Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Daha gitmedimkii geçen pazar gittim bi nedenden dolayı uslu duruyorduu mecbur aç gitmiştim düşünemedim bile onu o an zaten pazartesi inşaallahh
Kızlar daha hareketsiz oluyormuş belki kız dedim eğer test falan yapılmayacaksa tok git canım kıpır kıpır oynasın inşallah

Bir anımız bir anımızı tutmuyor kuzum, aşkolsun ne özürü.

Bazen benim bulantıdan hiç mecalim olmuyo ama buradaki muhabbeti de kaçırmak istemiyorum.
Girip sadece okuyorum, ifade bırakıp çıkıyorum. Yazmaya halim olmuyo cidden.

Pazartesi günü sen de çok güzel haberlerle gelirsin inşallah.

2 hafta önce ben de hareket görmemiştim kız. Stres yapma şimdi.

Bu arada sabahın 9’undaki randevuya tabii ki aç karnına gittim.
Sadece yarım litre su içtim o kadar. Ona rağmen hareketliydi.

Ve maalesef benimki yine karından görünmedi.
Ya 11 haftalık bebek nasıl görünmüyo anlamıyorum.
Bu zamana kadar sadece 9+0’da karından gördük.
Tamam demiştim, bundan sonra karından bakacak heralde.
Suyumu da içtim ama nafile.

Aaa, ben de öyle yapıyorum kuzum.
Yani gece yatarken tam bitmemiş oluyo ama gece uyandığımda ara ara içiyorum.
Sabah uyanınca da içince tam 2 şişe bitmiş oluyo.

Yani 24 saatte 3lt’yi buluyo çok şükür.

Bu arada geçen Instagram’da bir sayfada gece su içmenin zararlı olduğu ile ilgili bir şey okudum, bu konu ile ilgili bilgisi olan var mı?

.

limon sıkınca ya da içine limon atınca iyi oluyo yine bi nebze içebiliyorum ama dediğin gibi 2 bardağı geçemiyorum

soda güzel fikir meyveli soda gider belki

bendeki sorun ne biliyo musun; su gözümün önünde bütün gün içeyim diye ama tadı bi garip geliyo, su markası değiştirdik yine olmuyo suyun yerini tutacak şeyler içebiliyorum ama onlar ile yarıyo mu onu hiç bilmiyorum

yukarı çıkınca daha rahat görünebilir benim şu ana kadar tüm kontroller vajinaldi, bu hafta vajinalden baktı göremedi artık yukarı çıkmış karından bakıcaz dedi bi kaç hafta sonra bence yukarı doğru çıkmaya başlayınca bundan sonrası full karından olur kuzu

Hımmmmmm.
Bardakla mı içiyorsun?
Şişeye geçsen?
Veya pipetle falan içmeyi denesen?

Ben şu mide bulandırıcı magnezyumu içerken öyle yapıyordum.
Farklı bardakla içince beyin ilk etapta farklı bir şey gibi algılıyo galiba.
Aynı tip bardak olunca artık bardağı görünce öğürmeye başlıyordum.

Hani bebekler hemşire görünce ağlamaya başlar ya, onun gibi bir şey.

.

Aaa, belli bir haftadan sonda vajinal görünmediğini hiç bilmiyordum.

.

Canımm bazen kilolu olan insanlara pek görünmeyebiliyormuş hemen senin 5 aydan sonra tam görüncek demekkii olsun bebek iyi ya çok süjürr

E senin bebiş yukarı çıktıysa artık karnın da belli oluyordur canım.

Benimki henüz normal bir göbek gibi görünüyo, biraz da bel oyuntum yok olmaya başladı o kadar.

.

Canımm bazen kilolu olan insanlara pek görünmeyebiliyormuş hemen senin 5 aydan sonra tam görüncek demekkii olsun bebek iyi ya çok süjürr

Kız hiç kilolu değilim ben.
165 boyum, 54 kiloyum.

Hamilelikten önce 56’ydım, hiç göbek yoktu.
Şimdi 2 kilo verdim, ayva göbüşü oluştu.

.

Ya bu su olayı aynı durumda napcam hiç bilmiyorum çok korkuyorum da en gerekli şey gerçekten günde 3 lt normalde de icmezdim. Allah yardımcımız olsun ya gittim kendime ölçülü bardak aldım yok fayda etmedi. Şimdi şişe bakicam onunda etkisi olacak mı bilmiyorum. Bende genelde 5 6 gibi uyanıyorum süt koyuyorum kendime pekmez süt ardinada da bir bardak su zorluyrum günde 2 bardağı geçmez benim de
Vajinal aslında ilk haftalardan sonra pek önerilmiyor diye biliyorum ama yanlış da biliyor olabilirim.

su ulayını mutlaka sorucam pazartesi günü doktorun asistanına, belki doktorum da arar ikili testimin sonucu çıkmış çünkü gördüm, kesin arar beni sorucam mutlaka çünkü içimiz de rahat olmuyo böyle

vajinal olayında da, bana doktorum vajinal bakmaya başladığında bunun sana bi zararı olmayacak demişti hatta ben de şaşırmıştım niye bunu söyledi ki diye, muhtemelen bunu soruyolardır o da peşinen söylemişti bana ilk defa bu hafta karından baktı, artık yukarı çıkmış biraz minnoş, oradan ölçüm yapamadı, o yüzden karına geçtik artık biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…