- 25 Ağustos 2019
- 62.749
- 120.794
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #13.301
Sizin iyi belli oldu kızlarrBenim de kız %80
Her akşam yatmadan önce kusuyorum. İşin garibi başta pek bir şey yoktu. Son 1 haftada başladı kusma bende.Kızlaaar günaydın. Midem bulantılarım hala devam ediyor siz de durumlar nasıl? Şaka maka derken ilk trimester bitti çoğumuz da. Geriye kaldı 2 dönem
Evet. Şaşırdım ben de erken belli olmasına ama pozisyon çok uygundu. Babası gibi oynak olacak benimki sanırım. Yüzü bize dönük bildiğin her pozisyona girdi 2 dakkada.Sizin iyi belli oldu kızlarr
Oooo iyi o zamann öyleyse belli olurr tabii hareketlimiydiEvet. Şaşırdım ben de erken belli olmasına ama pozisyon çok uygundu. Babası gibi oynak olacak benimki sanırım. Yüzü bize dönük bildiğin her pozisyona girdi 2 dakkada.
Kızlaaar günaydın. Midem bulantılarım hala devam ediyor siz de durumlar nasıl? Şaka maka derken ilk trimester bitti çoğumuz da. Geriye kaldı 2 dönem
Bana 12 haftadan sonra bırak demişti. Sanıyorum artık gerek kalmıyor. Başka vitamin yazıyolar galiba folik asitten sonra. Daha bana yazmadı bişi doktor folik asit kullanıyorum şimdi sadece
Günaydınben hala prilamla yaşıyorum:))) kaç haftalık oldun? Benim daha bitmedi yaa ilk trimester
Her akşam yatmadan önce kusuyorum. İşin garibi başta pek bir şey yoktu. Son 1 haftada başladı kusma bende.
Ben çikolata yiyerek gideceğim demiştim. Tam masaya yatarken aklıma geldi. Eşime tüh unuttum dedim. Dr. Baktı, yememiş halin buysa çikolata yesen doğurturduk seni dedi. Cidden aşırı hareketliydi. Direkt eşime baktım. Aha bu da oynak senin gibi diye.Oooo iyi o zamann öyleyse belli olurr tabii hareketlimiydi
Bana gaviskon diye bir şurup verdi. Kutusunu görünce kusuyordum. 3. Gün çöpe gitti. Başka bir şey vermedi.merhaba herkese, ben de 11. haftadayım 5. Haftadan beri her gün 3-4 kere kusuyorum, sindirim sorunum da var geçicek diye bekliyorum, sindirim için herhangi bir ilaç kullanıyomusunuz?
Magnesie calcine verdiler bana ama içinde ilk 3 ay kullanılmasının önerilmediği yazıyor, korktum kullanmadım, aranızda kullanan var mı?
Çok güzell kuzum kaç haftalıkkBen çikolata yiyerek gideceğim demiştim. Tam masaya yatarken aklıma geldi. Eşime tüh unuttum dedim. Dr. Baktı, yememiş halin buysa çikolata yesen doğurturduk seni dedi. Cidden aşırı hareketliydi. Direkt eşime baktım. Aha bu da oynak senin gibi diye.
13+0 olduk bugün teyzesi.Çok güzell kuzum kaç haftalıkk
Gaviskon da denedim ama o daha çok mide yanması için sanırım, ay hiçbişey iyi gelmiyo, makarnayı sindiremez mı insan iyice delirdi midemBana gaviskon diye bir şurup verdi. Kutusunu görünce kusuyordum. 3. Gün çöpe gitti. Başka bir şey vermedi.
Iyi o zamankenn hareketli başlamışş benim 11 haftalık amaa bilemedimm13+0 olduk bugün teyzesi.
Kontrole 11+4 te gitmiştik.
Hayırlısı olsun canımmGeldim kızlarrrrrr. Burun Ense gayet güzel dedi. ense kalınlığı 1,46 çıktı. kan verdim cuma günü çıkar dedi kan sonucu.
sadece tahminde bulunucam %60 erkek dedi.
ben erkek deyince baya sevindim doktorda sevinme dedi bu sadece tahmin 1 ay sonra geldiğin de değişebilir dedi :)
umarım değişmez :)
İç karnın geniş demek kuzum benim baya belirdi normalde de vardı ama içime çekiyordumKızlar bizim göbeğimiz niye çıkmıyor yaikiz anasıyım göbek nerde gaz göbeği gibi duruyor sabah açlıktan uyanınca göbeğim belime yapışıyor sanki sonra karnıma dokunuyorum bebişler nerde yok gibi
Evet canım ben yeni öğrendim tuvalet iletişimi deniyormuş. Kafama yattı benim. Eğer tuvalet iletişimi yaparsanız bezlerde hiç kaka olmuyormuş. Sadece çişli bezleri günlük biriktirip makineye atıyorsun o kadar diyorlar. O yüzden kadın demek ki 6 tane yıkanabilir bez yetti dedi. Yoksa tuvalet iletişimi yapmayanlar günlük ortalama 8 bez kirletiyormuş tabi onda kaka da oluyormuş. Onu da tuvalete sıyırıp döküyorlarmış. Sonra yine makineye. Ama bence tuvalet iletişimi yoksa yıkanabilir bebek bezi zor olur. Dediğin gibi evde çocukla ilgilenebileler için çok harika bir yöntemmiş. Hatta ybb için zaten tuvalet iletişimi yaparken ek yardımcı gibi düşünün diyorlar. O yüzden az sayıda yeterli oluyormuş. Pişik derdi yok. Ne olduğu belli olmayan maddeler bebeğin vücuduna değmiyor. Ben zaten hep ekolojik organik ürünlere bayılıyorum. Bunda zahmetinden yapamam filan diyordum da araştırdıkça motive olmaya başladım.Ben doğumdan sonra karnımda olmaması karnımda hareket etmemesi falan çok değişik gelmişti alışamamıştım. elim karnımda gezdim bir 10 gün falan
Doona bebek arabasını ben ilk bebeğim için almıştım. çok memnun kaldım. 2. için de kullanacağım. tek dezavantajı 1 1buçuk yaşından sonra küçük geliyor. Ama o zaman da onu elden çıkarıp yarı parasına puset almayı düşünüyorum. Xioami nin var kabin tip küçücük oluyor kapanınca.
kızlar bununla ilgili tuvalet iletişimi başlığıyla bir araştırın derim. evde olup çocukla birebir ilgilenebilecek anneler için çok güzel çok mantıklı birşey. Doğumdan itibaren başlanıyor. Ben çalıştığım için yapamamıştım.
Geçmiş olsun canım. Bugün daha iyisindir umarım.
canım başın sağolsun. Allah acınızı unutturacak acı vermesin. sağlıkla kavuş bebeğine
Benim 12+3 oldu. Ama ultrason biraz daha önde. Ben de prilamı yanımdan ayırmıyorum. Az kaldı dayan :) haftaya birinci çinkoyu yapıyorsun sen demBana 12 haftadan sonra bırak demişti. Sanıyorum artık gerek kalmıyor. Başka vitamin yazıyolar galiba folik asitten sonra. Daha bana yazmadı bişi doktor folik asit kullanıyorum şimdi sadece
Günaydınben hala prilamla yaşıyorum:))) kaç haftalık oldun? Benim daha bitmedi yaa ilk trimester
Sağol kuzucumHayırlısı olsun canımm
Ay dur kız gitme tam net görünür işteşimdi benim doktorum 24 ünde ayrılacak hastaneden o yüzden 24ünden önce tekrar çağıracak. tam 24ünde de çağırabilir bu kadına hiç belli olmaz hahahaah :)
cuma günü test sonucu çıkınca yeni randevuyu vercek :)
ayyy şu cinsiyet için acaba 2 hafta sonra başka doktora mı gitsem ya fhsdfkhsdjfkldlsf
Benim çıktı ya baya baya varKızlar bizim göbeğimiz niye çıkmıyor yaikiz anasıyım göbek nerde gaz göbeği gibi duruyor sabah açlıktan uyanınca göbeğim belime yapışıyor sanki sonra karnıma dokunuyorum bebişler nerde yok gibi
Teşekkür ederim yazdığın için banaBugün doktora nefes darlığını sordum doktor ilk aylar beklemediğimiz bir durum aslında hareket halindeyken mi oluyor dedi evet dedim derin nefes alma ihtiyacı oluyorsa bir kendini takip et devam ediyorsa göğüs bölümüne yönlendireyim dedi. Ama arada kısa süreli oluyorsa problem değilmişsweetgirlcandy
ayaza ben de öyleyim sabah daha iyiyim akşam bi haller geliyor bana. kusarken burnum kanıyor. Uykumda gelmiyor doğru düzgün. Bi hamilelik havasına giremedim. Bugün de bi kaç iş arkadaşım mama ve bez depola parayla da bulamazsın seneye dediLer. Zaten kötüyüm bi de bu panik atak insanlar canımı sıkıyor.Her akşam yatmadan önce kusuyorum. İşin garibi başta pek bir şey yoktu. Son 1 haftada başladı kusma bende.
Sanırım daha iyi karnım burmuma gelse daha sıkıntılı olucam gibi duruyorum ahahahİç karnın geniş demek kuzum benim baya belirdi normalde de vardı ama içime çekiyordumbelkide saldım diye kendi göbeğimde olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?