Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet. Şaşırdım ben de erken belli olmasına ama pozisyon çok uygundu. Babası gibi oynak olacak benimki sanırım. Yüzü bize dönük bildiğin her pozisyona girdi 2 dakkada.
Oooo iyi o zamann öyleyse belli olurr tabii hareketlimiydi

Kızlaaar günaydın. Midem bulantılarım hala devam ediyor siz de durumlar nasıl? Şaka maka derken ilk trimester bitti çoğumuz da. Geriye kaldı 2 dönem

Her akşam yatmadan önce kusuyorum. İşin garibi başta pek bir şey yoktu. Son 1 haftada başladı kusma bende.

merhaba herkese, ben de 11. haftadayım 5. Haftadan beri her gün 3-4 kere kusuyorum, sindirim sorunum da var geçicek diye bekliyorum, sindirim için herhangi bir ilaç kullanıyomusunuz?
Magnesie calcine verdiler bana ama içinde ilk 3 ay kullanılmasının önerilmediği yazıyor, korktum kullanmadım, aranızda kullanan var mı?

Oooo iyi o zamann öyleyse belli olurr tabii hareketlimiydi
Ben çikolata yiyerek gideceğim demiştim. Tam masaya yatarken aklıma geldi. Eşime tüh unuttum dedim. Dr. Baktı, yememiş halin buysa çikolata yesen doğurturduk seni dedi. Cidden aşırı hareketliydi. Direkt eşime baktım. Aha bu da oynak senin gibi diye.

Bana gaviskon diye bir şurup verdi. Kutusunu görünce kusuyordum. 3. Gün çöpe gitti. Başka bir şey vermedi.

Çok güzell kuzum kaç haftalıkk

Hayırlısı olsun canımm

Reactions: kdv
İç karnın geniş demek kuzum benim baya belirdi normalde de vardı ama içime çekiyordumbelkide saldım diye kendi göbeğimde olabilir

Evet canım ben yeni öğrendim tuvalet iletişimi deniyormuş. Kafama yattı benim. Eğer tuvalet iletişimi yaparsanız bezlerde hiç kaka olmuyormuş. Sadece çişli bezleri günlük biriktirip makineye atıyorsun o kadar diyorlar. O yüzden kadın demek ki 6 tane yıkanabilir bez yetti dedi. Yoksa tuvalet iletişimi yapmayanlar günlük ortalama 8 bez kirletiyormuş tabi onda kaka da oluyormuş. Onu da tuvalete sıyırıp döküyorlarmış. Sonra yine makineye. Ama bence tuvalet iletişimi yoksa yıkanabilir bebek bezi zor olur. Dediğin gibi evde çocukla ilgilenebileler için çok harika bir yöntemmiş. Hatta ybb için zaten tuvalet iletişimi yaparken ek yardımcı gibi düşünün diyorlar. O yüzden az sayıda yeterli oluyormuş. Pişik derdi yok. Ne olduğu belli olmayan maddeler bebeğin vücuduna değmiyor. Ben zaten hep ekolojik organik ürünlere bayılıyorum. Bunda zahmetinden yapamam filan diyordum da araştırdıkça motive olmaya başladım.

Bir de canım sen doona kullanmışsın sana sorayım. Gerçi şimdiden almıyorum bişey ama ikinci el uygun fiyata bulursam bunu kaçırmak istemiyorum. Şimdi benim durumum şöyle. Evim çok küçük ben Hong Kong'da yaşıyorum burda evler kargacık burgacık. Minimalist olmayınca evde adım atacak yer bulunmaz. Ben hep çok amaçlı ürünleri tercih ediyorum bu yüzden. Doona bebek arabası katlanınca puset gibi oluyor ya o şekilde evde kullanılabiliyor mu? Benim evim 30 metrekare. Dış kapıdan adım atınca salon zaten hemen oraya koymam gerek bebek arabasını. Salon mutfak bir arada yani şöyle diyeyim bebek arabasını saklamak için koyacağım yerle bebeği normalde bir pusete koymak istesem oturtacağım yer aynı salona ve mutfağa bakan köşe tam. Arkadaşlarımdan gördüğüme göre bebek emekleme sürecindeyken hep pusette anneyi izliyor vs bana sanki bu doona bebek arabası pusetli olduğu için tam aradığım ürünmüş gibi geldi. Evde bu şekilde normal puset gibi kullanılır mı acaba?

Benim 12+3 oldu. Ama ultrason biraz daha önde. Ben de prilamı yanımdan ayırmıyorum. Az kaldı dayan :) haftaya birinci çinkoyu yapıyorsun sen dem

Ay dur kız gitme tam net görünür işte
Benim çıktı ya baya baya var
Teşekkür ederim yazdığın için bana benim çok değil de ara da bazı hareketlerde oluyor

Her akşam yatmadan önce kusuyorum. İşin garibi başta pek bir şey yoktu. Son 1 haftada başladı kusma bende.
ayaza ben de öyleyim sabah daha iyiyim akşam bi haller geliyor bana. kusarken burnum kanıyor. Uykumda gelmiyor doğru düzgün. Bi hamilelik havasına giremedim. Bugün de bi kaç iş arkadaşım mama ve bez depola parayla da bulamazsın seneye dediLer. Zaten kötüyüm bi de bu panik atak insanlar canımı sıkıyor.

İç karnın geniş demek kuzum benim baya belirdi normalde de vardı ama içime çekiyordumbelkide saldım diye kendi göbeğimde olabilir
Sanırım daha iyi karnım burmuma gelse daha sıkıntılı olucam gibi duruyorum ahahah iki tane bebe fazla şişer zâten inşallah o günleri görürüz aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…