Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar hadi ıslak mendil bir şekilde kullanılır da, şimdiden bebek bezi nasıl alıyorsunuz?

Hiç belli olmuyo ya bu bez konusu, bazı bebeklere pişik yapan bazısına yapmıyo falan.

Sadece bezlere değil, her şeye zam gelecek.

Eğer cesaretimi toplayıp bir şeyler alsam sanırım öncelikle bebek arabası, iyi bir ateş ölçer, kamera, süt sağma makinesi, şu katlanır küvetlerden falan almaya başlardım.

.

Sorma bebek olunca zatenn nerden nereyeee ama genede nebilim ben normal şampuan kullanıyorumm elidor dan zaten herşey pahalandı

Aynen olabilir

Merhaba hoş geldiniz Sağlıkla gelsin inşallah

Teşekkür ederim bilgi için

Bende 1 ve 2 numara aldım şimdi indirimden 3 ve 4 alcam.
Islak mendil zaten ev dolu ama hala alıyorum
ıslak mendile bir süre ara verdim hahaah
kuzu sleepy natural aldım artık pişik yaparsa da şansımıza küseyim :) iade etme gibi seçeneğim olmaz ama belki ihtiyacı olan başkasına veririm en kötü :)
bana kız kardeşimden bebek arabası, kamera, süt sağma makinesi, küvet falan her şey kaldı :) masraf yapan bütün şeyleri kız kardeşimden temin edicem. o saklamıştı yarın bir gün bana da lazım olur diye :)

Ben de sebamed aldım. Kendimde deneyeyim ona göre alırım diye. Göz yakmıyor. Hem duşta hem de yüz yıkamada kullanıyorum.

ne yazık ki her ıslak mendil de her bebeğe iyi gelmiyor canım. en doğalı su ve pamuk ama ıslak mendil daha pratik işte araba, kanguru, beşik vs. almak şimdiden daha mantıklı

hahahahhaahha allahım nasıl güldüm hasdhasdkhasdkjhakdhkasdhkahdkshsa itiraf.com hahahaahhaha

ben dün dayanamadım carrefourda indirimden bebek bezi aldım hahah stokçuluk başladı ıslak mendillerden sonra hahaha
Ya ben de çok almak istedim de tenine uymayabiliyor falan denildi diye tırstım. Ben de bebek bezi yerine altın almaya başladım geçen ay. Şimdi aldım deyince yine bi depreşti alma isteği.

O süpermiş, senin masrafların yarı yarıya inmiş kuzum.

Ben o büyüklerden bile başlayamıyorum şu an. Yoksa çok güzel indirimler görüyorum arada. Bi de zam geleceğini bilince hemen almak lazım aslında.

Anca şöyle 5-6 ayı devirmem lazım sanırım.
İlk bebeğimi 9 haftalık kaybettiğim için şimdiden bir tek çöp bile almak istemiyorum.

Ayyy uykumuzu düzene sokmak zorundayız ama nasıl olacak bilmiyorum ben bugün kahvaltımı 13.30 da yaptım resmen o da saat kurarak uyandım
Aynı bensin
Evet canım jhonson da da vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam onlara da hiç güvenmiyorum
Ayy iyi araştırmak lazım. Ben mühendisinogluna bakıyorum her şeye
Etrafımdan gördüğüm kadarıyla ilk kullandığın öyle kolay kolay pişik yapmıyor değiştirince oluyor falan diyorlar. Valla artık veririz birine olursa da. Ama ben sleepy e güveniyorum çok fazla

Bebek arabası ve dolap araştırıyorum şu anda beşiklerim var yeğenimden onları kullancam

ne yazık ki her ıslak mendil de her bebeğe iyi gelmiyor canım. en doğalı su ve pamuk ama ıslak mendil daha pratik işte araba, kanguru, beşik vs. almak şimdiden daha mantıklı

Aynen, ben de öyle düşünüyorum canım.

.
Ya ben de çok almak istedim de tenine uymayabiliyor falan denildi diye tırstım. Ben de bebek bezi yerine altın almaya başladım geçen ay. Şimdi aldım deyince yine bi depreşti alma isteği.

Evet, bak bu çok mantıklı.

.

Solante pregnayı aldım ben geçen gün. Solante daha önce kullandıysan yapısı hemen hemen diğer serileriyle aynı. Mineral filtreli olduğu için yüzüne yoğurt sürmüş gibi beyaz duruyor. Çıkmadan biraz önce sürünce o beyazlığın geçtiğini fark ettim ama. Leke meke çok oluyormuş bol bol süreriz artık

Sleepy’nin ıslak mendili saf su, pamuk, bambu ve gliserin içeriyor. Gliserin alerjik bir durum yaratmaz diye düşündüm. Umarım yanılmam.

Aynen öyle canım, zararlı içerik olmasın da bi süre yoğurt sürmüş gibi gezeriz.
Sorun yok.

.

bunu geçen gün senden gördüm bana çok mantıklı geldi. sanırım bir sonra ki ay ben de senin gibi yapacağım
evet kuzum masraflarım yarıya indi sağolsun

kaybın için çok üzgünüm gönlünü ferah tut her şey çok güzel olacak :)
Evett banada geldi msj kızzz iyi yaotın gönderdinn benim eşimm gratise girmezz hahahaha sadece markette ne all desem alırr
ay o benden daha meraklı böyle gratis watsons işlerine hahah ilk başlarda hiç girmiyordu sürükleye sürükleye alıştırdım şimdi çıkmıyor hahah bugün arıyor beni gratisteyim ben kendime şunu aldım senin neye ihtiyacın var diye hahahaha

Kendi sağlığını bebişin sağlığını düşün böyle zamanda onun sana yardımcı olması lazım bencil insanlara kızıyorum yaa kendini yorma fazla olacak olduktan sonra yatınca da oluyor ama dikkat etmekte fayda var allaha emanetler kuzucuklar

Oooooerkeklerede var zaten gratistee iyi yapıyo vallahaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…