- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #12.441
Rabbim sağlıkla kavuşmayı hepimize nasip etsin canımBiz kayıp yaşayanlar ister istemez daha temkinli gidiyoruz canım malesef.
Ben indirimden kendime hamilelikte giyebileceğim hamile eşofmanı taytı bile alamadım. Bugün avm ye gitmişti bi baktım ama elim almaya gitmedi.
Elimizden geldiğince birikim yapmaya çalışçaz artık. Alınır her şey bir şekilde sağlıklı olsunlar da napim beze de fazla para vermeyi göze alıyorum şu an alırsam o beni strese sokar
Bende bir gece bence ikisi de rüyaydı karnımın sol tarafına bir dokundu gibi his yaşadım. Bir gece de eliyle ayağıyla bildiğin karnimı itiyorduKarnimin üzerine yatmistim yuz üstu yani gece sanki icimde bisisler odlu. Baskiyla sanirim dürttü mu tekmeledimi naptiysa o an uykuda hissedip kalkmistm gecen gece
Bunu da mı yaşıcaz yaaKızlar ben karın için bio oil aldım. Ama bitince eart mama diye bi marka var herkes çok memnun, onu denemek istiyorum. Bir de size önerim duşta kendiniz şu doğal fırçalarla aşağıdan yukarı doğru fırçalayın. Çok iyi geliyormuş. Benim merak ettiğim birşey daha var. Son aylarda vajinada ve kol altında acayip bir kararma oluyormuş. Onu nasıl önleyeceğiz bi kaç gündür araştırıyorum ama birşey bulamadım. Yabancı bir kadın hamilelik videosunda hindistan cevizi yağı önermiş sadece. Başka bir bilgiye ulaşamadım. Bilgisi olan var mı ?
Eveeeet bakalım ne çıkacakEvet canım, aynen.
Ama Ramzi yazınca çıkan fotoğrafları iyi incelemek lazım.
Üst alt falan var.
Sana kız demişiz bu arada.
Hindistan cevizi yağı ile karbonatın karıştırılıp peeling yapıldığını duydum ama hiç denemedim.Kızlar ben karın için bio oil aldım. Ama bitince eart mama diye bi marka var herkes çok memnun, onu denemek istiyorum. Bir de size önerim duşta kendiniz şu doğal fırçalarla aşağıdan yukarı doğru fırçalayın. Çok iyi geliyormuş. Benim merak ettiğim birşey daha var. Son aylarda vajinada ve kol altında acayip bir kararma oluyormuş. Onu nasıl önleyeceğiz bi kaç gündür araştırıyorum ama birşey bulamadım. Yabancı bir kadın hamilelik videosunda hindistan cevizi yağı önermiş sadece. Başka bir bilgiye ulaşamadım. Bilgisi olan var mı ?
Rüyamda değil bizzat uyanıkken. Son 1 haftadır sürekli sol tarafta, kasığın biraz üstünde bildiğin bir şeyler hissediyorum. 10 dakika önce resmen irkildim. Ama bu haftalarda imkansız olduğunu biliyorum. Psikolojikse benim psikoloji ciddi anlamda gidik.Kızlar gece rüyalarınızda bebişin hareket ettiğini zannedermis gibi hisler yaşayan var mı aranızda benden başkaözellikle iki gündür.
Allah kabul etsin, hocam tembihledi sürekli ibadet içinde ol uyumadan önce mutlaka ayetel kürsi nas felak sürelerini oku, çünkü şeytan bebeğin üstüne çok vesvese veriyormuş Rabbim korusun bizi inşallahRabbim sağlıkla kavuşmayı hepimize nasip etsin canımBol bol dua edelim birbirimize ben elimi her karnıma koyduğumda salavat çekiyorum. Tüm bebişler içinde kabul etsin Rabbim . Bende daha almadım hiç bişey ama kötüyü düşünerek değil sende kötüyü çağırma
Selam canım yarın bebiş görünce daha da iyi olacaz inşallah sen nasılsın Ohhh afiyet olsun löp löp et olsun bebişlereSelam kızlar nasilsiniz
İştahlar ne alemde inanir mısınız canım mercimek çorbası çekti ve hemen yaptım 2. Kaseyi kafama dikmek üzereyim bebişlere yarayacağını düşünüyorum
Ay maşallahSelam canım yarın bebiş görünce daha da iyi olacaz inşallah sen nasılsın Ohhh afiyet olsun löp löp et olsun bebişlerebenim iştah hiç kapanmadı maşallah yerinde
Oh ohh ne güzelKızlar ben karın için bio oil aldım. Ama bitince eart mama diye bi marka var herkes çok memnun, onu denemek istiyorum. Bir de size önerim duşta kendiniz şu doğal fırçalarla aşağıdan yukarı doğru fırçalayın. Çok iyi geliyormuş. Benim merak ettiğim birşey daha var. Son aylarda vajinada ve kol altında acayip bir kararma oluyormuş. Onu nasıl önleyeceğiz bi kaç gündür araştırıyorum ama birşey bulamadım. Yabancı bir kadın hamilelik videosunda hindistan cevizi yağı önermiş sadece. Başka bir bilgiye ulaşamadım. Bilgisi olan var mı ?
Ya hikaye başlangıcı komik sonu daha da komik. Allah iyiliğini versin emiDört bes ay dolmadan alirim diyorm kuveti vs alacaksamda bez olmaz sanirim abimler prima almisti sonra pisik yapti sonra molfix can bebe. Ahh akla ne geliyorsa hepsi. Pisik yapti. Gitti bimin bezi iyi geldi bebegebndr cesaret edeemem sanirim bez icin cok erkenden
Benim de %80 kız sizin Ramzi tuttu . Ama belli de olmaz şu an daha 7 cm dedi
Yaa ben de hissediyorum ama hareket olamaz daha eti ne budu ne. İlk gebelikte 20. Haftayı buluyo diyolardı bebek hareketlerini hissetme. Ama bişi var yani ağrı mı desem dürtme mi desemRüyamda değil bizzat uyanıkken. Son 1 haftadır sürekli sol tarafta, kasığın biraz üstünde bildiğin bir şeyler hissediyorum. 10 dakika önce resmen irkildim. Ama bu haftalarda imkansız olduğunu biliyorum. Psikolojikse benim psikoloji ciddi anlamda gidik.
SelamSelam kızlar nasilsiniz
İştahlar ne alemde inanir mısınız canım mercimek çorbası çekti ve hemen yaptım 2. Kaseyi kafama dikmek üzereyim bebişlere yarayacağını düşünüyorum
Benim de %80 kız sizin Ramzi tuttu . Ama belli de olmaz şu an daha 7 cm dedi
Mantıklı aslında olabilir biraz araştırayım benHindistan cevizi yağı ile karbonatın karıştırılıp peeling yapıldığını duydum ama hiç denemedim.
Ya sormaa burda bile başlık açılmış kararma için dün gece okurken fenalık geçirdim resmen. İnşallah dediğin gibi geçicidir. Göbeğinizde koyu renk çizgi oluşmaya başladı mı ben de hafiften başladı. O da geçiyormuş 1 yıl içinde.Oh ohh ne güzelgelsin hayat bildiği gibi gelsin doğumdan sonra normal haline zamanla dönüyormuş ki annem hep öyle der. Ablam çok kararma yaşadı şu an durumu ne bilmiyorum ama bu konuda annemin söylediğine güveniyorum.
Ya hikaye başlangıcı komik sonu daha da komik. Allah iyiliğini versin emi
Bu arada biraz baktım. En büyük sebep hormonlarmışYa sormaa burda bile başlık açılmış kararma için dün gece okurken fenalık geçirdim resmen. İnşallah dediğin gibi geçicidir. Göbeğinizde koyu renk çizgi oluşmaya başladı mı ben de hafiften başladı. O da geçiyormuş 1 yıl içinde.
emirsultann en sevdiğim az önce ordaydim maneviyati huzuru hicbiryerde yok
kafaniza takmayin kararmalar geçiyor benim ikinci ilkince siyah uzun cizgi vardi dogumdan sonra gunbe gun gecti.Koltuk altimda kararma olmadi ama olsa oda gecerdi sanirimBu arada biraz baktım. En büyük sebep hormonlarmışhormonların bize yapmadığı ne kaldı? Ağda yapmak artırıyormuş bir de güneşe maruz kaldığında ciltte pigmentasyon artıyormuş yAni kararmaya meyilli yerler de kararıyor o zaman demek ki. Yapabileceklerimiz; ağdadan uzak durmak güneş koruyucusuz dışarı çıkmamak. Doğumdan sonra veya en geç emzirmeyi bırakınca eski haline dönüyormuş genellikle. Amin diyelim bekleyip görcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?