Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İki tane 1,5 litrelik şişeyi gözümüzün önüne koymamız ve vicdanımızla başbaşa kalmamız gerek artık galiba
Benim de böyleydi akşamları hele o kadar bulanıyordu ki yoğurt ekmek yiyeyim makarna yiyeyim istiyordum kabızlık oldu tabiki fazla su da içmeyince 2-3 tane kuru kayısıyı yiyin üstüne su için o kadar iyi geliyor ki kayısı ben de çözümü böyle buldum

Geçicek inşaallahh kuzum ama çürük deyince durum daha kötü olur görünsenmi bigün neolur neolmaz

Şu kırk çıkarma törenini ben de hiç anlamıyorum kınamak da istemiyorum ama çok komik geliyor yüzük koy para koy tuz pirinç fındık fıstık bilmiyorum bana göre değil ama bir arkadaşım sepet yapıp yumurtaları boyayıp koymuştu yazıları vardı o hoşuma gitmişti

Olmazzzz bakk haböylee acutacannnn alışıcakkkk
Hepinizee haböyle tektek şaplatıcammmm

M -Murphy canım çok çok geçmiş olsun. Rabbim hemencecik iyileşmeyi nasip etsin moralini bol tut. Zaten iyi ki burası var çok gülüyorum bazen
Bu sabah bu bende de oldu aç karnına mutfakta ocaktaydım fenalaştım oturdum sonra tansiyondan açlıktandır canım

Aynen demek ki süreki bi atıştırma halinde olmamız lazım

Yaş 34 tahmini doğum tarihi 22.06.2022 çocuk sayısı 3 kese görme 5+6 kalp atışı 7+1 Konya

Kızlar ben biraz stresli üzüntülü bi gün geçirdim ağladım da bu durumların bebeğe bi zararı olurmu içimi bi korku sardı ya kalbi durduysa diye

ayy kıyamam sana bir şey olmaz kuzu bu dönem hormonlar tavan olduğu için zaten her şeye ağlıyoruz bkz Jou

sadece sen yine de stresten uzak dur bebeğe negatif enerji geçmesin onun dışında bi şey olmaz

Progestan ve proluton kalçadan değil heralde canım, değil mi?

Benim progestan iğneleri dün bitirdi doktorum. Proluton haftada bir devam ama kalçadan.
Öyle bir durum olsa nasıl olur iğneler hiç bilmiyorum.

.

Progestan göbekten, proluton kalçadan 3 günde bir yaptırıyorum. Normalde benimde kontrolde bitecekti şansıma uzadı neyse sağlık olsun. 112 yi arıyorum 3 günde bir gelip alıp hastaneye götürüp iğnemi yapıp geri eve bırakıyorlar Allahtan. Yoksa baya zorlanacaktım

Çok teşekkür ederim canım inş sıkıntısız atlatırım. Burası evet iyi geliyor gerçekten

Yaaa, çok geçmiş olsun canım.
İnşallah zorlamaz seni.

.

Ayyy sormaa dün ağlamaktan krize girdimmm gözlerimm kaşındı resmenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…