Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay inşallah kuzum hatta çok sasiriyordum bu kadar çok sütüm var ne kadar güzel diye ama çocuğuma veremedim bir türlü inşallah hayra çıkar

senin rüyan çok güzel ama benim anneannem derdi ki; rüyanın olumsuz olduğunu düşündüğünde hiç kimseye anlatma git musluğu aç, akan suya anlat derdi

kocakarı yorumlarıyla büyüdük ahahaa

bembeyaz süt görmüşsün

Kuzum doktor Aralık basi dedi ama ben dayanamicam tabi galiba pazartesi giderim büyük ihtimalle. Bu arada bentsh degerime baktırdım bugün kuzum 1.1 çıktı. Doktorum normal dedi ama ne bilim düşük gibi de geldi
Şimdi bi bakim dedim benim 0.7 çıkmış tsh hajjshs. Referans aralıkta gözüküyor. Sorun yok bence Doktor söylerdi sorun olsa

Olumlu muydu olumsuz muydu onu da tam bilmiyorum ama ben çok görürüm böyle rüya ilk işim de birine anlatmak olur hayırlara vesile olsun inşallah. Şu surecimizi sağ salim gecirelim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım evlatlarımızı

karaca3443 senin şimdi doktorda olman lâzım

çıkınca yaz güzel haberler inşallah
Geldim kuzum Çok şükür bebek iyi sata göre 9+1 ama ultrasonda yine ilerde çıktı 10+0 bir sonraki randevuda da böyle ilerde olursa sat güncelleriz dedi.

Kaşıntı konusuna gelirsem bu haftalarda vücut bebeğe alerjik reaksiyon gösteriyor gebelik alerjisi olmuşsun dedi.

Alerji hapı bir krem ve bepanthol kaşıntı önleyici sensiderm önerdi. Bebeğe bir zararı yokmuş hepsinin.

Kolestaz riskine karşı da kan verdim o değerlere bakılacak.

İkili test konusunu konuştuk sadece detaylı ultrason istediğimizi söyledim. Eğer ki gebelik sonlandırma niyetiniz yoksa evet ikili testin de bir anlamı yok bu tamamen sizin kararınız ben ikili test konusunda ısrarcı değilim. Çıkan sonuç tedavi edilebilecek bir rahatsızlığı ortaya çıkarmıyor siz bilirsiniz dedi.

ohh süper her şeyin iyi olmasına çok sevindim

e tabii vücudumuz değişik reaksiyonlar veriyo, hepimiz ayrı ayrı şeyler yaşıyoruz, şu minnoşları bi sağlıkla doğursak da rahatlasak

çok geçmiş olsun

Maşallah subhanallah kuzucuğa.
Demek önden gidiyo annesi.

İnşallah verdiği kremler seni rahatlatır canım.
Kolestaz falan getirme aklına.

İkili testi yaptırmasan bile ense kalınlığına falan bakar heralde doktorun.

Ya canım benim sorum saç kestirmekle ilgili aslinda. Saçınızı kestirmeyin diyorlar ama saçımın uçları keçe gibi oldu
Canım ben 10 gün önce kestirdim çok şükür birşey olmadı ilk hamileliğimde de dr a sormuştum batıl kesinlikle dedi.
Ben geçen haftadan beri hamile pant geçtim kızlar. H&m den hamile kotu aldım çok rahat. Lcw ve defactoda da baktım ama çok kötü ürünler bile çok pahalıydı. İlerleyen haftalarda da ilk hamileliğimde hamile taytı giymiştim çok rahattı. Trendyoldan bir beden büyük olacak şekilde almıştım onları. Üst zaten Basic bodyler dışında hamile kıyafeti olmasına gerek yok bence. Oversize kıyafetler eş kazakları bol kıyafetler daha çok hoşuma gidiyor benim. Pant üstüne de 3 tane boğazlı kazak aldım renk renk. Ama onu da colinsin erkek reyonundan aldım ince olanlardan. çünkü hamile pantalonlarının beli kumaş olduğu için kısa kıyafetlerde görünüyor. bayan kazakları da nerdeyse crop hep. böyle çözdüm şimdilik ilerleyen zamanda bir iki tane daha pant alıcam bir kaç üst idare eder beni. Kilot olarak da zaten karnım daha büyümediği için mevcutlarla rahatım. Ama ilkinde ileri haftalarda da düşük bel kullanmıştım göbeğimi sıkmamıştı. Pantalonlar da göbeği sarıyor üstüne üst altında külot da yüksek olunca çok darlanıyorum ben. Düşük belle rahat etmiştim.
Kızlar günaydın
11. haftadayim benim karnım hiç büyümüyor ya üzülüyorum çocuğumu görmeyeli de 10 günü geçti randevuya kadar 16-17 gün olacak iyidir inşallah çok endişeleniyorum bazen
Kuzum 12 ye kadar zaten çok belli olmaz benim de çıkmadı hiç. Canını sıkma böyle şeylerle dr da normal olduğunu söylemişti zaten bana. Sıkıntı yapma.

Evet evet detaylı ultrasonla bakacak canım.
Tahlil sonuçlarım çıktı doktorla daha görüşmedim ama sıkıntı yok gibi. Bir değer düşük çıkmış o da önemli değil yazıyor internette yüksek çıkması problem anladığım kadarıyla.

Eklentiler

• DAE05CDB-19D1-40F1-8309-70DEC7457C93.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 73
  • ADB8DDFE-0EFD-4D4C-A89D-450F3FCAD197.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 54
  • 82D6AA34-3029-454B-A087-23CE24F8738F.webp
    29,2 KB · Görüntüleme: 87
Kızlar günaydın
11. haftadayim benim karnım hiç büyümüyor ya üzülüyorum çocuğumu görmeyeli de 10 günü geçti randevuya kadar 16-17 gün olacak iyidir inşallah çok endişeleniyorum bazen
Benim hafif çıkmaya başladı gaz göbeği mi bebek göbeği mi bilemicem bizim komşu vardı kadın 6 aylık hamileydi hamile olduğu anlaşılmıyordu bile :))

Yani var da dar giyince falan belli oluyor sadece gerçi şimdilik benim için iyi bir şey çevreme henüz söylemedim ailelere söyledik ama iş çevrem falan tam bilmiyor artık zamanı geldi bence büyümesinin
Benim hafif çıkmaya başladı gaz göbeği mi bebek göbeği mi bilemicem bizim komşu vardı kadın 6 aylık hamileydi hamile olduğu anlaşılmıyordu bile :))
Bende 3 aylık olanlara baktım da internetten benimde tam olarak öyle. Yani yeni büyüyecek sanırım heyecanla bekliyorum

-C-A-N-A-N- kuzumm ramzi nub bizde de tutmadı az önce kontrolden çıktım sağlıkla gelsin de oğluşum geliyormuş Selam teyjelerr ve tatlış kayyydiiişleerim el sallıyorum hepinizzee

Eklentiler

• IMG-20211126-WA0003.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 79
  • IMG-20211126-WA0001.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 77
Merak etme bazen canımıza tak edecekler ağrıları kıymetini bilelim

Ayyy kesin mi kız maşallah maşallah bende bi heyecan yaptım he daha kontrolüme 19 gün var
Inşaallah kuzzuum doktor direk üstte pipicigi çekti ikili teste gittim bugün orda söyledi senin test zamanı ne zaman tatlicim 19u geç değil mi ki yahuu
Ayyy kesin mi kız maşallah maşallah bende bi heyecan yaptım he daha kontrolüme 19 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…