Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
bana andorex gargara vermişti doktor. az da olsa işe yaradı. doktoruna sorup kullanabilirsin istersen

Kesinlikle öyle dediğin gibi cano. Aman ben ne göz yaşı döktüm nişanliyken bır Allah biliyor bir ben. o yüzden mümkün oldukça kapım kapalı he geldiklerinde saygısızlık etmem ama aradaki mesafeyi asla silip atmam yani. Çünkü taaaa o zamanlar anlamıştım nolduklarini. O yüzden çok bişeyimi anlatmam. Bende görümceyim ama yengemin damla göz yaşı için gerekirse abimi karşıma alırım yani nolursa olsun. Haklı da olsa haksız da olsa. Çünkü kadınlar hep daha hassas ve daha saygı duyulması gereken varlıklar hayatta. Çok şükür benimde eşim arkamda duran biri

aaaa bir şey yiyip içip gitmek yasak mı ikili test için. ben sabahtan beri yiyorum. doktorum bana söylemedi hiç yeme diye. acaba söylemeyi mi atladı
Kuzum geçen biri farketmiyor demisti.
Kızlar bimden hamburger ekmeği almıştım bir tane yedim ambalaja baktım son kullanım tarihi 24 kasım ay bebeğe bir etki yapar mı
Kuzum sıkıntı etme zararlı olan şeyler plesenta sayesinde uzaklaklastiriyormus bebekten. Belki bebeğine ulaşmaz bile. Bol su tüketmeye çalış vücudun arinsin.
Balkiz94 balkizim geçmiş olsun canım benim. grip derken şimdi de dişlerin mi kıyamam ya Ersağ diş macunu hiç duydun mu? bitkisel o ağız içi sorunlarına iyi geliyor. Bende üniversite de bir defa dilim yandı eşimin de damağı yara olmuştu kullandık anında geçirdi. Belki sana da faydası olur kuzum.

valla doktor da bana bir şey demedi ama gidince sorarım doktora olmadı yarın giderim yani :)

Ya sabah altı da uyandım bir daha uyku yok yanda da inşaat sesi sağolsun zaten zaman geçmek bilmiyor neyse kendimi oyalayacak biseyler bulayım hepiniz öpüldünüz
Şu an ne kadar isterdim senin yerinde olup uyumayısabah yatağa çivilenmiş gibiydim yaa uyanamıyorum bi türlü işe de geç kaldım kahve de içmiyorum kaldık böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…