kreme yağa falan
Bende de olmaya başladı ilk trimester bitsin başlayacağım bende doktoruma da soracağım belki önereceği bir şey vardır. Yavaştan baslamak lazım sanırım kuzum bir de sakın kaşıma öyle yırtılıyor dediler bana

Ben de şimdilik bunları aldım kızlar. Çamaşırlarda 1 alana 1 bedava vardı. En çok atletleri, sütyeni ve siyah taytı beğendim. Tayt dışarda bile giyilicek türde. Külotlar için biraz daha zamanı var galiba beli az boldu.

Eklentiler

• 78D83148-E46A-4719-AF9D-2B3D583D4394.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 64
  • 7AC3E39D-FEDB-4A48-A539-A06E6F8328EA.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 65
Ya öyle tatlı kaşınıyoki duramıyorum ben hala krem bulamadım doktora sorucam ben de bide bebe yağını araştırdım ama doktor ne derse bakalım çarşamba günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…