Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar d vitamini kullanıyorum damla şeklinde kaşığa 9 damla dökerek tükettim ama midemi bulandırdı.Başka kullanım şekli var mı önerdiğiniz?
Ekmeğe damlatıp yiyebilirsin ben öyle yapıyordum
Ay iyi sevindim valla

Çok çok sevindim canım hadi inşallah hep böyle gider sağlıklı gelsin bebişler bende haftaya cumartesi gideceğim inşallah bende hareket görürüm çok istiyorum hareket ettiğini görmek

Benimmm güzeell kuzuuummm düzelecekk bunuda atlatıcaksın amiiinnn demekk hareketlerini gördünn bakk ben görememiştimm hareketini neden acaba ya herkes görmüş ben bi tedirgin oldum gibi pazartesiye aldık randevuyu sabah 11 de

Çoookk özür dilerimmm oek giremedimm bugünevle uğraştımm kustum sonra sürekli psikolojim bozuk agladım hepp bebişimi görsem rahatlıycam herhalde yaaa

İyi akşamlar kızlar folic-iod kullanıyordum ama doktorum previt positive diye bi multivitamin verdi aranızda kullanan varmı ?

sen deli misin niye özür diliyosun kuzu

her zaman hareketli olmuyo bu arada bebekler, bi önceki gittiğimde rap yaparken, son gittiğimde uyuyodu, doktor beni kuvvetlice öksürttü ki uyansın diye, o da ölçüm yapacağından

hatta doktor dedi ki sen açken o uyur dedi, o yüzden endişe etme

kıpır kıpır görcem diyosan, bazıları vişne suyu ve çikolata yiyolar gitmeden

pazartesiye ne kaldı görücen tontişini

Aaaa evettt geçen ben aç gittim o zamann ondan hareketi yoktu rahatladım
Soramadım sizede yaaa aklımdaydınızz oyüzden

Görecemm az kaldı vuracam ona
Ama yüzümde sivilceler çıkmaya başladı kupkuru yüzüm

Şuan bende senin durumunu yaşıyorum maalesef canm ön dişlerimde diş etim çekilmiş böyle iltihap gibi olmuş kanıyor sürekli ve sızlıyor dişim de sallanıyor gevşemiş doktor sana nasıl bir tedavi uyguladı bebek için tedavi olmakta risk var mı

ben de hiç su içemiyorum, ne yapacağımı da bilemiyorum şu an kayan yaram su içememek

bugün bi çözüm buldum portakal suyu ve limonata içtim ama su ihtiyacını karşılar mı emin olamıyorum, pazartesi doktorun asistanına yazıcam bakalım

bunu benim çözmem lâzım

Ayyy sor allaha aşkınaa bende çok zor içiyorum yaaa daha 1 litreyi bitirdim anca portakal meyve iyi degil diyo internette okumuştum

Ben bugün ilk defa 2,5 bardak içebildim. Önceden senin gibiydim. Dudaklaarım bile morarmıştı susuzluktan. Suyun içine limon sıkmayı denedin mi ? Bir de aç karnına veya yemek arasında içme tok karnına iç. Hafif tuzlu ayran da iyi geliyor. Değerleri düzgün bir sade soda da içebilirsin. Bana iyi gelen bunlardı. Çok kötü bişe su içememek kilo alıyorsun ister istemez.

Ben şöyle bi çözüm buldum, 1,5 litrelik şişelerle su alıyorum iki tane bitircem diyorum. İlk başlarda çok zor oluyordu ama şişeleri hep gözümün önünde tutuyordum gördükçe içiyodum susamadan içmek Baya zorluyordu. Sonra galiba içtikçe vücudum alıştı artık susuyorum sürekli. Yani ilk başta biraz zorlayarak içmeye devam edince vücut kendi istemeye başlıyor en azından benim öyle oldu

Ben de çok fazla su içmediğim için herhalde bir de çalıştığım için devamlı konuşma halindeyim bünyem tepki veriyor artık aşırı susuyorum gece uykumdan uyanıp su içiyorum gene de 2litreyi görmüyorumdur herhalde ama en azından işime geldi susuz hissetmek yoksa hatırlatıcı uygulamalar varmış onlardan indirmeyi düşündüm

Canım bir daha aç gitme bir de giderken çikolata ye bak nasıl kıpır kıpır olur senin cinsiyet belli mi

Canım bir daha aç gitme bir de giderken çikolata ye bak nasıl kıpır kıpır olur senin cinsiyet belli mi
Daha gitmedimkii geçen pazar gittim bi nedenden dolayı uslu duruyorduu mecbur aç gitmiştim düşünemedim bile onu o an zaten pazartesi inşaallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…