Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Rabbim sağlıkla kavuşmayı hepimize nasip etsin canım Bol bol dua edelim birbirimize ben elimi her karnıma koyduğumda salavat çekiyorum. Tüm bebişler içinde kabul etsin Rabbim . Bende daha almadım hiç bişey ama kötüyü düşünerek değil sende kötüyü çağırma

Karnimin üzerine yatmistim yuz üstu yani gece sanki icimde bisisler odlu . Baskiyla sanirim dürttü mu tekmeledimi naptiysa o an uykuda hissedip kalkmistm gecen gece
Bende bir gece bence ikisi de rüyaydı karnımın sol tarafına bir dokundu gibi his yaşadım. Bir gece de eliyle ayağıyla bildiğin karnimı itiyordu sanki koca kız oldu da daha civciv halbuki

Bunu da mı yaşıcaz yaa hiç duymamıştım. Araştırayım ben dekayda değer bişiler bulursam yazarım

Hindistan cevizi yağı ile karbonatın karıştırılıp peeling yapıldığını duydum ama hiç denemedim.

Kızlar gece rüyalarınızda bebişin hareket ettiğini zannedermis gibi hisler yaşayan var mı aranızda benden başka özellikle iki gündür.
Rüyamda değil bizzat uyanıkken. Son 1 haftadır sürekli sol tarafta, kasığın biraz üstünde bildiğin bir şeyler hissediyorum. 10 dakika önce resmen irkildim. Ama bu haftalarda imkansız olduğunu biliyorum. Psikolojikse benim psikoloji ciddi anlamda gidik.

Allah kabul etsin, hocam tembihledi sürekli ibadet içinde ol uyumadan önce mutlaka ayetel kürsi nas felak sürelerini oku, çünkü şeytan bebeğin üstüne çok vesvese veriyormuş Rabbim korusun bizi inşallah şeytanın gözü çıksın inşallah

Selam kızlar nasilsiniz
İştahlar ne alemde inanir mısınız canım mercimek çorbası çekti ve hemen yaptım 2. Kaseyi kafama dikmek üzereyim bebişlere yarayacağını düşünüyorum
Selam canım yarın bebiş görünce daha da iyi olacaz inşallah sen nasılsın Ohhh afiyet olsun löp löp et olsun bebişlerebenim iştah hiç kapanmadı maşallah yerinde

Selam canım yarın bebiş görünce daha da iyi olacaz inşallah sen nasılsın Ohhh afiyet olsun löp löp et olsun bebişlerebenim iştah hiç kapanmadı maşallah yerinde
Ay maşallah benim iştah 180 derece dönüyor yarın hayırlı haberlerle dön inşallah cinsiyeti belli olur mu acep?

Oh ohh ne güzel gelsin hayat bildiği gibi gelsin doğumdan sonra normal haline zamanla dönüyormuş ki annem hep öyle der. Ablam çok kararma yaşadı şu an durumu ne bilmiyorum ama bu konuda annemin söylediğine güveniyorum.
Ya hikaye başlangıcı komik sonu daha da komik. Allah iyiliğini versin emi

Yaa ben de hissediyorum ama hareket olamaz daha eti ne budu ne. İlk gebelikte 20. Haftayı buluyo diyolardı bebek hareketlerini hissetme. Ama bişi var yani ağrı mı desem dürtme mi desem

Selam kızlar nasilsiniz
İştahlar ne alemde inanir mısınız canım mercimek çorbası çekti ve hemen yaptım 2. Kaseyi kafama dikmek üzereyim bebişlere yarayacağını düşünüyorum
Selam ben hala kusuyorum iştahımın gelmesini dört gözle bekliyorum Afiyet olsun yarasın bebişlere
Benim de %80 kız sizin Ramzi tuttu . Ama belli de olmaz şu an daha 7 cm dedi
hadi hayırlı olsun sağlıcakla gelsin

Ya sormaa burda bile başlık açılmış kararma için dün gece okurken fenalık geçirdim resmen. İnşallah dediğin gibi geçicidir. Göbeğinizde koyu renk çizgi oluşmaya başladı mı ben de hafiften başladı. O da geçiyormuş 1 yıl içinde.

Bu arada biraz baktım. En büyük sebep hormonlarmış hormonların bize yapmadığı ne kaldı? Ağda yapmak artırıyormuş bir de güneşe maruz kaldığında ciltte pigmentasyon artıyormuş yAni kararmaya meyilli yerler de kararıyor o zaman demek ki. Yapabileceklerimiz; ağdadan uzak durmak güneş koruyucusuz dışarı çıkmamak. Doğumdan sonra veya en geç emzirmeyi bırakınca eski haline dönüyormuş genellikle. Amin diyelim bekleyip görcez

kafaniza takmayin kararmalar geçiyor benim ikinci ilkince siyah uzun cizgi vardi dogumdan sonra gunbe gun gecti.Koltuk altimda kararma olmadi ama olsa oda gecerdi sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…