Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
hahahahhaahha allahım nasıl güldüm hasdhasdkhasdkjhakdhkasdhkahdkshsa itiraf.com hahahaahhaha
Bende almama taraftarıydım eşim durmadı aldık şimdi bende almak istiyorum
ben dün dayanamadım carrefourda indirimden bebek bezi aldım hahah stokçuluk başladı ıslak mendillerden sonra hahaha

Ooyyyy nelerde ediyorsun öylee
Sebamed hep temizdir benim ondan duşjelim var hatta
Ama diyolarkii daha catlamaya başlamadan kullansan daha iyi olur diyolar nebilimm

Ben de Seba Med şampuan kullanıyorum canım ama işte onda bile kimyasal var.

En temiz içerikliler hep bebekler için olanlar.

Normalde pek dikkat etmem böyle şeylere, hangisinin kokusu güzelse, saçıma iyi gelirse onu kullanırım.

Ama işte mevzu bebiş olunca insan daha hassas oluyormuş.

.

Hoşgeldinburda hepimiz çok heyecanlıyız sanırım o heyecan hepimizi birbirimize bağladı
Canım ramzi bende de tuttu oğlumuz oluyor çok şükür sağlıkla sıhhatle inşallah
Ay hadi hayırla gelsin inşallah

evett kızlar geldim bende ikili test için kan verdim ve ölçümler yapıldı. kızımın ve eşimin tahminleri doğru çıkacak galiba erkeğe benziyor dedi perinatolog içinde yavaştan araştırmaya başladım. erkek bebişler kızlara göre daha hareketli oluyor galiba kızım hiç bu kadar kıpır kıpır değildi ultrasonda

Kim olduğunu hatırlamamakla birlikte insight şampuan önerilmişti geçen gün sayfada. Baktım hakkaten temiz şu sls paraben ıvır zıvrlar yok ben de ondan alcam galiba.
Bi de kızlar göz çevresi veya herhangi kırışıklık kremi kullanıyorduysanız içinde retinol oluyor bazılarında bir bakıno da yasak. Tonik kullananlar bha(salisilik asit) içeriyorsa o da yasak. Bir de kimyasal filtreli güneş kremleri yasak. Tesadüfen fark ettim çoğunu ben de. Şimdilik aklıma gelenler bunlar.
Bu arada yasak derken yani kullanılmaması daha iyi diyolar

Bu yıl ne erkek doğacak hey maşallah

bu sene erkek yılı galiba :) bir erkek dahaaaaa :) oleeeyyy sağlıkla gelsin bebişiniz

Kızlar ben de bir süredir şampuanı bıraktım. Bıttım sabunu kullandım bir süre yumuşatsın diye de sirke ile duruladım güzel oldu minik minik saçlar çıkarmıştı aslında ama sadece sabun kullandım aylarca denedim ama saçım tam alışmadı yağlı görüntü oluyordu. En son himalaya bebek şampuanını aldım. İçeriğini araştırıp aldım güvenli görünüyor biraz fazla kullanmak gerekiyor köpürmediği için ama memnunum bu süreçte kimyasalı minimuma indirmek gerekiyor özellikle şampuanlarınızda kremleriniz diş macununuzda SLS olmamasına dikkat edin. Bazı bebek şampuanlarında bile var maalesef. Diş macunlarında da çok fazla titanyum dioksit kullanılıyor ona da dikkat edin Çocuk diş macunu aldım bitkisel onu kullanıyorum temizlemesi de oldukça iyi

Ay dalinde varmış ya SLS şok oldum hiç ummazdım

Şampuan konusunda biraz cinsim ben canım.

Seba Med kepek yapmaya başlıyor, Head & Shoulders kullanıyorum.
Sonra o çok düzleştiriyor saçımı, Elidor kullanıyorum bukle bukle olsun diye.

Eşim de öyle, banyoda bin bir çeşit şampuan var.

Mineralli pudra kullanıyordum makyaj yaparken, ona veda ettim.
Çünkü bi de çıkarmak için tonikdi, süttü derken iş çığrından çıkıyo.

Sadece sürme çekiyorum, nadiren de eye liner ve maskara.

Güneş kremi yıllardır her markayı kullandım, en son biodermada karar kıldım.
7 yıldır bunu kullanıyorum.
Ama yakın zamanda hamileler için olan Solante Pregna’yı almaya karar verdim.

Benimde çıktıı sanırım kaşıntı ciltle alakalı
Aynen olabilir
Merhaba hoş geldiniz Sağlıkla gelsin inşallah
Evet canım, şampuanını önermiyor mühendisoğlu.
Ama sabununu öneriyor. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

.Eki Görüntüle 2959490
Teşekkür ederim bilgi için
hahahahhaahha allahım nasıl güldüm hasdhasdkhasdkjhakdhkasdhkahdkshsa itiraf.com hahahaahhaha

ben dün dayanamadım carrefourda indirimden bebek bezi aldım hahah stokçuluk başladı ıslak mendillerden sonra hahaha
Bende 1 ve 2 numara aldım şimdi indirimden 3 ve 4 alcam.
Islak mendil zaten ev dolu ama hala alıyorum

Benimde arkadaşımda böyle oldu bebek gece sabaha kadar oturup sabah akşama kadar yatıyordu sevmeye gidiyorduk sürekli uyuyordu gündüzleri
Kız aha yeğenim işte gece uyumaz bebe uykusu olsada sabahta kalkmaz

Kuzenimin kızı da tam tersi o hamileyken erken yatar erken kalkardı bebekte öyle

Kız aha yeğenim işte gece uyumaz bebe uykusu olsada sabahta kalkmaz

Kuzenimin kızı da tam tersi o hamileyken erken yatar erken kalkardı bebekte öyle
Ayyy uykumuzu düzene sokmak zorundayız ama nasıl olacak bilmiyorum ben bugün kahvaltımı 13.30 da yaptım resmen o da saat kurarak uyandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…