- 26 Ağustos 2020
- 2.357
- 3.813
- 83
- 33
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #12.641
Kızlar daha hareketsiz oluyormuş belki kız dedimDaha gitmedimkii geçen pazar gittim bi nedenden dolayı uslu duruyorduu mecbur aç gitmiştim düşünemedim bile onu o an zatenpazartesi inşaallahh
Benimmm güzeell kuzuuummm düzelecekk bunuda atlatıcaksın amiiinnndemekk hareketlerini gördünn bakk ben görememiştimm hareketini neden acaba ya herkes görmüş ben bi tedirgin oldum gibi pazartesiye aldık randevuyu sabah 11 de
Çoookk özür dilerimmm oek giremedimm bugünevle uğraştımm kustum sonra sürekli psikolojim bozuk agladım hepp bebişimi görsem rahatlıycam herhalde yaaa
Ben şöyle bi çözüm buldum, 1,5 litrelik şişelerle su alıyorum iki tane bitircem diyorum. İlk başlarda çok zor oluyordu ama şişeleri hep gözümün önünde tutuyordum gördükçe içiyodum susamadan içmek Baya zorluyordu. Sonra galiba içtikçe vücudum alıştı artık susuyorum sürekli. Yani ilk başta biraz zorlayarak içmeye devam edince vücut kendi istemeye başlıyor en azından benim öyle oldu
Ben bugün ilk defa 2,5 bardak içebildim. Önceden senin gibiydim. Dudaklaarım bile morarmıştı susuzluktan. Suyun içine limon sıkmayı denedin mi ? Bir de aç karnına veya yemek arasında içme tok karnına iç. Hafif tuzlu ayran da iyi geliyor. Değerleri düzgün bir sade soda da içebilirsin. Bana iyi gelen bunlardı. Çok kötü bişe su içememek kilo alıyorsun ister istemez.
Ben şöyle bi çözüm buldum, 1,5 litrelik şişelerle su alıyorum iki tane bitircem diyorum. İlk başlarda çok zor oluyordu ama şişeleri hep gözümün önünde tutuyordum gördükçe içiyodum susamadan içmek Baya zorluyordu. Sonra galiba içtikçe vücudum alıştı artık susuyorum sürekli. Yani ilk başta biraz zorlayarak içmeye devam edince vücut kendi istemeye başlıyor en azından benim öyle oldu
Bir anımız bir anımızı tutmuyor kuzum, aşkolsun ne özürü.
Bazen benim bulantıdan hiç mecalim olmuyo ama buradaki muhabbeti de kaçırmak istemiyorum.
Girip sadece okuyorum, ifade bırakıp çıkıyorum. Yazmaya halim olmuyo cidden.
Pazartesi günü sen de çok güzel haberlerle gelirsin inşallah.
2 hafta önce ben de hareket görmemiştim kız.Stres yapma şimdi.
Bu arada sabahın 9’undaki randevuya tabii ki aç karnına gittim.
Sadece yarım litre su içtim o kadar. Ona rağmen hareketliydi.
Ve maalesef benimki yine karından görünmedi.
Ya 11 haftalık bebek nasıl görünmüyo anlamıyorum.
Bu zamana kadar sadece 9+0’da karından gördük.
Tamam demiştim, bundan sonra karından bakacak heralde.
Suyumu da içtim ama nafile.
bendeki sorun ne biliyo musun; su gözümün önünde bütün gün içeyim diye ama tadı bi garip geliyo, su markası değiştirdik yine olmuyosuyun yerini tutacak şeyler içebiliyorum ama onlar ile yarıyo mu onu hiç bilmiyorum
yukarı çıkınca daha rahat görünebilirbenim şu ana kadar tüm kontroller vajinaldi, bu hafta vajinalden baktı göremedi artık yukarı çıkmış karından bakıcaz dedi bi kaç hafta sonra bence yukarı doğru çıkmaya başlayınca bundan sonrası full karından olur kuzu
Canımm bazen kilolu olan insanlara pek görünmeyebiliyormuş hemen senin 5 aydan sonra tam görüncek demekkii olsun bebek iyi ya çok süjürrBir anımız bir anımızı tutmuyor kuzum, aşkolsun ne özürü.
Bazen benim bulantıdan hiç mecalim olmuyo ama buradaki muhabbeti de kaçırmak istemiyorum.
Ikili test isterse aç gitmek zorundamıyızz kuzumm acabaKızlar daha hareketsiz oluyormuş belki kız dedimeğer test falan yapılmayacaksa tok git canım kıpır kıpır oynasın inşallah
yukarı çıkınca daha rahat görünebilirbenim şu ana kadar tüm kontroller vajinaldi, bu hafta vajinalden baktı göremedi artık yukarı çıkmış karından bakıcaz dedi bi kaç hafta sonra bence yukarı doğru çıkmaya başlayınca bundan sonrası full karından olur kuzu
Canımm bazen kilolu olan insanlara pek görünmeyebiliyormuş hemen senin 5 aydan sonra tam görüncek demekkii olsun bebek iyi ya çok süjürr
Haaaa hahahah pardon o zaman kızz sen benden baya baya zayıfsınnnKız hiç kilolu değilim ben.
165 boyum, 54 kiloyum.
Hamilelikten önce 56’ydım, hiç göbek yoktu.
Şimdi 2 kilo verdim, ayva göbüşü oluştu.
.
Ikili test isterse aç gitmek zorundamıyızz kuzumm acababende oyle duydum ama hic hissetmiyorum kız olacağını
E senin bebiş yukarı çıktıysa artık karnın da belli oluyordur canım.
Benimki henüz normal bir göbek gibi görünüyo, biraz da bel oyuntum yok olmaya başladı o kadar.
.
ben de hiç su içemiyorum, ne yapacağımı da bilemiyorumşu an kayan yaram su içememek
bugün bi çözüm buldum portakal suyu ve limonata içtim ama su ihtiyacını karşılar mı emin olamıyorum, pazartesi doktorun asistanına yazıcam bakalım
bunu benim çözmem lâzım
Ya bu su olayı aynı durumda napcam hiç bilmiyorum çok korkuyorum da en gerekli şey gerçektenBen de çok fazla su içmediğim için herhalde bir de çalıştığım için devamlı konuşma halindeyim bünyem tepki veriyor artık aşırı susuyorum gece uykumdan uyanıp su içiyorum gene de 2litreyi görmüyorumdur herhalde ama en azından işime geldi susuz hissetmek yoksa hatırlatıcı uygulamalar varmış onlardan indirmeyi düşündüm
Vajinal aslında ilk haftalardan sonra pek önerilmiyor diye biliyorum amaBir anımız bir anımızı tutmuyor kuzum, aşkolsun ne özürü.
Ya bu su olayı aynı durumda napcam hiç bilmiyorum çok korkuyorum da en gerekli şey gerçektengünde 3 lt normalde de icmezdim. Allah yardımcımız olsun ya gittim kendime ölçülü bardak aldım yok fayda etmedi. Şimdi şişe bakicam onunda etkisi olacak mı bilmiyorum. Bende genelde 5 6 gibi uyanıyorum süt koyuyorum kendime pekmez süt ardinada da bir bardak su zorluyrum günde 2 bardağı geçmez benim de
Vajinal aslında ilk haftalardan sonra pek önerilmiyor diye biliyorum amayanlış da biliyor olabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?