- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #12.901
Kesinlikle oyle bende ilk hamileligimde kizimda yapmistimAynn biri demişti bunu mutlaka ye diye uyuma olmazmış arkasida dönük olmaz insallh nasip gerçi eli ayağı düzgün olsun sağlıcakla kucağımıza alalım bu da işin güzel yanı işte sabırsız oluyor insan
Ah canım benim seni öyle iyi anlıyorum ki neler duyduk işittik ama olsun şimdi çocuğu olmayan birinin yanındaysam hem hamilelik konularını kapatıyorum soru soruluyorsa kısa cevaplar veriyorum çünkü yaşadım çok zor çok yıpratıcı dönemden geçtim keşke biraz olsun halden anlayabilsek keşkeÇocuk düşünüyor musun sorusunu bir nebze anlarım samimiyet varsa. Ben de bu konuda çok üzüldüm en son ağustosta tatilde kayınvalidemlerdeydik ve artık düşündüğümüzü eşimin ifade etmesine rağmen hamile olanları çocuk doğuranları duydukça insanların içinde bana bir sen kaldın tembel gibi bir şey dedi komik bir şey söylediğini düşündü. O kadar ağladım ki ertesi günde dönüyoruz. Yılda bir haftalığına geldiğim yer. Cahillik etti, eşim konuştu ben muhatap olmadım yüzgöz olmadım özür diledi ama boş benim için,evime geldim hüngür hüngür ağladım günlerce. Gurbetteyim ev taşıdım 2 sene kpss denedim neler yaşadım üstüne. Yüce rabbim gözümün yaşını gördü ona sığındım sen biliyorsun Rabbim dedim. O ay prolaktinim yükselmişti muhtemelen stresten. Sonra kendi kendimi iyileştirdim bir süre onlarla görüşmedim, işe başladım, moralimi yüksek tuttum prolaktinim çok kısa sürede düştü o ay da bebek haberini aldık. Rabbime sonsuz şükürler olsun. Açıp ağzımı sen bakacaksan doğurayım demeyi de bilirdim ama eşimin hatrına hadi cahilliğine ver dedim sustum. O da gördü zaten. Her şeyden önemlisi Rabbim duydu ya sesimi en güzel zamanda gönderdi mucizemi. Rabbim hepimizin bebeklerini korusun kollasın hayırla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
İyi ki öğretmenlerimiz var gerçekten bazı şeyler ufaktan başlar eski topraklar bu konular da ne yazıkki çok bilinçsizYa istemiyor da olabiliriz, bu da en doğal hakkımız değil mi?
Herkes anne olmaya can atmıyor, benim tanıdıklarım var.
Net bir şekilde çocuk istemiyor kadın.
Hatta bir tanesi var, adam istemiyor çocuk.
Ama işte toplum olarak kahrolası bazı tabularımız var.
Bir türlü yıkmayı başaramadık.
Yeni nesilden ümitliyim ben.
Özellikle bilinçli öğretmenlerimiz olduğu müddetçe, çok bilinçli bir nesil yetişecek.
Ben sınıf öğretmeniyim, çocuklarla etkinlik yaparken gelişigüzel renki A4’leri dağıtıyordum.
Erkeklere pembe, kızlara mavi gelince değişmek istiyorlardı.
Soruyordum babasının pembe tişörtü, gömleği olan var mı?
Ya annesinin mavi pantolonu, eşarbı?
1yıl boyunca renklerin cinsiyeti olmaz diye diye öğrettim sonunda.
2.sınıfa geldiklerinde kendileri söylüyordu, “Dii mi öğretmenim, renklerin cinsiyeti yoktur.” diye.
.
Bende çok takılmamıştım. Doktorum kafamı bulandırdı. Yaptırsan iyi olur dedi.
Yarın doktora gidicem kuzum normalde çarşambaydı randevum biraz evham yaptım gidiyim rahatlarım inşallah hormonlardanmıdır nedir bu halim herşeye ağlıyorum etrafındada halden anlayan insanlar olmayınca böyle üzebiliyo işteHee normal foto falan olur ya öyle sır gibi saklamaya da gerek yok
Alışın bundan sonra böyle bana da 1 ay sonra dedi
Yok kuzum iyice strese sokma kendini olumsuz düşünüp. Ama stres yapma takma hiç bir şeyi salla gitsin kendini de bebeği de üzme
Ay uyuz olurum böyle insanlara ya. Utanmadan nasıl soruyorlar anlamıyorum. Arkadaşıma bile sormam soramam ben çocuk düşünüyor musun diye. Kimse kimsenin içini bilemez belki çok istiyor olmuyor belki istemiyor hazır değil. Sizene yani. Bu zamana kadar ne annem ne ablam ben hayatta kimseye sormamışızdır
Benim kv de bozuntusu da bizim çalışana söylemiş sanane yani sanane çalışana söylemek nedir? Zaten nefret ediyorum kadından iyice uyuz oluyorum
Bende öyle özellikle bir şey yaparken nefes nefese kalıyorum. Bende 2 kilo fazlayım sadece kilodan değildir
Ay amaç ne acaba nasıl da sakladın. Hadi çevreden falan desen anlarım da en yakınlardan nasıl niye saklar bi insanBen olsam çatlarım
Merakla bekliyorumdur bakalım yarın doktorum ne diyecek, yazacağım buraya
içini rahatlatmak istersen yaptır, ben ona takılmıyorum şu an hiç
transferden önce de detaylı genetik tarama yapılmıştı embriyoya, sağlıklıydı
haber vericem
Boşver ağla ama abartma üzme kendiniziYarın doktora gidicem kuzum normalde çarşambaydı randevum biraz evham yaptım gidiyim rahatlarım inşallah hormonlardanmıdır nedir bu halim herşeye ağlıyorum etrafındada halden anlayan insanlar olmayınca böyle üzebiliyo işte
Ah bi bilsem carsmba doğum yaptı eşim Şubat'ta gelecek ozaman bebek görmesine gidecez baklm görmeyelim diye bişi cikarirsa bilemem gidince soracam TLF doğum yaptığında aradım bı hayırlı olsun dedim o aramadimda dahaHee normal foto falan olur ya öyle sır gibi saklamaya da gerek yok
Alışın bundan sonra böyle bana da 1 ay sonra dedi
Yok kuzum iyice strese sokma kendini olumsuz düşünüp. Ama stres yapma takma hiç bir şeyi salla gitsin kendini de bebeği de üzme
Ay uyuz olurum böyle insanlara ya. Utanmadan nasıl soruyorlar anlamıyorum. Arkadaşıma bile sormam soramam ben çocuk düşünüyor musun diye. Kimse kimsenin içini bilemez belki çok istiyor olmuyor belki istemiyor hazır değil. Sizene yani. Bu zamana kadar ne annem ne ablam ben hayatta kimseye sormamışızdır
Benim kv de bozuntusu da bizim çalışana söylemiş sanane yani sanane çalışana söylemek nedir? Zaten nefret ediyorum kadından iyice uyuz oluyorum
Bende öyle özellikle bir şey yaparken nefes nefese kalıyorum. Bende 2 kilo fazlayım sadece kilodan değildir
Ay amaç ne acaba nasıl da sakladın. Hadi çevreden falan desen anlarım da en yakınlardan nasıl niye saklar bi insanBen olsam çatlarım
Evet ikisi farklı testlerFetal dna 2 li taramadan farklı mı? Benim doktora tarama yaptırmak istemiyorum dediğimde fetal dna yaptırmayacak mısın dedi bana şimdi aklıma geldi bi anda
Kızlar 3 4 gündür sol iç bacağım üst taraf birleşim yeri ağrıyor. Tam tarif edemiyorum ya. Sanki baskı var gibi bi yere çarpmış gibi neden olur acaba
Maşallah tosuncuğa, ne kadar büyümüş :) Bence erkek :)Eki Görüntüle 2960468 Sevgili haziran anneleri bende yeni katildim suan 12+0 haftamdayim cinsiyet tahmini yapabilen varmi aranizda
Maşallah tosuncuğa, ne kadar büyümüş :) Bence erkek tesekur ederiz
YA acaba biliyorsun duydun da hayırlı olsun demedin falan diye mi bozuldu bir inatla son ana kadar bekledi gibi geldi şimdi bana hikayeyi duyuncaBen iğne oyası yapmıştım bundan önceki bebeğine hastanede taksın diye nasip olmamıştı şimdi götürmüş kaynanam doğuma gitmişti oda almış teşekkür için msj attı bende başındada gördümuz günler olur insallh dedim orda dedi doğum yapcam üç gün sonra doğumum var diye ya hayırlı olsun dedim sen biliyorsun sandım ondan demedim bişi dedi kimseye dememiş bende o kimsenin icinde bende varım dedim
Ben bu son dönemde doktorları anlayamaz oldum. Birçok şeye sen bilirsin diyolar. Yaptırıyım mı yaptırmayım mı söyle daa işteBende çok takılmamıştım. Doktorum kafamı bulandırdı. Yaptırsan iyi olur dedi.
Yok eşime dedim arayıp hayırlı olsun diyin diye yok bildini belli etme dedi a niye dedim kimseye deme demişler eşime ben kimseyim dedim bu arada eşim bile öğreneli bı hafta olmuş laf arasında ağzından kaçırdı onada küstüm ama onuda anlıyorum gerçekten çok tuhaflar ailede herkes eltimden çekiniyorYA acaba biliyorsun duydun da hayırlı olsun demedin falan diye mi bozuldu bir inatla son ana kadar bekledi gibi geldi şimdi bana hikayeyi duyuncainsanlara akıl sır erdirmek çok zor valla
Kız o ne öyle progestana sen bilirsinBen bu son dönemde doktorları anlayamaz oldum. Birçok şeye sen bilirsin diyolar. Yaptırıyım mı yaptırmayım mı söyle daa işteprogestan kutu bitince yenisine geçeyim mi demiştim sen bilirsin dedi. Abi nasıl ben bilirim?? Çok garip
Sen hangi sehirdesin cnmBen bu son dönemde doktorları anlayamaz oldum. Birçok şeye sen bilirsin diyolar. Yaptırıyım mı yaptırmayım mı söyle daa işteprogestan kutu bitince yenisine geçeyim mi demiştim sen bilirsin dedi. Abi nasıl ben bilirim?? Çok garip
Ben olsam gitmem yine iyi gidiyorsunAh bi bilsem carsmba doğum yaptı eşim Şubat'ta gelecek ozaman bebek görmesine gidecez baklm görmeyelim diye bişi cikarirsa bilemem gidince soracam TLF doğum yaptığında aradım bı hayırlı olsun dedim o aramadimda daha
Aaa neden öyle dedi bana o zaman. Fetal dedi evet. İkisi farklıysa ne alaka hani seçenek olarak sunmadı sanki ikilinin diğer adı gibiydiEvet ikisi farklı testlerikili de bir sorun çıktığında Fetal dna ya da başka testler için yönlendiriyorlar.
Tam kemiğin olduğu yer genital bölgeyle birleşimi özellikle yürürken oluyor. Bende düşünüyorum bir şey yaptım ondan mı diye bilemiyorum. Annem de olur öyle bebek büyüdükçe falan dediBende sağ tarafta oldu kuzum.
Aynı dediğin yer, iç kısım ve 3 gün sürdü.
Sonra geçti.
Mutfağı su bastığı gün eğildim, ona bağladım ama tam da bilmiyorum yani.
.
Pahallı bir test ondan yaptır diyemiyorlar sanırımBen bu son dönemde doktorları anlayamaz oldum. Birçok şeye sen bilirsin diyolar. Yaptırıyım mı yaptırmayım mı söyle daa işteprogestan kutu bitince yenisine geçeyim mi demiştim sen bilirsin dedi. Abi nasıl ben bilirim?? Çok garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?