- 2 Ağustos 2013
- 38.651
- 130.701
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #12.621
Ekmeğe damlatıp yiyebilirsin ben öyle yapıyordumKızlar d vitamini kullanıyorum damla şeklinde kaşığa 9 damla dökerek tükettim ama midemi bulandırdı.Başka kullanım şekli var mı önerdiğiniz?
Ay iyi sevindim vallaÇok şükür geçti kızlar. Alerjimin coştuğu gün doktora gittiğim de doktor diş muayenesi olabilirsin diye rapor yazdı. Akşamına hemen dişçiye gittim. O gün daha geçti. Gerçekten Allah doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin ya. Nasıl bir ızdırap çekiyordum öyle. Çok şükür bitti umarım bir daha yaşamam
Ekmeğe damlat canım. Ben ekmek ya da portakala damlatıyorum ama ekmek daha kolay geldi.Kızlar d vitamini kullanıyorum damla şeklinde kaşığa 9 damla dökerek tükettim ama midemi bulandırdı.Başka kullanım şekli var mı önerdiğiniz?
Evet bugünn öyle yaptım cidden daha kolay oldu teşekkürlerrEkmeğe damlat canım. Ben ekmek ya da portakala damlatıyorum ama ekmek daha kolay geldi.
Çok çok sevindim canım hadi inşallah hep böyle gider sağlıklı gelsin bebişlerKızlarrr çok şükür çıktık doktordan herşey iyi gözüküyor kıpır kıpır sıpaE Eylul9921 merak etme kuzum bende hiç belirti yoktu doktorada söyledim korkuyorum belirtide yok ne güzel rahat geçiriyorsun dedi cinsiyet tahmini yapmadı ayakları kapatmış ama eşim erkek ben gördüm deyince bi parlaklık gözüküyor ama net bişey değil dedi 2 hafta sonra gidicem tekrar
İnşallah canımÇok çok sevindim canım hadi inşallah hep böyle gider sağlıklı gelsin bebişlerbende haftaya cumartesi gideceğim inşallah bende hareket görürüm çok istiyorum hareket ettiğini görmek
Benimmm güzeell kuzuuummm düzelecekk bunuda atlatıcaksın amiiinnnKızlar çok şükür, çıktım kontrolden.
Bebeğim 11+0 bugün, maşallah kıpır kıpırdı.
Ense kalınlığı normaldi, burun kıkırdağı da oluşmuş hamdolsun.
Sadece hala rahmin biraz sağında duruyo.
Erken doğum riski var dedi.
Benimmm güzeell kuzuuummm düzelecekk bunuda atlatıcaksın amiiinnndemekk hareketlerini gördünn bakk ben görememiştimm hareketini neden acaba ya herkes görmüş ben bi tedirgin oldum gibi pazartesiye aldık randevuyu sabah 11 de
Çoookk özür dilerimmm oek giremedimm bugünevle uğraştımm kustum sonra sürekli psikolojim bozuk agladım hepp bebişimi görsem rahatlıycam herhalde yaaa
Aaaa evettt geçen ben aç gittim o zamann ondan hareketi yoktu rahatladımsen deli misin niye özür diliyosun kuzu
her zaman hareketli olmuyo bu arada bebekler, bi önceki gittiğimde rap yaparken, son gittiğimde uyuyodu, doktor beni kuvvetlice öksürttü ki uyansın diye, o da ölçüm yapacağından
hatta doktor dedi ki sen açken o uyur dedi, o yüzden endişe etme
kıpır kıpır görcem diyosan, bazıları vişne suyu ve çikolata yiyolar gitmeden
pazartesiye ne kaldı görücen tontişini
Inşallah canm haber vereceğim mutlakaİnşallah canımgörürsün sende Allahın izniyle güzel haberlerini alalım seninde cumartesi
Şuan bende senin durumunu yaşıyorum maalesef canm ön dişlerimde diş etim çekilmiş böyle iltihap gibi olmuş kanıyor sürekli ve sızlıyorÇok şükür geçti kızlar. Alerjimin coştuğu gün doktora gittiğim de doktor diş muayenesi olabilirsin diye rapor yazdı. Akşamına hemen dişçiye gittim. O gün daha geçti. Gerçekten Allah doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin ya. Nasıl bir ızdırap çekiyordum öyle. Çok şükür bitti umarım bir daha yaşamam
Aaaa evettt geçen ben aç gittim o zamann ondan hareketi yoktu rahatladım
Soramadım sizede yaaa aklımdaydınızz oyüzden
Görecemm az kaldı vuracam ona
Ama yüzümde sivilceler çıkmaya başladı kupkuru yüzüm
Ayyy sor allaha aşkınaa bende çok zor içiyorum yaaa daha 1 litreyi bitirdim ancaben de hiç su içemiyorum, ne yapacağımı da bilemiyorumşu an kayan yaram su içememek
bugün bi çözüm buldum portakal suyu ve limonata içtim ama su ihtiyacını karşılar mı emin olamıyorum, pazartesi doktorun asistanına yazıcam bakalım
bunu benim çözmem lâzım
Ayyy sor allaha aşkınaa bende çok zor içiyorum yaaa daha 1 litreyi bitirdim ancaportakal meyve iyi degil diyo internette okumuştum
Yaz çüçeeemmmbuna bi çözüm bulmamız lâzımbenim 1 litreyi bile bulmuyo
ben sorunca yazayım buraya da
Ben bugün ilk defa 2,5 bardak içebildim. Önceden senin gibiydim. Dudaklaarım bile morarmıştı susuzluktan. Suyun içine limon sıkmayı denedin mi ? Bir de aç karnına veya yemek arasında içme tok karnına iç. Hafif tuzlu ayran da iyi geliyor. Değerleri düzgün bir sade soda da içebilirsin. Bana iyi gelen bunlardı. Çok kötü bişe su içememek kilo alıyorsun ister istemez.ben de hiç su içemiyorum, ne yapacağımı da bilemiyorumşu an kayan yaram su içememek
bugün bi çözüm buldum portakal suyu ve limonata içtim ama su ihtiyacını karşılar mı emin olamıyorum, pazartesi doktorun asistanına yazıcam bakalım
bunu benim çözmem lâzım
Ben şöyle bi çözüm buldum, 1,5 litrelik şişelerle su alıyorum iki tane bitircem diyorum. İlk başlarda çok zor oluyordu ama şişeleri hep gözümün önünde tutuyordum gördükçe içiyodum susamadan içmek Baya zorluyordu. Sonra galiba içtikçe vücudum alıştı artık susuyorum sürekli. Yani ilk başta biraz zorlayarak içmeye devam edince vücut kendi istemeye başlıyor en azından benim öyle olduben de hiç su içemiyorum, ne yapacağımı da bilemiyorumşu an kayan yaram su içememek
bunu benim çözmem lâzım
Canım bir daha aç gitme bir de giderken çikolata ye bak nasıl kıpır kıpır olur senin cinsiyet belli miAaaa evettt geçen ben aç gittim o zamann ondan hareketi yoktu rahatladım
Soramadım sizede yaaa aklımdaydınızz oyüzden
Görecemm az kaldı vuracam ona
Ama yüzümde sivilceler çıkmaya başladı kupkuru yüzüm
Daha gitmedimkii geçen pazar gittim bi nedenden dolayı uslu duruyorduu mecbur aç gitmiştim düşünemedim bile onu o an zatenCanım bir daha aç gitme bir de giderken çikolata ye bak nasıl kıpır kıpır olur senin cinsiyet belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?