Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen uzak tık ama mesajlasip konuşuyorduk eşim doğu gorevindeydi izne gelince gidip gorusecektik korona olduk dediler meğer görüsmemek için böyle demişler sonradan anladık ama artık ne diyelim her insan farklı ya valla ben çözemedim bunları

Hoşbuldum çok ben doktorumla görüştüm,ense kalınlığı ve burun kıkırdağında sorun yok, diğer sonuçlarda da sorun yok, istersen yaptırabilirsin dedi yaş itibarı ile orta risk grubundasın dedi . Sanırım en iyisini yapmışsın. Ben de sonuçlar çıkana kadar stres oldum, sonuçlar çıktıktan sonra daha başka stres oldum

Totalde bir sonuç çıkmıyor mu ikili testte?? Ben yaptırmadım henüz ama riskli çıkarsa fetal DNA yaptırmayı düşünüyorum. Risk yorumunu da perinatoloji derneği de şöyle yapmş

Eklentiler

• EF036208-F7F8-481F-AA8B-45DEB3125749.webp
    43,7 KB · Görüntüleme: 65
Kararsız kaldım..
Doktorun sekreterine yazdım halen dönüş yapmadı bugün yapmaZsa yarına kalacak.enfeksiyondan da korkuyorum biraz bilemedim yaa ilerleyen saatler göre karar veririm..

Canım biraz daha saklasaymış okula başlayınca söylermiş. 3 gün kala bi zahmet söylemesinde. Neden böyle birşey yaptı çok ayıp ya. Neden eltiler bu kadar uyuz

Eki Görüntüle 2960468 Sevgili haziran anneleri bende yeni katildim suan 12+0 haftamdayim cinsiyet tahmini yapabilen varmi aranizda
Hayırlı olsun canım maasallh çok güzel görünüyor benim daha iki haftam var arkadaş 11 haftalıkken öğrenmiş cinsiyeti size demedimi birşey

merhaba

benim ikili testim çıktı, pazartesi arayacak doktorum, 250 sınır benim bildiğim 250'nin üzerinde çıkması lâzım, benim bütün değerlerim 250'nin üzerinde bir tek yaş faktörü 140 lardaydı, ben bu haliyle bile dert etmiyorum çünkü yaşımız var, ben 1 ay sonra 39'um muhtemelen o risk onun için, diğerleri yüksekti, anladığım kadarıyla sende de sadece yaş alanı düşük ki 350 o kadar da düşük değil yaniBence o yaşımız olduğu için öyle çıkıyor Ben yarın doktorumla konuştuğumda o söyler bana, burada paylaşırım

Eklentiler

• 16EC8A80-146B-41BA-80C6-40F7B2EFA110.webp
    24 KB · Görüntüleme: 64
Totalde bir sonuç çıkmıyor mu ikili testte?? Ben yaptırmadım henüz ama riskli çıkarsa fetal DNA yaptırmayı düşünüyorum. Risk yorumunu da perinatoloji derneği de şöyle yapmş
Benim sonucum böyle çıktı. Diğerli güzel ama yaş faktörüne takıldım.

Eklentiler

• C5A7FAAA-3B7D-4104-ACEF-EA8346806183.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 63
Canım biraz daha saklasaymış okula başlayınca söylermiş. 3 gün kala bi zahmet söylemesinde. Neden böyle birşey yaptı çok ayıp ya. Neden eltiler bu kadar uyuz
Ben iğne oyası yapmıştım bundan önceki bebeğine hastanede taksın diye nasip olmamıştı şimdi götürmüş kaynanam doğuma gitmişti oda almış teşekkür için msj attı bende başındada gördümuz günler olur insallh dedim orda dedi doğum yapcam üç gün sonra doğumum var diye ya hayırlı olsun dedim sen biliyorsun sandım ondan demedim bişi dedi kimseye dememiş bende o kimsenin icinde bende varım dedim

Merhabalar benimde dert etmemem lazım aslında ama kafama takılıyor ara ara çok sevinirim doktorunun yorumu ne olacak acaba.

Malesef canim gorseler bile yurt disinda yasadigim icin 18 ci haftadan oncesinde soylemiyorlar
A hayırlı olsun napalim bekliycez annem doğuma kadar görmemiş kardeşimi her gittinde poposu dönükmüş en son pes etmiş artık. Görüncemde 7 aylıkken öğrendi sürekli ya uyuyor ya arkası dönükmüş ben gitmeden çikolata yiycem bebek enerjik oluyormuş

Kesinlikle cikolata ise yariyoe
Aynn biri demişti bunu mutlaka ye diye uyuma olmazmış arkasida dönük olmaz insallh nasip gerçi eli ayağı düzgün olsun sağlıcakla kucağımıza alalım bu da işin güzel yanı işte sabırsız oluyor insan

Hee normal foto falan olur ya öyle sır gibi saklamaya da gerek yok
1 ay mııı?
İlerledikçe öyle mi olacak?
Bari alıştırma için 3 hafta sonra deseymiş.

.
Alışın bundan sonra böyle bana da 1 ay sonra dedi
Kızlar ben biraz stresli üzüntülü bi gün geçirdim ağladım da bu durumların bebeğe bi zararı olurmu içimi bi korku sardı ya kalbi durduysa diye
Yok kuzum iyice strese sokma kendini olumsuz düşünüp. Ama stres yapma takma hiç bir şeyi salla gitsin kendini de bebeği de üzme
Ay uyuz olurum böyle insanlara ya. Utanmadan nasıl soruyorlar anlamıyorum. Arkadaşıma bile sormam soramam ben çocuk düşünüyor musun diye. Kimse kimsenin içini bilemez belki çok istiyor olmuyor belki istemiyor hazır değil. Sizene yani. Bu zamana kadar ne annem ne ablam ben hayatta kimseye sormamışızdır
Benim kv de bozuntusu da bizim çalışana söylemiş sanane yani sanane çalışana söylemek nedir? Zaten nefret ediyorum kadından iyice uyuz oluyorum
Bende öyle özellikle bir şey yaparken nefes nefese kalıyorum. Bende 2 kilo fazlayım sadece kilodan değildir
Ay amaç ne acaba nasıl da sakladın. Hadi çevreden falan desen anlarım da en yakınlardan nasıl niye saklar bi insan Ben olsam çatlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…