Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ah canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki neler duyduk işittik ama olsun şimdi çocuğu olmayan birinin yanındaysam hem hamilelik konularını kapatıyorum soru soruluyorsa kısa cevaplar veriyorum çünkü yaşadım çok zor çok yıpratıcı dönemden geçtim keşke biraz olsun halden anlayabilsek keşke
İyi ki öğretmenlerimiz var gerçekten bazı şeyler ufaktan başlar eski topraklar bu konular da ne yazıkki çok bilinçsiz

Bende çok takılmamıştım. Doktorum kafamı bulandırdı. Yaptırsan iyi olur dedi.

dur bakalım yarın doktorum ne diyecek, yazacağım buraya

içini rahatlatmak istersen yaptır, ben ona takılmıyorum şu an hiç

transferden önce de detaylı genetik tarama yapılmıştı embriyoya, sağlıklıydı

haber vericem

Fetal dna 2 li taramadan farklı mı? Benim doktora tarama yaptırmak istemiyorum dediğimde fetal dna yaptırmayacak mısın dedi bana şimdi aklıma geldi bi anda

Yarın doktora gidicem kuzum normalde çarşambaydı randevum biraz evham yaptım gidiyim rahatlarım inşallah hormonlardanmıdır nedir bu halim herşeye ağlıyorum etrafındada halden anlayan insanlar olmayınca böyle üzebiliyo işte

Boşver ağla ama abartma üzme kendinizi Ay inanır mısın bende de gram ağlama yok dizilere ağlardım ufacık bi duygusal sahnede bile. Şimdi neler izliyorum resmen ağlayamıyorum

Ah bi bilsem carsmba doğum yaptı eşim Şubat'ta gelecek ozaman bebek görmesine gidecez baklm görmeyelim diye bişi cikarirsa bilemem gidince soracam TLF doğum yaptığında aradım bı hayırlı olsun dedim o aramadimda daha

Fetal dna 2 li taramadan farklı mı? Benim doktora tarama yaptırmak istemiyorum dediğimde fetal dna yaptırmayacak mısın dedi bana şimdi aklıma geldi bi anda
Evet ikisi farklı testler ikili de bir sorun çıktığında Fetal dna ya da başka testler için yönlendiriyorlar.

Kızlar 3 4 gündür sol iç bacağım üst taraf birleşim yeri ağrıyor. Tam tarif edemiyorum ya. Sanki baskı var gibi bi yere çarpmış gibi neden olur acaba

Bende sağ tarafta oldu kuzum.
Aynı dediğin yer, iç kısım ve 3 gün sürdü.
Sonra geçti.

Mutfağı su bastığı gün eğildim, ona bağladım ama tam da bilmiyorum yani.

.

YA acaba biliyorsun duydun da hayırlı olsun demedin falan diye mi bozuldu bir inatla son ana kadar bekledi gibi geldi şimdi bana hikayeyi duyunca insanlara akıl sır erdirmek çok zor valla

Bende çok takılmamıştım. Doktorum kafamı bulandırdı. Yaptırsan iyi olur dedi.
Ben bu son dönemde doktorları anlayamaz oldum. Birçok şeye sen bilirsin diyolar. Yaptırıyım mı yaptırmayım mı söyle daa işte progestan kutu bitince yenisine geçeyim mi demiştim sen bilirsin dedi. Abi nasıl ben bilirim?? Çok garip

YA acaba biliyorsun duydun da hayırlı olsun demedin falan diye mi bozuldu bir inatla son ana kadar bekledi gibi geldi şimdi bana hikayeyi duyunca insanlara akıl sır erdirmek çok zor valla
Yok eşime dedim arayıp hayırlı olsun diyin diye yok bildini belli etme dedi a niye dedim kimseye deme demişler eşime ben kimseyim dedim bu arada eşim bile öğreneli bı hafta olmuş laf arasında ağzından kaçırdı onada küstüm ama onuda anlıyorum gerçekten çok tuhaflar ailede herkes eltimden çekiniyor

Kız o ne öyle progestana sen bilirsin Ben bilseydim şu an burda olmazdım deseydin sende

Sen hangi sehirdesin cnm

Ben olsam gitmem yine iyi gidiyorsun
Evet ikisi farklı testler ikili de bir sorun çıktığında Fetal dna ya da başka testler için yönlendiriyorlar.
Aaa neden öyle dedi bana o zaman. Fetal dedi evet. İkisi farklıysa ne alaka hani seçenek olarak sunmadı sanki ikilinin diğer adı gibiydi Ben mi uyduruyorum ki acaba
Bende sağ tarafta oldu kuzum.
Aynı dediğin yer, iç kısım ve 3 gün sürdü.
Sonra geçti.

Mutfağı su bastığı gün eğildim, ona bağladım ama tam da bilmiyorum yani.

.
Tam kemiğin olduğu yer genital bölgeyle birleşimi özellikle yürürken oluyor. Bende düşünüyorum bir şey yaptım ondan mı diye bilemiyorum. Annem de olur öyle bebek büyüdükçe falan dedi

Pahallı bir test ondan yaptır diyemiyorlar sanırım Ben de progestan kullanıyorum bu hafta vedalaşıyorum kendisiyle sen bilirsin deseydi hamileliğim boyunca kullanırdım heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…