Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kız eşim yeğenine çok düşkün ozlemesem inan hiç gitmezdim dedi bende napim tek bırakmakta olmuyor 15 gunlune geliyor izne adami tek yollamakta istemem yoksa beni kimse goturemezdi zaten gittimde işi gücü mutafk yemek hep ben yapıyordum dedim kaynanma artık madem kimseyim misafir gibi gider oturur gelirim

O zaman git tabi eşini yalnız bırakma. Bencede ay otur elleme onlar yapsın. Ne garip insanlar ha nasılda sakladınız 9 ay

Senin doktor gerçekten bi değişikmiş canım.

Ama mutebessimm ’in dediği başka bir şey. Tarama testleri için doktorlar kesin yaptır ya da yaptırma deme yetkisine sahip değiller.
Sadece bilgi vermek zorundalar.
Yaptırıp yaptırmamak bize kalmış bir şey.

.

Eli sopalı desene
Kız o ne öyle progestana sen bilirsin Ben bilseydim şu an burda olmazdım deseydin sende
Valla ben de anlamadım şimdi beş gün sonra bitecek yani gerek yok heralde olsa kullan derdi diye düşündüm
Sen hangi sehirdesin cnm
Şu anda ardahandayım. Kasaba diyelimniye il yaptılarsa
Pahallı bir test ondan yaptır diyemiyorlar sanırım Ben de progestan kullanıyorum bu hafta vedalaşıyorum kendisiyle sen bilirsin deseydi hamileliğim boyunca kullanırdım heralde
YA pahalı ama çok önemli bi bilgi içeriyor umarım gerek kalmaz. Doktor bıraktırdı de mi progestanı? Nasıl karar verdi paylaştı mı gerek yok mu dedi neye göre dedi acaba? Keşke bana da net bişi söyleseydi aralıkta ikili test için Kars’a gidicem oradaki doktorum iyi de sürekli gidemiyorum ona sorarım olmazsa
Bence gitmeye karar vermen büyük olgunluk belki ben de o olgunluğu gösteremeyebilirdim gibime geliyor büyüklük sende kalsın boşver eşinin yanında gitmen çok şık bi hareket

Hemde ne sopalı valla hepsi korkuyor ondan onlarada hak verdim için kimseye kizamadim esimide anlıyorum üzülüyorum da belki gitmeyen desem gitmeyecek ama kıyamadım dedin gibi büyüklük bende kalsın en küçük gelin olsamda

Yaaa evett geçen babaannemm inşaallahh görürümm dedi bana dedim babanne deme öyle görüceksin tabiii neelr düşünüyorsun simdiden dedim
Eki Görüntüle 2960468 Sevgili haziran anneleri bende yeni katildim suan 12+0 haftamdayim cinsiyet tahmini yapabilen varmi aranizda
Ooyy maşaallahhh 12 haftadan sonra bukadar kocaman olması gerçejten çok garip geliyor bana ya bakalımm yarın ben görünce neler olcakk
Maşaaallahhh hele ağzını büzmüşş

Gercekten bende cok sasirdim 12 haftada heryerinin bariz belli olmasina

Doktora soracağım canım rahatsız etmeye başladı çünkü inşallah kocaman oluyorlardır da ondandır
Hormonlardan canım benim hangimiz böyle değiliz ki bugün nasıl ağladım görmüşsünüzdür bir yavru köpeğe çarpmışlar hayırsever biri Allah razı olsun ondan, kurtarıyor yavruyu anne köpek nasıl ağlıyor tedavi ettirmişler yavrusunu annesi ellerini yalıyor adamın teşekkür ediyor yavrusunun başında nasıl inleyip zıplıyor. Allahımın annelere verdiği bu merhamet ne güzel bir nimet

Gercekten bende cok sasirdim 12 haftada heryerinin bariz belli olmasina
5 aydan sonra yavaşlıyormuş yanii çabuk büyümüyolarmış amaa cok garip dahaa tam 3 ay olmadık gibii herşey hemen gelişiyorr
Bunun totosunada bi güzel şaapplatırımm bak affetmem haaa
Haböyleeeee

Bana da haber ver sorduğun zaman

Aalll bendende okadarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…