Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
-C-A-N-A-N- kuzumm ramzi nub bizde de tutmadı az önce kontrolden çıktım sağlıkla gelsin de oğluşum geliyormuş Selam teyjelerr ve tatlış kayyydiiişleerim el sallıyorum hepinizzee
Ay şimdi banada arkadaşlar dedi erkek demişti kız dedi sonradan diye bi durdum bende

Oooooo, süper değerlerin.

-C-A-N-A-N- kuzumm ramzi nub bizde de tutmadı az önce kontrolden çıktım sağlıkla gelsin de oğluşum geliyormuş Selam teyjelerr ve tatlış kayyydiiişleerim el sallıyorum hepinizzee

Yaaaaa, maşallah.
Sağlıkla gelsin de varsın tutmasın.

Yalnız seninkine tekrar baktım da şimdi, o kadar net sağdaki bebek. Ramzi görse erkek olduğuna inanmazdı.

.

Oyy sağlıkla gelsin prensin
Benimde haftaya cumartesi kontrol, cinsiyetleri öğrendikçe bende epey bi merak oldu. Bir an önce öğrenmek istiyorum

Dun pek buralarda aktif olamadım şimdi okudum yazdıklarınızı. Benim kızımda ikizler burcu çok zor gerçekten ikizler anası olmak ve bu da ikizler.
Ahh ben ne yapacam 2 tane ikizlerle işim çok zor çok
Öne çıkan bir özellik olarak hiç susmadan konuşur her şeyi sorarmışım seninki de öyle mi? Devamlı konuşacak bizim bebeler de muhtemelen jajsjsh.

Merhaba güzel anneler ve tatliş bebişkolar...

Grup değişmiş bir çoşmuş maşallah :) Biz de şuan 13+1 olduk. Pzt. günü kan verdim ikili test için sonuçları bekliyorum. Bu arada geçen hafta cts günü hiç aşı olmadığım için sinovac oldum. Aşıdan sonra 2 gün boyunca aşırı sırt ve boğaz ağrım oldu. Sonrasında grip gibi oldum ve sonrasında da tat koku gitti. Tat ve koku dışında başka bir sıkıntım yok. Sizce covitmi olmuşumdur? Üniversitede akademisyenim hep kalabalık sınıflar... ortamlar.... Bulaşmış olasılığı var ama aşıdan da bu yan etkiler görülebiliyor dedi dr. Umarım böylelikle geçer gider, sağ salim atlatmış oluruz.... İkili test için de sonuç bekliyorum.... Sanırım pzts günü çıkar değil mi? Yaptıranlar tecrübelerini paylaşabilirse şahane olur.

Selamlar, sevgiler...

senin de erkek mi hadi gözün aydın

dünden beri arkadaşlarımla erkek anası kaynana olur muhabbeti yapıyoruz

benimki de erkek Allaamm inşallah öyle olmayız

Öne çıkan bir özellik olarak hiç susmadan konuşur her şeyi sorarmışım seninki de öyle mi? Devamlı konuşacak bizim bebeler de muhtemelen jajsjsh.
Evet evet çok konuşup çok soru sormaları. En belirgin özellikleri ise çift karakterli olmaları malesef, bugün sevdiği elbiseyi çok beğeniyorum 5 dk sonra hiç beğenmedim der

Bu hafta özellikle aşırı gergin ve sinirliyim her şeye parlıyorum sizde var mi böyle değişiklikler. Stres topu gibi oldum nasıl yönetiyorsunuz stresinizi spor da yapamıyorum iyice sinir küpü oldum
Ben ben her şeye her şeye sinir olabilme kapasitesine sahibim yonetebilen varsa bana da anlatsın gerçekten
Evet evet çok konuşup çok soru sormaları. En belirgin özellikleri ise çift karakterli olmaları malesef, bugün sevdiği elbiseyi çok beğeniyorum 5 dk sonra hiç beğenmedim der
Ahahah çok tırsıyorum

Bu hafta özellikle aşırı gergin ve sinirliyim her şeye parlıyorum sizde var mi böyle değişiklikler. Stres topu gibi oldum nasıl yönetiyorsunuz stresinizi spor da yapamıyorum iyice sinir küpü oldum
Bende aynı sinirliyim
Merhaba hoş geldiniz. Tat koku gittiyse bir test verin derim

Ben ikili tarama yaptırmadım sadece ultrasondan baktırdım

Ben evden dışarı adım atmak istemiyorum sürekli tv açıp bişeyler izleyip tembel tembel vakit geçirmekten hoşlanır oldum evet bende sabırsız ve biraz sinirli oldum işte hormondan kaynaklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…