Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar benim batma şeklinde ağrım oluyor ya özellikle sol tarafimda bu hafta biraz yoğun geçti ondan olabilir mi acaba. Bir de aşağı doğru baskı hissediyorum alt karnimda rahim büyümesinden mi ki inşallah öyledir

Benimde almam lazım özellikle iç çamaşırlarım sıkıyo artık senin geldimi külotlardan memnun kalırsan bende aliyim

Gayet normal canım, bebek büyüdükçe oluyor. Benimde sag tarafta oluyor ağrı hep.

benim de özellikle kulağın arkası var ya oralardaki saçlarda daha çok beyaz var, galiba ırsi bu, kardeşimle aramızda 3 yaş var, onda bir tane bile yok, biz almışız demek ki genlerden, bizde gırla
ayy al bende de o kadar :) kız kardeşimde de var ama benim kadar çok yok onda. sayılıdır 1 - 2 :)
teşekkür ederim :)
Canım benimde negatif yani biz neler yiyemicez hamilelik boyu mu ayrıca kokoreç yok mu yani
kuzu şöyle ki çiğ şeyler yemek kesinlikle yasak. çiğ ete bile dokunmayın diyorlar. kokoreç için doktorum bana yeme demedi ama ye de demedi şu dönem de tehlikeye atmak istemiyorum. kedi köpek dışkılarında uzak durmak lazım. sebzeleri çok güzel yıkamak lazım. gerekirse sirkeli suda beklet bellir bir süre. benim bildiklerim bunlar. :)

Benimde almam lazım özellikle iç çamaşırlarım sıkıyo artık senin geldimi külotlardan memnun kalırsan bende aliyim
Geldi geldi kumaşları %100 pamuk. Yıkadım denedim hepsini. Ben m almıştım bel kısmı hafif bol oldu tam sarmadı. Taytlarda da belinde düğme var ayarlıyorsun çok hoşuma gitti

İnşallah canım, çok sabırsızlanıyorum sizinkileri gördükten sonra
Evet evet öyle oluyor kuzum bende gidene görene dek aynı heyecan sabırsızlık görünce 1 2 gün ağız kulaklarda ay söyle yapıyor vay böyle yapıyor sonra oof kontrole daha çok var diye diye yiyip duruyorum hem kendimi hem etrafı

Çok sağol canım doktorum da 1 ay önce öyle söylemişti ama 1 aydır gitmedim Perşembe günü randevum ara sıra kaygilaniyorum böyle olunca normaldir oyleyse
Öyledir canım, kaygini çok iyi anlıyorum birde senin ilk galiba ondan olabilir bu kaygı hakli olarak
Sen ama gittiğinde bizim içinde sor normal mi bu ağrılar diye, bizim de içimiz rahat eder ☺

Ayy hangimiz öyle değiliz ki, her hafta gidip göresim var. En son doktorlar bizi kovacak artık

Kuzum doktor Aralık basi dedi ama ben dayanamicam tabi galiba pazartesi giderim büyük ihtimalle. Bu arada bentsh degerime baktırdım bugün kuzum 1.1 çıktı. Doktorum normal dedi ama ne bilim düşük gibi de geldi
Cnm ben 8 Yıldır haşimato hastasıyım..
Genelde ilaçla 2-3 küsür Oluyordu,normal hayatta böyle olması gerekiyor.
Gebe kaldıktan sonra gittim hemen 2-3 küsürdü genel olarak ideal ama hamilelikte düşük olması gerekiyor.gebelikte ilaç dozum arttı 1.3 Çıkıyor iki aydır.yani gebelikte düşük olması normal doktoruna güven

Öyledir canım, kaygini çok iyi anlıyorum birde senin ilk galiba ondan olabilir bu kaygı hakli olarak
Sen ama gittiğinde bizim içinde sor normal mi bu ağrılar diye, bizim de içimiz rahat eder ☺
Evet canım ilk tabiki sorarım not alıyorum zaten başka bir soru falan varsa onları da sorabilirim kendimin gibi

Şuan kırmızı kanamam yok ama kahverengi şekilde devam ediyor maalesef.Korkumdan hiç kalkmıyorum yerimden inşallah bu sefer bu gebeliğimi sağlıkla tamamlayabilirim
Allahını izniyle tamamlarsın inşallah canım yat dinlen iş güç yapma boşver allaha emanet bebişler
Ayyy ben de cumartesi sabah gideceğim tedirginim hayırlı haber alırız inşallah
Hadi bakalım inşallah güzel haberlerle dönelim

Çok teşekkür ederim canım

Reactions: kdv
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…