Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Türkiyeyi bilmem ama canim yurt disinda hamilelik boyunca kullaniyorsun

Dün gece bende zor nefes aldım eşim uyandırdı korkmuş arada bana da oluyor canım kilodan değil bence
Bugün doktora nefes darlığını sordum doktor ilk aylar beklemediğimiz bir durum aslında hareket halindeyken mi oluyor dedi evet dedim derin nefes alma ihtiyacı oluyorsa bir kendini takip et devam ediyorsa göğüs bölümüne yönlendireyim dedi. Ama arada kısa süreli oluyorsa problem değilmiş sweetgirlcandy

hadi gözün aydın

ben de şimdi test sonucunu doktorun değerlendirmesini bekliyorum bakalım

Merhaba cnm ben sadece burun ve ense kalınlığına baktırdım,kan tahlili yaptırmadım cnm

Canım çok sağol sordum bugün doktora bence de çok mantıklı geldi bu. Tansiyonumu ölçerken konuşuyordum doktorla 17 çıktı birden sonra sustum ölçtüler normal çıktı heyecanlı bir yapım var hem de

Gözün aydın canım kaçıncı haftasın şuan beni de 2 hafta sonra çağırdı ama gittiğimde burun ense baksın istiyorum il dışındaki hastaneye göründüğüm için her zaman git gel mümkün olmuyor

Reactions: kdv
aaa test sonucun çıkmadı mı dahaa. ban da 7 aralıkta çıkar dedi kan alan hemşire. ama doktorumda cuma günü belli olur cuma arasın demişti. bakalım

test sonucum var ben görebiliyorum ama yorumlayamıyorum cumartesi doktorum erken çıkmış arayamadı beni, bugün yazdım bakalım aramasını bekliyorum

Ben yaptırmadım. Ense kalınlığı ve burun kemiğine bakıldı, bir sorun yok dedi şükür. Testi yaptırmadım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…