- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #12.881
Keske yurt disinda 18 haftadan onceden soylemiyorlar ister istemez insan merak ediyor6 cm boyu da
Aynen uzak tık ama mesajlasip konuşuyorduk eşim doğu gorevindeydi izne gelince gidip gorusecektik korona olduk dediler meğer görüsmemek için böyle demişler sonradan anladık ama artık ne diyelim her insan farklı ya valla ben çözemedim bunlarıYani bi anlam veremedim buna da. Son ana kadar saklamayı nasıl başarmış ayy ben çatlarım kız azmetmiş saklamışvalla ne mana yicez mi çocuğunu. Konuşmuyor muydunuz ki uzaktaydınız heralde?? ben aileden biriyle dokuz ay yüzyüze görüşmesem herkes bana cephe alır mecbur görüşüyorum herkesle
6 cm baş popo mesafesidir canım.
Doktorlar belli bir haftaya kadar sadece onu ölçer.
Benimki 11 haftalık, 5 cm’ye yaklaştı çünkü.
.anldim canim tam olarak bilmiyorum
Hoşbuldum çokMerhaba canım, hoş geldin aramıza.
Ben onu bile yaptırmadım, sadece ense kalınlığı ve burun kıkırdağına bakıldı.
Yaptıran arkadaşların sonuçları çıktı fakat sanırım kimse doktoru ile raporu değerlendirmedi.
Senin gibi beklemedeler.
Ben olsam fazla araştırmadan doktorumla görüşmeyi beklerdim.
Ultrason sonucu ile birlikte değerlendirmeyi yapacak olan o çünkü.
.
Totalde bir sonuç çıkmıyor mu ikili testte?? Ben yaptırmadım henüz ama riskli çıkarsa fetal DNA yaptırmayı düşünüyorum. Risk yorumunu da perinatoloji derneği de şöyle yapmşMerhaba Haziran anneleri.Ben de Haziran başı gibi doğum gözükmekte. Sizlerle aynı haftalarda olunca bazı sorularıma cevap bulabileceğimi umuyorum. 33 yaşındayım. İkili testte yaş faktörü kısmında 1:350 gibi bir değer çıktı. Sizler de durum nasıl? Devamında fetal DNA yaptırmayı düşünen var mı? Ben aslında pek düşünmedim ama kafamın içindeki acaba sorusunu da atamadım.
Kararsız kaldım..Canım bence sonucunu kendi doktorun da değerlendirsin, öyle kullan ilacı.
Gördüğüm kadarıyla ciddi bir durum yok.
Benim de böyleydi değerlerim.
Hatta ekstra Eritrosit 4, Lökosit 7 çıkmıştı o zaman.
Tekrar idrar vermeyi düşünüyorum yakınlarda.
Aile hekimi bana da o ilacı söyledi ama doktoruna sor, öyle kullan dedi.
Ben olsam kendi doktorumu beklerdim.
.
Benim eltim 5 aya kadar herkesten ondan sonraki aylarda sadece benden gizledi bı zoruna gitti doğuma 3 gün kala dedi bana hamile olduğunu ama ben onlar gibi yapmadım iki ay dolunca dedim kaynanamlara tabi onlarada aile dışında kimseye demeyin dedim tabi ama aileden gizlenmez ya bana saçma geliyor ayrı şehirdeyim doğuma kadarda saklayabilirdimama yapım değil
Hayırlı olsun canım maasallh çok güzel görünüyor benim daha iki haftam var arkadaş 11 haftalıkken öğrenmiş cinsiyeti size demedimi birşeyEki Görüntüle 2960468 Sevgili haziran anneleri bende yeni katildim suan 12+0 haftamdayim cinsiyet tahmini yapabilen varmi aranizda
Malesef canim gorseler bile yurt disinda yasadigim icin 18 ci haftadan oncesinde soylemiyorlarHayırlı olsun canım maasallh çok güzel görünüyor benim daha iki haftam var arkadaş 11 haftalıkken öğrenmiş cinsiyeti size demedimi birşey
Merhaba Haziran anneleri.Ben de Haziran başı gibi doğum gözükmekte. Sizlerle aynı haftalarda olunca bazı sorularıma cevap bulabileceğimi umuyorum. 33 yaşındayım. İkili testte yaş faktörü kısmında 1:350 gibi bir değer çıktı. Sizler de durum nasıl? Devamında fetal DNA yaptırmayı düşünen var mı? Ben aslında pek düşünmedim ama kafamın içindeki acaba sorusunu da atamadım.
Benim sonucum böyle çıktı. Diğerli güzel ama yaş faktörüne takıldım.Totalde bir sonuç çıkmıyor mu ikili testte?? Ben yaptırmadım henüz ama riskli çıkarsa fetal DNA yaptırmayı düşünüyorum. Risk yorumunu da perinatoloji derneği de şöyle yapmş
Kararsız kaldım..
Doktorun sekreterine yazdım halen dönüş yapmadı bugün yapmaZsa yarına kalacak.enfeksiyondan da korkuyorum biraz bilemedim yaa ilerleyen saatler göre karar veririm..
Ben iğne oyası yapmıştım bundan önceki bebeğine hastanede taksın diye nasip olmamıştı şimdi götürmüş kaynanam doğuma gitmişti oda almış teşekkür için msj attı bende başındada gördümuz günler olur insallh dedim orda dedi doğum yapcam üç gün sonra doğumum var diye ya hayırlı olsun dedim sen biliyorsun sandım ondan demedim bişi dedi kimseye dememiş bende o kimsenin icinde bende varım dedimCanım biraz daha saklasaymış okula başlayınca söylermiş. 3 gün kala bi zahmet söylemesinde. Neden böyle birşey yaptı çok ayıp ya. Neden eltiler bu kadar uyuz
Merhabalarmerhaba
benim ikili testim çıktı, pazartesi arayacak doktorum, 250 sınır benim bildiğim 250'nin üzerinde çıkması lâzım, benim bütün değerlerim 250'nin üzerinde bir tek yaş faktörü 140 lardaydı, ben bu haliyle bile dert etmiyorum çünkü yaşımız var, ben 1 ay sonra 39'ummuhtemelen o risk onun için, diğerleri yüksekti, anladığım kadarıyla sende de sadece yaş alanı düşük ki 350 o kadar da düşük değil yani Bence o yaşımız olduğu için öyle çıkıyor Ben yarın doktorumla konuştuğumda o söyler bana, burada paylaşırım
A hayırlı olsun napalim bekliycez annem doğuma kadar görmemiş kardeşimi her gittinde poposu dönükmüş en son pes etmiş artık. Görüncemde 7 aylıkken öğrendi sürekli ya uyuyor ya arkası dönükmüş ben gitmeden çikolata yiycem bebek enerjik oluyormuşMalesef canim gorseler bile yurt disinda yasadigim icin 18 ci haftadan oncesinde soylemiyorlar
Kesinlikle cikolata ise yariyoeA hayırlı olsun napalim bekliycez annem doğuma kadar görmemiş kardeşimi her gittinde poposu dönükmüş en son pes etmiş artık. Görüncemde 7 aylıkken öğrendi sürekli ya uyuyor ya arkası dönükmüş ben gitmeden çikolata yiycem bebek enerjik oluyormuş
Benim sonucum böyle çıktı. Diğerli güzel ama yaş faktörüne takıldım.
Aynn biri demişti bunu mutlaka ye diye uyuma olmazmış arkasida dönük olmaz insallh nasip gerçi eli ayağı düzgün olsun sağlıcakla kucağımıza alalım bu da işin güzel yanı işte sabırsız oluyor insanKesinlikle cikolata ise yariyoe
Bende çok takılmamıştım. Doktorum kafamı bulandırdı. Yaptırsan iyi olur dedi.bence o yaş yükseldikçe o değer düşüyo tahminimce, daha düşük yaş olursa o değer yükselir diye düşünüyorum, ona bence hiç takılma, ben onu görür görmez böyle düşündüm
Hee normal foto falan olur ya öyle sır gibi saklamaya da gerek yokAy yok bende öyle degil yukarıda da dedim zaten hiç sevmem öyle şeyleri. Ocak doğum günüm mesela orada eşimle bir fotoğraf cekilebiliriz hani belki öyle fark ederler falaln
Ya sorma Muslumeyi düşündükçe bende çok kötü oluyorum
Alışın bundan sonra böyle bana da 1 ay sonra dedi1 ay mııı?
İlerledikçe öyle mi olacak?
Bari alıştırma için 3 hafta sonra deseymiş.
.
Yok kuzum iyice strese sokma kendini olumsuz düşünüp. Ama stres yapma takma hiç bir şeyi salla gitsin kendini de bebeği de üzmeKızlar ben biraz stresli üzüntülü bi gün geçirdim ağladım da bu durumların bebeğe bi zararı olurmu içimi bi korku sardı ya kalbi durduysa diye
Ay uyuz olurum böyle insanlara ya. Utanmadan nasıl soruyorlar anlamıyorum. Arkadaşıma bile sormam soramam ben çocuk düşünüyor musun diye. Kimse kimsenin içini bilemez belki çok istiyor olmuyor belki istemiyor hazır değil. Sizene yani. Bu zamana kadar ne annem ne ablam ben hayatta kimseye sormamışızdırAileler başından beri biliyo canım.
Bir tek eltilerim bilmiyordu, sağolsun bir tanesi görümcemi sıkıştırıp öğrenmiş.
Kayınvalideme sormuş, yok demiş.
Bana da sormuştu, yok demiştim.
Daha da sorma değil mi?
Ama işte merak böyle bir şey.
Görümcem de hayatta saklayamaz, söylemek zorunda kalmış kızcağız.
Hayır, daha önce 9.haftda bebeğimin kalbi durdu. Azıcık akletmesi lazım, niye sorup duruyorsun.
Dünkü kontrol sonrası 9.haftayı atlattık diye söyleyecektik zaten.
Tam 2,5 aylık oldu.
Eşim arayıp söyledi erkek kardeşlerine, mesaj atmış keşke sorduğumda söyleseydin diye.
Güler misin ağlar mısın?
Söylemek istemedim dedim, keşke sen söylemek istemediğimi anlayıp da tekrar kıza sormasaydın dedim.
Neyse, bu da günün dedikodusu olsun.
Nasılsa hiç biriniz tanımıyorsunuz.
.
Benim kv de bozuntusu da bizim çalışana söylemiş sanane yani sanane çalışana söylemek nedir? Zaten nefret ediyorum kadından iyice uyuz oluyorumBen birilerine söyleme dediğim halde hele ki akrabamsa gerçekten üzülürüm. Söylemek istersem istediğim vakit söylerim. Hem benden duysun sonra bana neden söylemedi diye sitemlenir meselaben kayınvalideme söylerken sadece siz bilin kimseye söylemeyin şuan çok küçük duanızı alalım yeter derim. Gidip eltime duyursa hoşuma gitmez kendim istediğim vakitte söylemek istersem söylerim yani ayrıca doğuracak bakacak olan biziz senin yok demene rağmen özellikle birilerini sıkıştırıp merak etmesi tuhaf biraz açıkçası herneyse Allah'a emanetler sen düşünüp canını sıkma çok yerinde bir cevap vermişsin zaten
Bende öyle özellikle bir şey yaparken nefes nefese kalıyorum. Bende 2 kilo fazlayım sadece kilodan değildirKızlar birkaç gündür zor nefes alıyorum özellikle hareket halindeyken çok daha arttı. Eşim de fakında zor nefes alıyorsun diyor hamile olduğumu öğrendiğim kilodayım yani kilodan olduğunu düşünmüyorum bu durumu yaşayan var mı aranızda?
Ay amaç ne acaba nasıl da sakladın. Hadi çevreden falan desen anlarım da en yakınlardan nasıl niye saklar bi insanBenim eltim 5 aya kadar herkesten ondan sonraki aylarda sadece benden gizledi bı zoruna gitti doğuma 3 gün kala dedi bana hamile olduğunu ama ben onlar gibi yapmadım iki ay dolunca dedim kaynanamlara tabi onlarada aile dışında kimseye demeyin dedim tabi ama aileden gizlenmez ya bana saçma geliyor ayrı şehirdeyim doğuma kadarda saklayabilirdimama yapım değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?