Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızçelerrr nasılsınızzz

Buara çatlatma için ne yağlar kullanıyorsunuz acaba ?
Ben de bakınıyorum ama çatlak kremine başlayamadım henüz. Elimde bepanthol sensiderm vardı, her gün onu sürüyorum. Bir de badenaturalden kakao vücut yağı almıştım o da duştan sonra yumuşacık yapıyor. Mustela alacağım galiba

Reactions: Jou
Krem değilde bebe yağı ve badem yağı işe yarıyormuş bi arkadaşım kullanmış badem yağı hamileyken catlamadı dedi tüylenmede yapmadı dedi badem yağı dedi ya benimkine yaparsa nebilim

Krem değilde bebe yağı ve badem yağı işe yarıyormuş bi arkadaşım kullanmış badem yağı hamileyken catlamadı dedi tüylenmede yapmadı dedi badem yağı dedi ya benimkine yaparsa nebilim
O konudan ben de çekiniyorum. Tüylenmeye müsait yapım var. Göbeğim ayva tüyü şeklinde güçlensin de istemiyorum. Bademi de kaşa kirpiğe sürerler ya gürleşsin diye, kurt adam olmayalım çatlamıcaz diye

Ayyy sormaa benim de öyle gene var ama bide sürersekk allaaahhhh

Hah ağzın bal yesin yaa:)) ikizler burcu hiç de sevilmez nedense ama ben ikizlerim, annem ve babam da ikizler. Tostik de ikizler olacak biraz çok konuşmamız var haklısınız ama valla kötü burç değil
Evet konuşmayı severler hatta espritüel yönleri de var yani hayattan zevk alırlar. Bana da öyle mutluluğu geçiren insanlar lazım Google da en psikopat burç yengeç çıkıyor valla ben Google in yalancısıyım
Çok teşekkür ederim canim
Allahını izniyle tamamlarsın inşallah canım yat dinlen iş güç yapma boşver allaha emanet bebişler

Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönelim
Ya bende yapmim diyorum ama yapmadan da olmuyor kaynana da bende maşallah elini hiç biseye sürdüğü yok. Tez vakitte evine gitse de bende rahatlatsam

Canım ben de sadece detaylı ultrason isteyeceğim doktordan. Sen daha sonra perinatologa gitmeyi düşünüyor musun? Onların cihazları daha mı detaylı oluyor acaba? Bir bilgin var mı?
Detaylı ultrason 20 li haftada yapılıyor onda ben perinatologa gitmeyi düşünüyorum canım. Onlar hem bu işin uzmanı hem de cihazları daha iyidir zannımca
Kızlar karnınızda kaşıntı oluyomu benim ara ara baya kaşınıyor şimdimi başlasam kreme yağa falan
Benim yok henüz halbuki karnım da çıktı az biraz 14 den sonra falan başlayacağım kreme

Kızçelerrr nasılsınızzz

Buara çatlatma için ne yağlar kullanıyorsunuz acaba ?

Korkma canım, şu an çatlaması için çok erken.

Temiz içerikli ürün araştırıyorum ne zamandır.

Ben bebe yağı kullanıcam vücuduma.
Özellikle bacaklarım çok kurudu.
Bu Cumartesi bi sorayım da doktora ona göre alıcam. Mustela veya Bioderma’yı beğendim.

Ama öyle her gün göbeğe sürmeye gerek yok şu an, duştan sonra nemlendirmek için kullanıcam sadece.

Şampuan olarak sadece bebe şampuanları buldum ama onlar temizlemez bizim saçları. Zaten kafamı eğip önce saçımı yıkıyorum, sonra havluyu sarıp duşumu öyle alıyorum ben.

Duş jeli baktım, pek bulamadım. Onun yerine bebe sabunu aldım, onu kullanıcam vücuduma. Seba Med ve Nivea Baby temiz içerkliymiş, Nivea aldım az önce.

Geldi geldi kumaşları %100 pamuk. Yıkadım denedim hepsini. Ben m almıştım bel kısmı hafif bol oldu tam sarmadı. Taytlarda da belinde düğme var ayarlıyorsun çok hoşuma gitti
Aa baya iymiş ben de bakayım hemen
Evet öyle valla kuzum nerede grubun güzelleri hep paşalardan gidiyor tontişkolar
Eveet bende çarşamba gidicem bakalım benden ne çıkıcak

Nivea asla önermiyor burda bi takip ettiğim topik var da içeriği temiz değil diye. Gerçi şampuanıydı o sabunu da aynı mı bilemedim

Benimde çıktıı sanırım kaşıntı ciltle alakalı

Nivea asla önermiyor burda bi takip ettiğim topik var da içeriği temiz değil diye. Gerçi şampuanıydı o sabunu da aynı mı bilemedim

Evet canım, şampuanını önermiyor mühendisoğlu.
Ama sabununu öneriyor. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

.

Cano sen neden başını öne eğip yıkıyorsun onu anlayamadım kuzum.

Hoşgeldin canım aramıza. Rabbim bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Amin.

Ooyyyy nelerde ediyorsun öylee
Sebamed hep temizdir benim ondan duşjelim var hatta
Ama diyolarkii daha catlamaya başlamadan kullansan daha iyi olur diyolar nebilimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…