Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyy sormaa dün ağlamaktan krize girdimmm gözlerimm kaşındı resmenn

ben de hep mutlu şeylere ağlıyorum

zaten normalde de öyleydim arkadaşlarımın nikahlarında, doğumlarında hep ağlardım şimdi yine böyle abartarak devam ahahaa tv'de kavuşmalı sahneler en hassas noktam oldu

Evet gerçekten öyle kendime kızıyorum nasıl bu kadar düşüncesiz olurum diye aklım bebeğimde şuan sadece

Kızlar ben biraz stresli üzüntülü bi gün geçirdim ağladım da bu durumların bebeğe bi zararı olurmu içimi bi korku sardı ya kalbi durduysa diye
Ben gebeligimin ilk basından beri çok stres yaptım ve çok ağladım, malesef abimi kaybettim bu süreçte ve hala ara ara ağlıyorum. Son kontrole gittigimde bebek sağlıklıydı şükür ama yine de korkuyorum. Malesef stres iyi değil ama elimizde değil iste

Kızlar ben biraz stresli üzüntülü bi gün geçirdim ağladım da bu durumların bebeğe bi zararı olurmu içimi bi korku sardı ya kalbi durduysa diye

Kız bir şey olmaz, kalp durması öyle ağlamakla falan olacak bir şey değil.
Merak etme.

Hepimiz zaman zaman öyle anlar yaşıyoruz.
Geçende benim mutfağı su bastı mesela, karşı tarafın mutfak borularıyla ortak giderler.
Çıldıracaktım resmen.
Çaldım kapılarını konuştum.
Geldi kadın, baktı falan.
Zaten eğilemiyorum dedim, kadın bi de hamile misin demez mi?
Yok, belim ağrıyo dedim.
Daha tüm aileye söylememişiz, komşu teyzeye söylesem olay olurdu valla.

Ayyysorma gerçektenn dun dizi izlerken de pek bi ağladımm esim diyo hormonların mahvetti seni

Allaah su mu bastı geçmiş olsun, tam cinnet gerçekten

Ay süper bir hizmetmiş.

İşte insanın elinde olmuyo dediğin gibi hiç iyi değil hemde bu sefer bebek soru işareti bırakıyo akılda bişey olsa bi belirtiside olurmu bilmiyorum ne yazık ki
Valla ne biliyim ya belirtide hissedemiyorum sanki kafam allak bullak sanada geçmiş olsun canım çok zor su baskını ben de yaşadım

Hahahahah vallahaa hele bi söyle komşuyaa heryere yığılırrr ne zaman düşünüyorsun kuzu söylemeyii

öff nasıl bi de tatlı tatlı kaşınıyo neyse o da bi iyileşme belirtisi, seninki nasıl bilmiyorum ama benimki dayak yemiş gibi mosmordu ve ikinci bir toto oluşmuştu şimdi yeni yeni geçiyo

Morluklara alıştım artık, ama minik minik bezeler oluştu.
Özellikle sağ tarafta o kadar çok ki.
Sadece bir tane şişlik değil yani, bi dolu.

Allaah su mu bastı geçmiş olsun, tam cinnet gerçekten

Ya evet canım maalesef, çok kötü.
Bulaşık makinemin gider borusundan onların bulaşık makinesinin tüm suyu mutfağa aktı.

Hızlıca halıyı kurtarabildim çok şükür, yeni de yıkatmıştım.
Sonra banyoda bulduğum tüm bezleri yerlere serdim.
Azıcık dizimi kırıp kovaya sıktım ama kalanını eşim gelince halletti.
O kadar eğilemedim.

O günden sonra üst bacak kasım 2 gün kasıldı, ağrıdı falan.
Magnezyum bile fayda etmedi.
Ya stres ya da eğildim falan ondan oldu, bilmiyorum.

.

Geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım bu aylar önemli

Kötü düşünme canım, hepimiz sağlıkla alacağız kucağımıza inşallah

Hahahahah vallahaa hele bi söyle komşuyaa heryere yığılırrr ne zaman düşünüyorsun kuzu söylemeyii

Aileler başından beri biliyo canım.
Bir tek eltilerim bilmiyordu, sağolsun bir tanesi görümcemi sıkıştırıp öğrenmiş.

Kayınvalideme sormuş, yok demiş.
Bana da sormuştu, yok demiştim.
Daha da sorma değil mi?

Ama işte merak böyle bir şey.
Görümcem de hayatta saklayamaz, söylemek zorunda kalmış kızcağız.

Hayır, daha önce 9.haftda bebeğimin kalbi durdu. Azıcık akletmesi lazım, niye sorup duruyorsun.

Dünkü kontrol sonrası 9.haftayı atlattık diye söyleyecektik zaten.
Tam 2,5 aylık oldu.

Eşim arayıp söyledi erkek kardeşlerine, mesaj atmış keşke sorduğumda söyleseydin diye.
Güler misin ağlar mısın?
Söylemek istemedim dedim, keşke sen söylemek istemediğimi anlayıp da tekrar kıza sormasaydın dedim.

Neyse, bu da günün dedikodusu olsun.
Nasılsa hiç biriniz tanımıyorsunuz.

.

Aynen kız şurada biz bizeyiz ☺

Bu tam eltilerin savaşı olmuş yalnız bunda sizin hiçbir kabahatiniz yok ki, asıl onun üsteleyip sorduğu için utanması gerekir kusura bakmasın. Bi de sormak nedir yaa zaten uygun gördüğümde ben söylerim. Sınır çizmek en güzeli o yüzden iyi cevap vermişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…