Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Az önce bendede oldu biraz başım döndü o acliktandırr hele kuuzzzz bebükk aclıktan anasınaaa işarett vereyyy emiii totosuna şaplatıcamm çekecekleri var bendenn herbirine totosuna şaplakk baş dönmelerr oluyor bu gebelikte

Kızlar dişlerim ağrıyor bayağı böyle kulağıma falan vuruyor bugün kalktığımdan beri boyle çok çürüğüm vardı zaten röntgeni falan cektirmistim diş taşı temizlettim ama yazın yaptiramadim tam dişe başlayacaktım hamile kaldığımı öğrendim. İnşallah çok ağrım sızım olmaz çok tedirginim

Inşaallahh olmaz yaaa olursada gidersin doktora iltihap olur ama dün sabah banada oldu sol dişimin arkası çok kötü ağrıdı bogazıma indi yutkunamadım sol kulagım ağrıdı 1 2 saat geçtii

K kdv nin de dişinde problem vardı neyse ki geçti

kalsiyuma aban kuzu

Hee yok bi sen değilkii kuzum burda bu topikte oluyo birşey anlatıyorum cvp alamıyorum ya üzülüyorum daha yeni kahvaltı hazırlıyorumm hiç birşey yapasım yok yiyesim yok açım ama tuğafımm
Ya kıyamam bazen o kadar birikiyor ki gözden kaçıyoryoksa ben ilgim yorumum varsa mutlaka cevap yazıyorum
Ya bu bende hamilelikten önce çok oluyordu. Hala da oluyor. Susuz kaldığında vücudum birden kalbim hızlı atıp gözüm kararıp bayılma hissi geliyor. Tansiyonum düşüyor yAni. Öyle anlarda yatıp bi bardak su içiyorum yavaş yavaş düzeliyor. Normalde tansiyonun düşük mü? Benim normalde 8/5 lerde o yüzden biraz düşse bayılma hissi geliyo. Şimdi daha iyi misin?

Hee yok bi sen değilkii kuzum burda bu topikte oluyo birşey anlatıyorum cvp alamıyorum ya üzülüyorum daha yeni kahvaltı hazırlıyorumm hiç birşey yapasım yok yiyesim yok açım ama tuğafımm

Oy oy oy, hassas arkadaşım benimmmm.

Biz de şimdi kahvaltı yapıcaz canım.
Midem bi tuhaf.

.

Ya inşallah ilerlemez. Diş hekimi var mı arayabileceğin? Benim de diş etlerim sızlıyor. normalde dişle ilgili hiç sorunum olmaz yeni çıktı bu da kalsiyum takviyesi alanlar hangisini alıyor? Doktor verdiyse ben de alayım ya zaten bir şey yiyemiyorum kalsiyumun K sı kalmamıştır bende

Ya kıyamam bazen o kadar birikiyor ki gözden kaçıyoryoksa ben ilgim yorumum varsa mutlaka cevap yazıyorum
Teşekkür ederiimm canım benimm anlayışınız için gerçekten yanlıs anlıcagınızdan korktumm biyandanda iyiki varsın

Bi gece anlatmıştım, tam yatarken oldu baş dönmesi.
Tansiyon düştü sandım, gebelikte olurmuş öyle.
Ölçtük ama normaldi.
Sonra şu baş ucumdaki beyaz leblebilerden yiyerek uyudum.
Uyandığımda tekrar olmadı canım.

Var mı tansiyon aleti?
Gün içinde 3 kere ölçüp takip edebilirsin.

.

Teşekkür ederiimm canım benimm anlayışınız için gerçekten yanlıs anlıcagınızdan korktumm biyandanda iyiki varsın
Şapşikkkk yaaa yerim yanlış anlıcak kimse yok burda gördüğüm kadarıylavalla çok iyi oldu bu grup iyi ki varsınız hepiniz

Extra bir ilaç vermedi doktor. Vitaminlerimi, kan sulandırıcı, progestan ve proluton kullanıyorum

Progestan ve proluton kalçadan değil heralde canım, değil mi?

Benim progestan iğneleri dün bitirdi doktorum. Proluton haftada bir devam ama kalçadan.
Öyle bir durum olsa nasıl olur iğneler hiç bilmiyorum.

.

Benim progestan iğneleri dün bitirdi doktorum. Proluton haftada bir devam ama kalçadan.

.

ay hadi geçmiş olsun benim kaç hafta oldu biteli şişlikler daha yeni iniyo, bi de kaşınıyo iyileştikçe

.
Benim hep kalçadan vuruldu aşko iyi barii bakk düzene giriyor yavaştann

Inşaallahh olmaz yaaa olursada gidersin doktora iltihap olur ama dün sabah banada oldu sol dişimin arkası çok kötü ağrıdı bogazıma indi yutkunamadım sol kulagım ağrıdı 1 2 saat geçtii
Yaa inşallah benimde geçer gider
K kdv nin de dişinde problem vardı neyse ki geçti

kalsiyuma aban kuzu
Hic de öyle süt falan içemiyorum kuzum ya çok üzgünüm aman ağrım olmasın
Bende aynıyım malesef yok diş hekimi. Bende dişlerim mi dış etim mi cozemedim hem sağda hem solda üstteki dişlerim komple ağrıyor bende doktoruma soracağım Perşembe günü kalsiyum işini

Çok uzun süre aç kalınca gözlerim karariyor dediklerinin aynısını yaşıyorum
1 saat falan olmuştu uyanalı ama demek mi kalkınca hemen bişeyler atıştırmam lazım artık
sabah aç karnına yardım etmek istediysen tansiyonun düşmüştür, bak dinlenince geçmiş
Evet canım dinlenince geçti çok şükür
Hahahayy valla bende atıcam bi şaplak şöyle en hafifinden hakketti
Şimdi daha iyiyim canım Bende hamilelikten önce hiiçç öyle bişey olmadığı için korktum ana yatıp bişeyler atıştırıcan geçti hemen çok şükür demek ki dikkat etmem lazım artık böyle şeylere

Evet evet var annem hemşire zaten benim biraz dinlendikten sonra geçti çok şükür.Her hamilellik farklı hikaye yahu çekeceğimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…