- 21 Haziran 2014
- 2.163
- 4.999
- 158
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #12.261
Cinsiyetini bilmiyorum öyle bariz cinsiyetli bir rüya değildi ama erkek hissetmiştim sanki öyle hatırlıyorumYaaağladığına göre artık gülebilir miyiz buna? kıyamam yaa kız mıydı erkek miydi
Ay inşallah kuzum hatta çok sasiriyordum bu kadar çok sütüm var ne kadar güzel diye ama çocuğuma veremedim bir türlü inşallah hayra çıkarrüyan çok güzel hiç olumsuz etkilenmebeyaz görmüşsün süt görmüşsün beyaz çok iyidir
Ay inşallah kuzum hatta çok sasiriyordum bu kadar çok sütüm var ne kadar güzel diye ama çocuğuma veremedim bir türlü inşallah hayra çıkar
Şimdi bi bakim dedim benim 0.7 çıkmış tsh hajjshs. Referans aralıkta gözüküyor. Sorun yok benceKuzum doktor Aralık basi dedi ama ben dayanamicam tabi galibapazartesi giderim büyük ihtimalle. Bu arada bentsh degerime baktırdım bugün kuzum 1.1 çıktı. Doktorum normal dedi ama ne bilim düşük gibi de geldi
Olumlu muydu olumsuz muydu onu da tam bilmiyorum ama ben çok görürüm böyle rüya ilk işim de birine anlatmak olursenin rüyan çok güzelama benim anneannem derdi ki; rüyanın olumsuz olduğunu düşündüğünde hiç kimseye anlatma git musluğu aç, akan suya anlat derdi
kocakarı yorumlarıyla büyüdük ahahaa
bembeyaz süt görmüşsün
Haber veririm canımYazıyı görünce bende yazayım dedimbende de durum aynı zerre belirti yok korkuyorum haftaya cumartesi benimde randevum ne göğüs hassasiyeti ne Bi şey hiçbir şey yok resmen. Yazarsan buraya durumu çok sevinirim canm
Geldim kuzum
Geldim kuzumÇok şükür bebek iyi sata göre 9+1 ama ultrasonda yine ilerde çıktı 10+0 bir sonraki randevuda da böyle ilerde olursa sat güncelleriz dedi.
Kaşıntı konusuna gelirsem bu haftalarda vücut bebeğe alerjik reaksiyon gösteriyor gebelik alerjisi olmuşsun dedi.
Alerji hapı bir krem ve bepanthol kaşıntı önleyici sensiderm önerdi. Bebeğe bir zararı yokmuş hepsinin.
Kolestaz riskine karşı da kan verdim o değerlere bakılacak.
İkili test konusunu konuştuk sadece detaylı ultrason istediğimizi söyledim. Eğer ki gebelik sonlandırma niyetiniz yoksa evet ikili testin de bir anlamı yok bu tamamen sizin kararınız ben ikili test konusunda ısrarcı değilim. Çıkan sonuç tedavi edilebilecek bir rahatsızlığı ortaya çıkarmıyor siz bilirsiniz dedi.
çok geçmiş olsunGeldim kuzumÇok şükür bebek iyi sata göre 9+1 ama ultrasonda yine ilerde çıktı 10+0 bir sonraki randevuda da böyle ilerde olursa sat güncelleriz dedi.
Kaşıntı konusuna gelirsem bu haftalarda vücut bebeğe alerjik reaksiyon gösteriyor gebelik alerjisi olmuşsun dedi.
Alerji hapı bir krem ve bepanthol kaşıntı önleyici sensiderm önerdi. Bebeğe bir zararı yokmuş hepsinin.
İkili test konusunu konuştuk sadece detaylı ultrason istediğimizi söyledim. Eğer ki gebelik sonlandırma niyetiniz yoksa evet ikili testin de bir anlamı yok bu tamamen sizin kararınız ben ikili test konusunda ısrarcı değilim. Çıkan sonuç tedavi edilebilecek bir rahatsızlığı ortaya çıkarmıyor siz bilirsiniz dedi.
Geldim kuzumÇok şükür bebek iyi sata göre 9+1 ama ultrasonda yine ilerde çıktı 10+0 bir sonraki randevuda da böyle ilerde olursa sat güncelleriz dedi.
Canım ben 10 gün önce kestirdim çok şükür birşey olmadıYa canım benim sorum saç kestirmekle ilgili aslinda. Saçınızı kestirmeyin diyorlar ama saçımın uçları keçe gibi oldu
Ben geçen haftadan beri hamile pant geçtim kızlar. H&m den hamile kotu aldım çok rahat. Lcw ve defactoda da baktım ama çok kötü ürünler bile çok pahalıydı. İlerleyen haftalarda da ilk hamileliğimde hamile taytı giymiştim çok rahattı. Trendyoldan bir beden büyük olacak şekilde almıştım onları. Üst zaten Basic bodyler dışında hamile kıyafeti olmasına gerek yok bence. Oversize kıyafetler eş kazaklarıyaa off ben bakıyorum bakıyorum hiçbir şey alamadan çıkıyorum
siz bir şeyler alabiliyo musunuz?hamile külot bakıyorum, lastikleri çok sıkar mı diye düşünüyorum vazgeçiyorum, dikişsiz alsam daha mı rahat olur diyorum, onu da hiç kullanmadım onu da bilmiyorum
sonra hamile tayt bakıyorum o da aynı şekilde acaba çok sıkar mı diye düşünüyorum çünkü evde giydiğim taytlar da hep evde iz yapıyo belimde, acaba şalvar gibi bir şeyler mi alsam diyorum salaş salaş rahat ederim diye
bakıyorum çıkıyorum, bakıyorum çıkıyorum, aldıklarınız varsa paylaşsanıza kızlar yoksa şu süreci sadece bakarak tamamlıycam
Kuzum 12 ye kadar zaten çok belli olmaz benim de çıkmadı hiç. Canını sıkma böyle şeylerleKızlar günaydın
11. haftadayim benim karnım hiç büyümüyor ya üzülüyorum çocuğumu görmeyeli de 10 günü geçti randevuya kadar 16-17 gün olacak iyidir inşallah çok endişeleniyorum bazen
Evet evet detaylı ultrasonla bakacak canım.Maşallah subhanallah kuzucuğa.
Demek önden gidiyo annesi.
İnşallah verdiği kremler seni rahatlatır canım.
Kolestaz falan getirme aklına.
İkili testi yaptırmasan bile ense kalınlığına falan bakar heralde doktorun.
Benim hafif çıkmaya başladı gaz göbeği mi bebek göbeği mi bilemicemKızlar günaydın
11. haftadayim benim karnım hiç büyümüyor ya üzülüyorum çocuğumu görmeyeli de 10 günü geçti randevuya kadar 16-17 gün olacak iyidir inşallah çok endişeleniyorum bazen
Yani var da dar giyince falan belli oluyor sadece gerçi şimdilik benim için iyi bir şey çevreme henüz söylemedim ailelere söyledik ama iş çevrem falan tam bilmiyor artık zamanı geldi bence büyümesininCanım ben 10 gün önce kestirdim çok şükür birşey olmadıilk hamileliğimde de dr a sormuştum batıl kesinlikle dedi.
Ben geçen haftadan beri hamile pant geçtim kızlar. H&m den hamile kotu aldım çok rahat. Lcw ve defactoda da baktım ama çok kötü ürünler bile çok pahalıydı. İlerleyen haftalarda da ilk hamileliğimde hamile taytı giymiştim çok rahattı. Trendyoldan bir beden büyük olacak şekilde almıştım onları. Üst zaten Basic bodyler dışında hamile kıyafeti olmasına gerek yok bence. Oversize kıyafetler eş kazaklarıbol kıyafetler daha çok hoşuma gidiyor benim. Pant üstüne de 3 tane boğazlı kazak aldım renk renk. Ama onu da colinsin erkek reyonundan aldım ince olanlardan. çünkü hamile pantalonlarının beli kumaş olduğu için kısa kıyafetlerde görünüyor. bayan kazakları da nerdeyse crop hep. böyle çözdüm şimdilik ilerleyen zamanda bir iki tane daha pant alıcam bir kaç üst idare eder beni. Kilot olarak da zaten karnım daha büyümediği için mevcutlarla rahatım. Ama ilkinde ileri haftalarda da düşük bel kullanmıştım göbeğimi sıkmamıştı. Pantalonlar da göbeği sarıyor üstüne üst altında külot da yüksek olunca çok darlanıyorum ben. Düşük belle rahat etmiştim.
Kuzum 12 ye kadar zaten çok belli olmaz benim de çıkmadı hiç. Canını sıkma böyle şeylerledr da normal olduğunu söylemişti zaten bana. Sıkıntı yapma.
Bende 3 aylık olanlara baktım da internetten benimde tam olarak öyle. Yani yeni büyüyecek sanırım heyecanla bekliyorumBenim hafif çıkmaya başladı gaz göbeği mi bebek göbeği mi bilemicembizim komşu vardı kadın 6 aylık hamileydi hamile olduğu anlaşılmıyordu bile :))
Ben ya 3 u geçiyordu yattığımdaKızlar uykusu benim gibi düzensiz olan var mıbu saat oldu hala uyku tutmuyor
Merak etme bazen canımıza tak edecekler ağrılarıYani var da dar giyince falan belli oluyor sadece gerçi şimdilik benim için iyi bir şey çevreme henüz söylemedim ailelere söyledik ama iş çevrem falan tam bilmiyor artık zamanı geldi bence büyümesinin
Bende 3 aylık olanlara baktım da internetten benimde tam olarak öyle. Yani yeni büyüyecek sanırım heyecanla bekliyorum
Ayyy kesin mi kız-C-A-N-A-N- kuzumm ramzi nub bizde de tutmadı az önce kontrolden çıktım sağlıkla gelsin de oğluşum geliyormuş
Inşaallah kuzzuum doktor direk üstte pipicigi çektiAyyy kesin mi kızmaşallah maşallah bende bi heyecan yaptım he daha kontrolüme 19 gün var
Ayyy kesin mi kızmaşallah maşallah bende bi heyecan yaptım he daha kontrolüme 19 gün var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?