Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aayyy sorma canoomm yaa vallahii sağol cvp verdiğin içinn
Üstüne cvp alamayınca üzülüyorum aksine kötü birşeymi dedim diye evham yapıyorumm
Hemde ne zukkumun kökü banada aynı diyolarrr ensonda dicemm gene yanii zaten biliyoruz ne yaşıycağımızı sen söylemesem bilmicem yaniii
Boşverdim zaten bebişim konu sohbet olsun söyliyim dedim iyiki varsınn

Sen de iyi ki varsın canımcığımmm.

Ay ay ay, evham da yaparmış.
Kız yazdım ya uzun uzun mesajda, ne evhamı daha?

.

Sen de iyi ki varsın canımcığımmm.

Ay ay ay, evham da yaparmış.
Kız yazdım ya uzun uzun mesajda, ne evhamı daha?

.
Hee yok bi sen değilkii kuzum burda bu topikte oluyo birşey anlatıyorum cvp alamıyorum ya üzülüyorum daha yeni kahvaltı hazırlıyorumm hiç birşey yapasım yok yiyesim yok açım ama tuğafımm

Cnm çok çok geçmiş olsun..benim bir çok arkadaşım geçirdi,tat ve koku kaybı olduğunda Hülya kayhanın nosemix burun spreyini kullandılar ve bayağı etki etti aklında bulunsun geçmezse araştır istersen belki sana da iyi gelebilir..

kızlar sabah yine mide yanmasıyla uyanmıştım, sizin yorumları okudum, sonra yine uyuya kalmışım, çok tatlı bi rüya gördüm

bi tane eski bi evin çatı katında yumurtalar buluyoruz marketten alınmış gibi ama çok eski, diyorum ki aa bu yumurtalar çatlamıştır içinde civciv vardır kesin bi açıyorum civcivler çıkıyo içinden sarı sarı minnacık aynı C civcivsin 'in yorumlarında attıklarından ahh işte böyle

sonra minicik olduklarından ağızlarına emzik veriyorum, sonra da böyle fındık ezmesi gibi bşr şey buluyorum kaşık yaşık yediriyorum

Kızlar biraz önce annem kahvaltı hazırlıyordu bi yardım edeyim dedim ocağı. Başında 10 dk kadar kaldım sonra birdenbire başım dönmeye terlemeye kalbim hızlı hızlı atmaya elim ayağım titremeye başladı.Bayılıcam sandım donra hemen yattım 5-10 dakikaya geçti.Daha önce hiç böyle bişey yaşamadım.Gebelikle alakalı bişey mi acaba tansiyonum düştü birdenbire. Gebelikte aniden böyle şeyler oluyor mu yaşayanınız var mı?

Saol canım eğer gelmezse araştırırım mutlaka

Hee yok bi sen değilkii kuzum burda bu topikte oluyo birşey anlatıyorum cvp alamıyorum ya üzülüyorum daha yeni kahvaltı hazırlıyorumm hiç birşey yapasım yok yiyesim yok açım ama tuğafımm

kız sen soru sordun cevap vermediysek dilimiz kopsun bizim deliii

Çok uzun süre aç kalınca gözlerim karariyor dediklerinin aynısını yaşıyorum

sabah aç karnına yardım etmek istediysen tansiyonun düşmüştür, bak dinlenince geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…