- 24 Aralık 2018
- 763
- 1.669
- 113
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #12.921
Kız eşim yeğenine çok düşkün ozlemesem inan hiç gitmezdim dedi bende napim tek bırakmakta olmuyor 15 gunlune geliyor izne adami tek yollamakta istemem yoksa beni kimse goturemezdi zaten gittimde işi gücü mutafk yemek hep ben yapıyordum dedim kaynanma artık madem kimseyim misafir gibi gider oturur gelirimBen olsam gitmem yine iyi gidiyorsun
Aaa neden öyle dedi bana o zaman. Fetal dedi evet. İkisi farklıysa ne alaka hani seçenek olarak sunmadı sanki ikilinin diğer adı gibiydiBen mi uyduruyorum ki acaba
Tam kemiğin olduğu yer genital bölgeyle birleşimi özellikle yürürken oluyor. Bende düşünüyorum bir şey yaptım ondan mı diye bilemiyorum. Annem de olur öyle bebek büyüdükçe falan dedi
O zaman git tabi eşini yalnız bırakma. Bencede ay otur elleme onlar yapsın. Ne garip insanlar ha nasılda sakladınız 9 ayKız eşim yeğenine çok düşkün ozlemesem inan hiç gitmezdim dedi bende napim tek bırakmakta olmuyor 15 gunlune geliyor izne adami tek yollamakta istemem yoksa beni kimse goturemezdi zaten gittimde işi gücü mutafk yemek hep ben yapıyordum dedim kaynanma artık madem kimseyim misafir gibi gider oturur gelirim
Ben bu son dönemde doktorları anlayamaz oldum. Birçok şeye sen bilirsin diyolar. Yaptırıyım mı yaptırmayım mı söyle daa işteprogestan kutu bitince yenisine geçeyim mi demiştim sen bilirsin dedi. Abi nasıl ben bilirim?? Çok garip
Eli sopalı deseneYok eşime dedim arayıp hayırlı olsun diyin diye yok bildini belli etme dedi a niye dedim kimseye deme demişler eşime ben kimseyim dedim bu arada eşim bile öğreneli bı hafta olmuş laf arasında ağzından kaçırdı onada küstüm ama onuda anlıyorum gerçekten çok tuhaflar ailede herkes eltimden çekiniyor
Valla ben de anlamadım şimdi beş gün sonra bitecek yani gerek yok heralde olsa kullan derdi diye düşündümKız o ne öyle progestana sen bilirsinBen bilseydim şu an burda olmazdım deseydin sende
Şu anda ardahandayım. Kasaba diyelimSen hangi sehirdesin cnm
YA pahalı ama çok önemli bi bilgi içeriyorPahallı bir test ondan yaptır diyemiyorlar sanırımBen de progestan kullanıyorum bu hafta vedalaşıyorum kendisiyle sen bilirsin deseydi hamileliğim boyunca kullanırdım heralde
Bence gitmeye karar vermen büyük olgunluk belki ben de o olgunluğu gösteremeyebilirdim gibime geliyorKız eşim yeğenine çok düşkün ozlemesem inan hiç gitmezdim dedi bende napim tek bırakmakta olmuyor 15 gunlune geliyor izne adami tek yollamakta istemem yoksa beni kimse goturemezdi zaten gittimde işi gücü mutafk yemek hep ben yapıyordum dedim kaynanma artık madem kimseyim misafir gibi gider oturur gelirim
Eli sopalı desene
Valla ben de anlamadım şimdi beş gün sonra bitecek yani gerek yok heralde olsa kullan derdi diye düşündüm
Şu anda ardahandayım. Kasaba diyelimniye il yaptılarsa
YA pahalı ama çok önemli bi bilgi içeriyorumarım gerek kalmaz. Doktor bıraktırdı de mi progestanı? Nasıl karar verdi paylaştı mı gerek yok mu dedi neye göre dedi acaba? Keşke bana da net bişi söyleseydi aralıkta ikili test için Kars’a gidicem oradaki doktorum iyi de sürekli gidemiyorum ona sorarım olmazsa
Bence gitmeye karar vermen büyük olgunluk belki ben de o olgunluğu gösteremeyebilirdim gibime geliyorbüyüklük sende kalsın boşver eşinin yanında gitmen çok şık bi hareket
Hemde ne sopalı valla hepsi korkuyor ondan onlarada hak verdim için kimseye kizamadim esimide anlıyorum üzülüyorum da belki gitmeyen desem gitmeyecek ama kıyamadım dedin gibi büyüklük bende kalsınEli sopalı desene
Valla ben de anlamadım şimdi beş gün sonra bitecek yani gerek yok heralde olsa kullan derdi diye düşündüm
Şu anda ardahandayım. Kasaba diyelimniye il yaptılarsa
YA pahalı ama çok önemli bi bilgi içeriyorumarım gerek kalmaz. Doktor bıraktırdı de mi progestanı? Nasıl karar verdi paylaştı mı gerek yok mu dedi neye göre dedi acaba? Keşke bana da net bişi söyleseydi aralıkta ikili test için Kars’a gidicem oradaki doktorum iyi de sürekli gidemiyorum ona sorarım olmazsa
Bence gitmeye karar vermen büyük olgunluk belki ben de o olgunluğu gösteremeyebilirdim gibime geliyorbüyüklük sende kalsın boşver eşinin yanında gitmen çok şık bi hareket
Yaaa evett geçen babaannemm inşaallahh görürümm dedi bana dedim babanne deme öyle görüceksin tabiii neelr düşünüyorsun simdiden dedimYaşlılara çok görmüyorum bazı şeyleri. Garip oluyorlar bi yaştan sonra. Eşimin dedesi de niye çocuk yapmıyorlar demişti bunu dediğinde biz 1 aylık evliydikyani göremeyiz diye mi korkuyorlar bilmiyorum ama bi torun isteği oluyo tontiklerde
bize iyi gelecek insanlarla iletişim kuralım gerisiyle merhaba merhaba bu kadar
Ooyy maşaallahhh 12 haftadan sonra bukadar kocaman olması gerçejten çok garip geliyor bana yaEki Görüntüle 2960468 Sevgili haziran anneleri bende yeni katildim suan 12+0 haftamdayim cinsiyet tahmini yapabilen varmi aranizda
Gercekten bende cok sasirdim 12 haftada heryerinin bariz belli olmasinaYaaa evett geçen babaannemm inşaallahh görürümm dedi bana dedim babanne deme öyle görüceksin tabiii neelr düşünüyorsun simdiden dedim
Ooyy maşaallahhh 12 haftadan sonra bukadar kocaman olması gerçejten çok garip geliyor bana yabakalımm yarın ben görünce neler olcakk
Maşaaallahhh hele ağzını büzmüşş
Doktora soracağım canım rahatsız etmeye başladı çünkü inşallah kocaman oluyorlardır da ondandırHee normal foto falan olur ya öyle sır gibi saklamaya da gerek yok
Alışın bundan sonra böyle bana da 1 ay sonra dedi
Yok kuzum iyice strese sokma kendini olumsuz düşünüp. Ama stres yapma takma hiç bir şeyi salla gitsin kendini de bebeği de üzme
Ay uyuz olurum böyle insanlara ya. Utanmadan nasıl soruyorlar anlamıyorum. Arkadaşıma bile sormam soramam ben çocuk düşünüyor musun diye. Kimse kimsenin içini bilemez belki çok istiyor olmuyor belki istemiyor hazır değil. Sizene yani. Bu zamana kadar ne annem ne ablam ben hayatta kimseye sormamışızdır
Benim kv de bozuntusu da bizim çalışana söylemiş sanane yani sanane çalışana söylemek nedir? Zaten nefret ediyorum kadından iyice uyuz oluyorum
Bende öyle özellikle bir şey yaparken nefes nefese kalıyorum. Bende 2 kilo fazlayım sadece kilodan değildir
Ay amaç ne acaba nasıl da sakladın. Hadi çevreden falan desen anlarım da en yakınlardan nasıl niye saklar bi insanBen olsam çatlarım
Hormonlardan canım benim hangimiz böyle değiliz kiYarın doktora gidicem kuzum normalde çarşambaydı randevum biraz evham yaptım gidiyim rahatlarım inşallah hormonlardanmıdır nedir bu halim herşeye ağlıyorum etrafındada halden anlayan insanlar olmayınca böyle üzebiliyo işte
5 aydan sonra yavaşlıyormuş yanii çabuk büyümüyolarmış amaa cok garip dahaa tam 3 ay olmadık gibii herşey hemen gelişiyorrGercekten bende cok sasirdim 12 haftada heryerinin bariz belli olmasina
5 aydan sonra yavaşlıyormuş yanii çabuk büyümüyolarmış amaa cok garip dahaa tam 3 ay olmadık gibii herşey hemen gelişiyorr
Bunun totosunada bi güzel şaapplatırımm bak affetmem haaa
Haböyleeeee
Bana da haber ver sorduğun zamanDoktora soracağım canım rahatsız etmeye başladı çünkü inşallah kocaman oluyorlardır da ondandır
Hormonlardan canım benim hangimiz böyle değiliz kibugün nasıl ağladım görmüşsünüzdür bir yavru köpeğe çarpmışlar hayırsever biri Allah razı olsun ondan, kurtarıyor yavruyu anne köpek nasıl ağlıyor tedavi ettirmişler yavrusunu annesi ellerini yalıyor adamın teşekkür ediyor yavrusunun başında nasıl inleyip zıplıyor. Allahımın annelere verdiği bu merhamet ne güzel bir nimet
Aalll bendende okadarrrrYarın doktora gidicem kuzum normalde çarşambaydı randevum biraz evham yaptım gidiyim rahatlarım inşallah hormonlardanmıdır nedir bu halim herşeye ağlıyorum etrafındada halden anlayan insanlar olmayınca böyle üzebiliyo işte
Sana kim cevap vermiyor de heleAalll bendende okadarrrr
Hahahah süylemeeeemmSana kim cevap vermiyor de hele
Ben bilmediğim konularda yazmıyorum valla kimseye
Ben miyim söylemem dediğine göreHahahah süylemeeeemm
Ençok benim msjımı kacırıyolarrr emiiiii
Ayy kafam karıştı..
Hahahaha yoh ama hatırladığım kadarıyla sen de kacırıyordun beniii gibiiBen miyim söylemem dediğine göre
Ya gerçekten kaçmıştır ya da fikrim yoktur kız kaçar mısın senHahahaha yoh ama hatırladığım kadarıyla sen de kacırıyordun beniii gibii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?