Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ohhh maşallah gözün aydın canım bi erkek daha katılıyor aramıza sağlıcakla inşallah
Çok teşekkür ederim canım.

İnşallah bu sefer aklen, ruhen ve bedenen sağlıklı bir şekilde evladımı kucağıma alabilirim.

.
Sanırım korkular doğana kadar devam edecek bende çok tedirginim 5 6 ay olmadan kimse bişey almasın dedim bende almayı düşünmüyorum sağlıcakla doğduğu günleri görelim inşallah

Dolap için “caploonba” markası varsa yaşadığın yerde bakmanı öneririm. Çilek vs. Hepsine baktık. Hem kalite hem fiyat olarak çok üstün geldi bize. Dolabı zamlardan önce aldık çok şükür. Şu an %100 artmış fiyatlar. Arkası dandik kontrplak değil, parmak kalınlığında, baya sağlam. 1950 ye elden 3 taksitle aldık. Son taksiti bu ay bitecek inşallah.

Sanırım korkular doğana kadar devam edecek bende çok tedirginim 5 6 ay olmadan kimse bişey almasın dedim bende almayı düşünmüyorum sağlıcakla doğduğu günleri görelim inşallah
Aynen canım, maalesef devam edecek gibi.

Yarın kontrolüm var, stresi başladı şimdiden.

İnşallah hepimize sağlıcakla doğurmak nasip olur.

.

Çok güzelmiş canım, hayırlı olsun.

Güle güle kullanın.

.

ben de eczaneden Splat doğal diş macunu almıştım

Canım Ben epeydir Yves Rocher in şampuanını kremini ve duş jelini kullanıyorum. %95 doğal içerik oluor genelde. Hatta duş jelini alerjik oğlumda da kullandım sıkıntı yaşamadım hiç. İçeriğine falan bir bak istersen. Fiyat olarak başta pahalı gibi geliyor ama ürünleri çok kaliteli ve bereketli uzun süre gidiyor.

Tamam canım, bakıcam buna.

Çok teşekkür ederim.

.

Kızlar ben karın için bio oil aldım. Ama bitince eart mama diye bi marka var herkes çok memnun, onu denemek istiyorum. Bir de size önerim duşta kendiniz şu doğal fırçalarla aşağıdan yukarı doğru fırçalayın. Çok iyi geliyormuş. Benim merak ettiğim birşey daha var. Son aylarda vajinada ve kol altında acayip bir kararma oluyormuş. Onu nasıl önleyeceğiz bi kaç gündür araştırıyorum ama birşey bulamadım. Yabancı bir kadın hamilelik videosunda hindistan cevizi yağı önermiş sadece. Başka bir bilgiye ulaşamadım. Bilgisi olan var mı ?

Bana bır zararı yok da rahat edemiyorum. Zaten onunda pek bişe yapacak hâli yok. Süpürge açtım bugün yine lekelenme olmuş biraz . Gerçekten minikler Allah a emanet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…