- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #12.381
Teşekkür ederim canımayyyy grup erkek bebekle coştu :) maşallah sağlıkla gelsin @ArYa_Yasy
Anaaaam bir erkek dahaBu yıl erkek yılı diyorlar demek doğru Hadi gözünüz aydın sağlıkla gelsin
Sorma bebek olunca zatenn nerden nereyeee ama genede nebilim ben normal şampuan kullanıyorumm elidor danBen de Seba Med şampuan kullanıyorum canım ama işte onda bile kimyasal var.
En temiz içerikliler hep bebekler için olanlar.
Normalde pek dikkat etmem böyle şeylere, hangisinin kokusu güzelse, saçıma iyi gelirse onu kullanırım.
Ama işte mevzu bebiş olunca insan daha hassas oluyormuş.
.
ıslak mendile bir süre ara verdim hahaahAynen olabilir
Merhaba hoş geldinizSağlıkla gelsin inşallah
Teşekkür ederim bilgi için
Bende 1 ve 2 numara aldım şimdi indirimden 3 ve 4 alcam.
Islak mendil zaten ev dolu ama hala alıyorum
kuzu sleepy natural aldım artık pişik yaparsa da şansımıza küseyim :) iade etme gibi seçeneğim olmaz ama belki ihtiyacı olan başkasına veririm en kötü :)Kızlar hadi ıslak mendil bir şekilde kullanılır da, şimdiden bebek bezi nasıl alıyorsunuz?
Hiç belli olmuyo ya bu bez konusu, bazı bebeklere pişik yapan bazısına yapmıyo falan.
Sadece bezlere değil, her şeye zam gelecek.
Eğer cesaretimi toplayıp bir şeyler alsam sanırım öncelikle bebek arabası, iyi bir ateş ölçer, kamera, süt sağma makinesi, şu katlanır küvetlerden falan almaya başlardım.
.
bugün eşimi yolladım gratise indirim varmış 2 tane elidor saç kremi stokladım 11 tl düşmüş. hemen aldırdımSorma bebek olunca zatenn nerden nereyeee ama genede nebilim ben normal şampuan kullanıyorumm elidor danzaten herşey pahalandı
Ben de sebamed aldım. Kendimde deneyeyim ona göre alırım diye. Göz yakmıyor. Hem duşta hem de yüz yıkamada kullanıyorum.Korkma canım, şu an çatlaması için çok erken.
Temiz içerikli ürün araştırıyorum ne zamandır.
Ben bebe yağı kullanıcam vücuduma.
Özellikle bacaklarım çok kurudu.
Bu Cumartesi bi sorayım da doktora ona göre alıcam. Mustela veya Bioderma’yı beğendim.
Ama öyle her gün göbeğe sürmeye gerek yok şu an, duştan sonra nemlendirmek için kullanıcam sadece.
Şampuan olarak sadece bebe şampuanları buldum ama onlar temizlemez bizim saçları. Zaten kafamı eğip önce saçımı yıkıyorum, sonra havluyu sarıp duşumu öyle alıyorum ben.
Duş jeli baktım, pek bulamadım. Onun yerine bebe sabunu aldım, onu kullanıcam vücuduma. Seba Med ve Nivea Baby temiz içerkliymiş, Nivea aldım az önce.
ne yazık ki her ıslak mendil de her bebeğe iyi gelmiyor canım. en doğalı su ve pamuk ama ıslak mendil daha pratik işteKızlar hadi ıslak mendil bir şekilde kullanılır da, şimdiden bebek bezi nasıl alıyorsunuz?
Hiç belli olmuyo ya bu bez konusu, bazı bebeklere pişik yapan bazısına yapmıyo falan.
Eğer cesaretimi toplayıp bir şeyler alsam sanırım öncelikle bebek arabası, iyi bir ateş ölçer, kamera, süt sağma makinesi, şu katlanır küvetlerden falan almaya başlardım.
.
Ya ben de çok almak istedim de tenine uymayabiliyor falan denildi diye tırstım. Ben de bebek bezi yerine altın almaya başladım geçen ay. Şimdi aldım deyince yine bi depreşti alma isteği.hahahahhaahha allahım nasıl güldüm hasdhasdkhasdkjhakdhkasdhkahdkshsa itiraf.com hahahaahhaha
ben dün dayanamadım carrefourda indirimden bebek bezi aldım hahah stokçuluk başladı ıslak mendillerden sonra hahaha
ıslak mendile bir süre ara verdim hahaah
kuzu sleepy natural aldım artık pişik yaparsa da şansımıza küseyim :) iade etme gibi seçeneğim olmaz ama belki ihtiyacı olan başkasına veririm en kötü :)
bana kız kardeşimden bebek arabası, kamera, süt sağma makinesi, küvet falan her şey kaldı :) masraf yapan bütün şeyleri kız kardeşimden temin edicem. o saklamıştı yarın bir gün bana da lazım olur diye :)
Aynı bensinAyyy uykumuzu düzene sokmak zorundayız ama nasıl olacak bilmiyorumben bugün kahvaltımı 13.30 da yaptım resmen o da saat kurarak uyandım
Ayy iyi araştırmak lazım. Ben mühendisinogluna bakıyorum her şeyeEvet canım jhonson da da vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam onlara da hiç güvenmiyorum
Etrafımdan gördüğüm kadarıyla ilk kullandığın öyle kolay kolay pişik yapmıyor değiştirince oluyor falan diyorlar. Valla artık veririz birine olursa da. Ama ben sleepy e güveniyorum çok fazlaKızlar hadi ıslak mendil bir şekilde kullanılır da, şimdiden bebek bezi nasıl alıyorsunuz?
.
ne yazık ki her ıslak mendil de her bebeğe iyi gelmiyor canım. en doğalı su ve pamuk ama ıslak mendil daha pratik iştearaba, kanguru, beşik vs. almak şimdiden daha mantıklı
Ya ben de çok almak istedim de tenine uymayabiliyor falan denildi diye tırstım. Ben de bebek bezi yerine altın almaya başladım geçen ay. Şimdi aldım deyince yine bi depreşti alma isteği.
Evett banada geldi msj kızzz iyi yaotın gönderdinn benim eşimm gratise girmezz hahahaha sadece markette ne all desem alırrbugün eşimi yolladım gratise indirim varmış 2 tane elidor saç kremi stokladım 11 tl düşmüş. hemen aldırdım
Solante pregnayı aldım ben geçen gün. Solante daha önce kullandıysan yapısı hemen hemen diğer serileriyle aynı. Mineral filtreli olduğu için yüzüne yoğurt sürmüş gibi beyaz duruyor. Çıkmadan biraz önce sürünce o beyazlığın geçtiğini fark ettim ama. Leke meke çok oluyormuş bol bol süreriz artıkŞampuan konusunda biraz cinsim ben canım.
Seba Med kepek yapmaya başlıyor, Head & Shoulders kullanıyorum.
Sonra o çok düzleştiriyor saçımı, Elidor kullanıyorum bukle bukle olsun diye.
Eşim de öyle, banyoda bin bir çeşit şampuan var.
Mineralli pudra kullanıyordum makyaj yaparken, ona veda ettim.
Çünkü bi de çıkarmak için tonikdi, süttü derken iş çığrından çıkıyo.
Sadece sürme çekiyorum, nadiren de eye liner ve maskara.
Güneş kremi yıllardır her markayı kullandım, en son biodermada karar kıldım.
7 yıldır bunu kullanıyorum.
Ama yakın zamanda hamileler için olan Solante Pregna’yı almaya karar verdim.
Sleepy’nin ıslak mendili saf su, pamuk, bambu ve gliserin içeriyor. Gliserin alerjik bir durum yaratmaz diye düşündüm. Umarım yanılmam.ne yazık ki her ıslak mendil de her bebeğe iyi gelmiyor canım. en doğalı su ve pamuk ama ıslak mendil daha pratik iştearaba, kanguru, beşik vs. almak şimdiden daha mantıklı
Solante pregnayı aldım ben geçen gün. Solante daha önce kullandıysan yapısı hemen hemen diğer serileriyle aynı. Mineral filtreli olduğu için yüzüne yoğurt sürmüş gibi beyaz duruyor. Çıkmadan biraz önce sürünce o beyazlığın geçtiğini fark ettim ama. Leke meke çok oluyormuş bol bol süreriz artık
bunu geçen gün senden gördüm bana çok mantıklı geldi. sanırım bir sonra ki ay ben de senin gibi yapacağımYa ben de çok almak istedim de tenine uymayabiliyor falan denildi diye tırstım. Ben de bebek bezi yerine altın almaya başladım geçen ay. Şimdi aldım deyince yine bi depreşti alma isteği.
evet kuzum masraflarım yarıya indi sağolsunO süpermiş, senin masrafların yarı yarıya inmiş kuzum.
Ben o büyüklerden bile başlayamıyorum şu an. Yoksa çok güzel indirimler görüyorum arada. Bi de zam geleceğini bilince hemen almak lazım aslında.
Anca şöyle 5-6 ayı devirmem lazım sanırım.
İlk bebeğimi 9 haftalık kaybettiğim için şimdiden bir tek çöp bile almak istemiyorum.
ay o benden daha meraklı böyle gratis watsons işlerine hahah ilk başlarda hiç girmiyordu sürükleye sürükleye alıştırdım şimdi çıkmıyor hahah bugün arıyor beni gratisteyim ben kendime şunu aldım senin neye ihtiyacın var diye hahahahaEvett banada geldi msj kızzz iyi yaotın gönderdinn benim eşimm gratise girmezz hahahaha sadece markette ne all desem alırr
Kendi sağlığını bebişin sağlığını düşün böyle zamanda onun sana yardımcı olması lazım bencil insanlara kızıyorum yaa kendini yorma fazla olacak olduktan sonra yatınca da oluyor ama dikkat etmekte fayda var allaha emanetler kuzucuklarEvet konuşmayı severler hatta espritüel yönleri de var yanihayattan zevk alırlar. Bana da öyle mutluluğu geçiren insanlar lazım Google da en psikopat burç yengeç çıkıyor valla ben Google in yalancısıyım
Çok teşekkür ederim canim
Ya bende yapmim diyorum ama yapmadan da olmuyor kaynana da bende maşallah elini hiç biseye sürdüğü yok. Tez vakitte evine gitse de bende rahatlatsam
Oooooerkeklerede var zaten gratistee iyi yapıyo vallahaaabunu geçen gün senden gördüm bana çok mantıklı geldi. sanırım bir sonra ki ay ben de senin gibi yapacağım
evet kuzum masraflarım yarıya indi sağolsun
kaybın için çok üzgünümgönlünü ferah tut her şey çok güzel olacak :)
ay o benden daha meraklı böyle gratis watsons işlerine hahah ilk başlarda hiç girmiyordu sürükleye sürükleye alıştırdım şimdi çıkmıyor hahah bugün arıyor beni gratisteyim ben kendime şunu aldım senin neye ihtiyacın var diye hahahaha
girmiyordu başta, şimdide çıkmıyor haha kendine alacak bir şey bulamazsa gidiyor el kremi alıyor bana hahahaahOooooerkeklerede var zaten gratistee iyi yapıyo vallahaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?