Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar dün fırını maskeyle domol fırın temizleyici ile temizledim. Ama tam durulayamadım bugün duruladım sonra sütlaç koyacaktım kapağı bir açtım genzimi sızlatan bir koku çıktı hemen kapattım sirke limon karışımı su koydum yarım saat çalıştırdım yoğurt yedim evi de havalandırdım ama psikolojik mi bilmiyorum zehirlenme olmuş olabilir mi nasıl çıkarıcam o kokuyu çift maske taktım koku hala var

Kızlar bebek bezi almayın bence de çünkü kilosuna göre bazen bezler olmuyor atıyorum bebek 4 kilo doğuyor iki ay sonra o stoklanan bezleri hiçbiri kullanılmaz duruma geliyor. Yani bır iki paket belki alinabilir ama fazla stok bence de yapmayın. Ayrıca yeni doğanlarda ıslak mendil kullanılmıyor. Ilık su ve pamukla minik totisleri siliniyor. Bence stok yapmayın yatırım yapın

Sleepy’nin ıslak mendili saf su, pamuk, bambu ve gliserin içeriyor. Gliserin alerjik bir durum yaratmaz diye düşündüm. Umarım yanılmam.
cevremde hemen hemen herkes sleepy kulanıyor ve hepsi de memnun. kızımda bende başta kullanmıştım ama pişik yapmıştı molfix ve baby&me yenidoğan ıslak mendili dışında ürün kulananamıştık.

Dört bes ay dolmadan alirim diyorm kuveti vs alacaksamda bez olmaz sanirim abimler prima almisti sonra pisik yapti sonra molfix can bebe. Ahh akla ne geliyorsa hepsi. Pisik yapti. Gitti bimin bezi iyi geldi bebege bndr cesaret edeemem sanirim bez icin cok erkenden

Sabah uyanıp da randevu saatini beklemek çok zor geliyo bana.
8’de randevu olsa 8’e alırdım.

Ay inşallah canım, çok stresliyim ben.

.

ben de yaa hep en erkene almak istiyorum, tüp bebek merkezi olduğu için, kan tahlillerine öncelik veriyorlar yoksa bana kalsa ben de en erkenciyim

stres yapma bence de kıpır kıpır olacak bu arada

Vaaaayyyyy, çocuk çok ekonomikmiş.

ben de yaa hep en erkene almak istiyorum, tüp bebek merkezi olduğu için, kan tahlillerine öncelik veriyorlar yoksa bana kalsa ben de en erkenciyim

stres yapma bence de kıpır kıpır olacak bu arada

Ya evet, erkenden çok güzel oluyo.

Benim gibi bi tane daha erkenci hastası var sanırım doktorun.
Bazen 9 dolu oluyo, mecbur 9.20’ye alıyorum.

Ay inşallah kuzum yaa, bu akşam MasterChef de yok.
Netflix’ten dizi bulup kafamı dağıtmam lazım.
Yoksa düşün düşün geçmez saatler.

Var mı dizi veya film önerisi olan?

.

Kızlar gece rüyalarınızda bebişin hareket ettiğini zannedermis gibi hisler yaşayan var mı aranızda benden başka özellikle iki gündür.
Karnimin üzerine yatmistim yuz üstu yani gece sanki icimde bisisler odlu . Baskiyla sanirim dürttü mu tekmeledimi naptiysa o an uykuda hissedip kalkmistm gecen gece

Aynen canım, maalesef devam edecek gibi.

Yarın kontrolüm var, stresi başladı şimdiden.

İnşallah hepimize sağlıcakla doğurmak nasip olur.

.
Biz kayıp yaşayanlar ister istemez daha temkinli gidiyoruz canım malesef.

Ben indirimden kendime hamilelikte giyebileceğim hamile eşofmanı taytı bile alamadım. Bugün avm ye gitmişti bi baktım ama elim almaya gitmedi.

Elimizden geldiğince birikim yapmaya çalışçaz artık. Alınır her şey bir şekilde sağlıklı olsunlar da napim beze de fazla para vermeyi göze alıyorum şu an alırsam o beni strese sokar

Ay bu da süpermiş.
Tam bir geri dönüşüm.

.
Annemde garibim o vesileyle bebe bezine alismisti sonra babam birgun mahalle marketinden bez almak istemis bakkal demiski sizin torun buyumedimi olamz bu yeni dogan bezi demis babam karistirma orayo ne aldmsa onu ver demis ay cok gülmüştük buna. Ama daha rahat. Diyordu annem yogun geciyordu gunleri onun.

Biraz beklemek daha mantikli daha minikler kiza bnziyor dddi ama yinede emin olmadgmdan onca sey begensemde almadm bi çöp bile

netflix'de çocuk animasyonlarına sardım bu ara
oradan christmas story'ler izliyorum Arthur Christmas vardı çok keyifliydi geçen izledim
turkcell tv'de de sinema aile ve sinema aile2 kanallarında hem çok güzel diziler hem de çizgi film animasyonlar oluyo

modumu yükseltiyo çizgi filmler bi de sanki o da duyuyomuş gibi hissediyorum beraber takılıyoruz

Ya işte bak tam da hissettiklerim bunlar canım.

Bel çevrem genişledi, hissediyorum.
Göbeğim de çıktı.
Ama o hamile taytlarına sadece bakıp bakıp geçiyorum.
Almak gelmiyo içimden.

Bebek kendini belli ettiğinde, şöyle 20-25.haftalarda anca alıcam o taytlardan sanırım.

Kız nasıl duysun?
Alemsin valla.

Arthur Christmas’a bakarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…