- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- 683
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #12.341
Ben de bakınıyorum ama çatlak kremine başlayamadım henüz. Elimde bepanthol sensiderm vardı, her gün onu sürüyorum. Bir de badenaturalden kakao vücut yağı almıştım o da duştan sonra yumuşacık yapıyor. Mustela alacağım galibaKızçelerrr nasılsınızzz
Buara çatlatma için ne yağlar kullanıyorsunuz acaba ?
Krem değilde bebe yağı ve badem yağı işe yarıyormuş bi arkadaşım kullanmış badem yağı hamileyken catlamadı dedi tüylenmede yapmadı dedi badem yağı dedi ya benimkine yaparsa nebilimBen de bakınıyorum ama çatlak kremine başlayamadım henüz. Elimde bepanthol sensiderm vardı, her gün onu sürüyorum. Bir de badenaturalden kakao vücut yağı almıştım o da duştan sonra yumuşacık yapıyor. Mustela alacağım galiba
O konudan ben de çekiniyorum. Tüylenmeye müsait yapım var. Göbeğim ayva tüyü şeklinde güçlensin de istemiyorum. Bademi de kaşa kirpiğe sürerler ya gürleşsin diye, kurt adam olmayalım çatlamıcaz diyeKrem değilde bebe yağı ve badem yağı işe yarıyormuş bi arkadaşım kullanmış badem yağı hamileyken catlamadı dedi tüylenmede yapmadı dedi badem yağı dedi ya benimkine yaparsa nebilim
Ayyy sormaa benim de öyle gene var ama bide sürersekk allaaahhhhO konudan ben de çekiniyorum. Tüylenmeye müsait yapım var. Göbeğim ayva tüyü şeklinde güçlensin de istemiyorum. Bademi de kaşa kirpiğe sürerler ya gürleşsin diye, kurt adam olmayalım çatlamıcaz diye
Evet konuşmayı severler hatta espritüel yönleri de var yaniHah ağzın bal yesin yaa:)) ikizler burcu hiç de sevilmez nedense ama ben ikizlerim, annem ve babam da ikizler. Tostik de ikizler olacakbiraz çok konuşmamız var haklısınız ama valla kötü burç değil
Çok teşekkür ederim canimCnm ben 8 Yıldır haşimato hastasıyım..
Genelde ilaçla 2-3 küsür Oluyordu,normal hayatta böyle olması gerekiyor.
Gebe kaldıktan sonra gittim hemen 2-3 küsürdü genel olarak ideal ama hamilelikte düşük olması gerekiyor.gebelikte ilaç dozum arttı 1.3 Çıkıyor iki aydır.yani gebelikte düşük olması normal doktoruna güven
Ya bende yapmim diyorum ama yapmadan da olmuyor kaynana da bende maşallah elini hiç biseye sürdüğü yok. Tez vakitte evine gitse de bende rahatlatsamAllahını izniyle tamamlarsın inşallah canım yat dinlen iş güç yapma boşver allaha emanet bebişler
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönelim
Detaylı ultrason 20 li haftada yapılıyor onda ben perinatologa gitmeyi düşünüyorum canım. Onlar hem bu işin uzmanı hem de cihazları daha iyidir zannımcaCanım ben de sadece detaylı ultrason isteyeceğim doktordan. Sen daha sonra perinatologa gitmeyi düşünüyor musun? Onların cihazları daha mı detaylı oluyor acaba? Bir bilgin var mı?
Benim yok henüz halbuki karnım da çıktı az birazKızlar karnınızda kaşıntı oluyomu benim ara ara baya kaşınıyor şimdimi başlasam kreme yağa falan
Bizde ki çene maşallahAmaaaaaan az önce Mayıs annelerine göz attım 160 sayfa herkes birbirine küs herhaldebizimki olmuş 800 küsur
Kızçelerrr nasılsınızzz
Buara çatlatma için ne yağlar kullanıyorsunuz acaba ?
Aa baya iymiş ben de bakayım hemenGeldi geldi kumaşları %100 pamuk. Yıkadım denedim hepsini. Ben m almıştım bel kısmı hafif bol oldu tam sarmadı. Taytlarda da belinde düğme var ayarlıyorsun çok hoşuma gitti
Eveet bende çarşamba gidicem bakalım benden ne çıkıcakEvet öyle valla kuzum nerede grubun güzelleri hep paşalardan gidiyor tontişkolar
Nivea asla önermiyor burda bi takip ettiğim topik var da içeriği temiz değil diye. Gerçi şampuanıydı o sabunu da aynı mı bilemedimKorkma canım, şu an çatlaması için çok erken.
Temiz içerikli ürün araştırıyorum ne zamandır.
Ben bebe yağı kullanıcam vücuduma.
Özellikle bacaklarım çok kurudu.
Bu Cumartesi bi sorayım da doktora ona göre alıcam. Mustela veya Bioderma’yı beğendim.
Ama öyle her gün göbeğe sürmeye gerek yok şu an, duştan sonra nemlendirmek için kullanıcam sadece.
Şampuan olarak sadece bebe şampuanları buldum ama onlar temizlemez bizim saçları. Zaten kafamı eğip önce saçımı yıkıyorum, sonra havluyu sarıp duşumu öyle alıyorum ben.
Duş jeli baktım, pek bulamadım. Onun yerine bebe sabunu aldım, onu kullanıcam vücuduma. Seba Med ve Nivea Baby temiz içerkliymiş, Nivea aldım az önce.
Benimde çıktıı sanırım kaşıntı ciltle alakalıDetaylı ultrason 20 li haftada yapılıyor onda ben perinatologa gitmeyi düşünüyorum canım. Onlar hem bu işin uzmanı hem de cihazları daha iyidir zannımca
Benim yok henüz halbuki karnım da çıktı az biraz14 den sonra falan başlayacağım kreme
Nivea asla önermiyor burda bi takip ettiğim topik var da içeriği temiz değil diye. Gerçi şampuanıydı o sabunu da aynı mı bilemedim
Cano sen neden başını öne eğip yıkıyorsun onu anlayamadım kuzum.Korkma canım, şu an çatlaması için çok erken.
Bu Cumartesi bi sorayım da doktora ona göre alıcam. Mustela veya Bioderma’yı beğendim.
Ama öyle her gün göbeğe sürmeye gerek yok şu an, duştan sonra nemlendirmek için kullanıcam sadece.
Şampuan olarak sadece bebe şampuanları buldum ama onlar temizlemez bizim saçları. Zaten kafamı eğip önce saçımı yıkıyorum, sonra havluyu sarıp duşumu öyle alıyorum ben.
Duş jeli baktım, pek bulamadım. Onun yerine bebe sabunu aldım, onu kullanıcam vücuduma. Seba Med ve Nivea Baby temiz içerkliymiş, Nivea aldım az önce.
Hoşgeldin canım aramızaKızlaaaar merhababen yeniyim grupta. Önceleri hamilelik planlayanlar grubundayken şükür Allahım çok uğraştırmadan bu gruptayım. İlk anneliğim acemilikte var malum. Ben şuan 8+5 teyim. Okuyorum sürekli yorumlarınızı doktora sormadan bile birçok cevap buluyorum burada
Cano sen neden başını öne eğip yıkıyorsun onu anlayamadım kuzum.
Ooyyyy nelerde ediyorsun öyleeKorkma canım, şu an çatlaması için çok erken.
Ayy ne güzel inşallah bende senin gibi sağlıklı görürüm maşallahSağlıkla göreceksiniz bebişi inşallah. Benim baştan beri hemen hemen hiç belirtim olmadı, hep yüreğim ağzımda gittim ama alıştım artık belirtisizliğe. Dün gittim hareket bile ediyordu
Bende de öyle sonra da akşama kadar yatmaktan kendimi alamıyorumBen ya 3 u geçiyordu yattığımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?