Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende de hala göbek yok ya, bebeğin gelişimi de iyi ☺

Iyi o zamankenn hareketli başlamışş benim 11 haftalık amaa bilemedimm biraz evham yaptım gibii
Decavit vitamini verdi şimdide

Niye evham yaptın ki? Bana 4 tane vitamin verdi toplamda. Ha ben kontrollere hiç erken gitmiyorum. Akşam 4-5 gibi o da en erken. Onun da etkisi vardır diye düşünüyorum hareketli olmasında.

Ay dur kız gitme tam net görünür işte

Benim çıktı ya baya baya var

Teşekkür ederim yazdığın için bana benim çok değil de ara da bazı hareketlerde oluyor
söz veremiyorum hahaha 2 hafta sonra sanki gitsem net belli olur gibi hahahaah :) ay aslında haftasonları keşke şehir hastaneleri açık olsa muayeneye :) o zaman cinsiyet için giderdim kesin jahfskljl

Belkidee olabilirr istemiştim hareketli görmek oyüzden dedim kuzum sağlıklı oksun da aman

Ben kusarken kendimi aşırı kastığım için bildiğin kemiklerime kadar ağrıyor. Bir de kusmaktan iğreniyorum ben. Her seferinde her şeyi makineye atıp duş almak zorunda olmak da yoruyor.
Ben almak istedim bezi ama tenine uymama olayı oluyormuş. Arkadaşlar yazmıştı. Prima pişik yapıp bim bezi iyi gelen minnaklar oluyormuş. Öyle olunca sadece ıslak mendil depoladım. O da içinde sadece saf pamuk, saf su ve gliserin var o yüzden rahat alabildim. Bez de mama da öngörülebilir bir şey değil ki. Belki sütün fazla bile gelecek.

Belkidee olabilirr istemiştim hareketli görmek oyüzden dedim kuzum sağlıklı oksun da aman
Gitmeden tatlı bir şeyler ye mutlaka. Etrafımda kaç anne varsa hep aynısını diyor bana. Tatlı çok hareketli yapıyormuş.
Aminn. Sağlıklı olsun da totosunu serip yataınlar hüç sorun değil.

Reactions: Jou
Gitmeden tatlı bir şeyler ye mutlaka. Etrafımda kaç anne varsa hep aynısını diyor bana. Tatlı çok hareketli yapıyormuş.
Aminn. Sağlıklı olsun da totosunu serip yataınlar hüç sorun değil.
Evet evett canımm hep su içtim yiyemedim çikolataa midem bulanıyodu çok kötü sudanda olur düşündüm

Evladın kızı erkeği gerçekten olmaz önemli olan sağlıklı hayırlı merhametli vicdanlı evlatlar olması. Gerçekten erkek yada kız olsun diye tutturmanın bir anlamı yok. Ne kız evlatlar var 20 erkeğe bedel.
Valla bende aynı şeyden muzdaribim yaa bile bile göbeğimi şişiriyorum bazen ayna da
hadi gözün aydın

ben de şimdi test sonucunu doktorun değerlendirmesini bekliyorum bakalım

Her akşam yatmadan önce kusuyorum. İşin garibi başta pek bir şey yoktu. Son 1 haftada başladı kusma bende.
Kaçıncı haftan canım umarım tez vakitte atlatırsın ya mide bulantısı tüm hayat kalitesini düşürüyor.
B basiliferd çıktın mı kontrolden kuzu?

Iyi o zamankenn hareketli başlamışş benim 11 haftalık amaa bilemedimm biraz evham yaptım gibii

Decavit vitamini verdi şimdidee
rollercoaster çıktım Özge abla Allah a şükür herşey yolunda ufacık bacakları kolları vardı biraz içerde akrobasi hareketleri yapıyordu sırtını yukarı doğru vermiş kendini yukarı itiyordu herhalde . Biliyor tabi yukarda daha geniş alan var . Videoya aldım çevirip çevirip izliyorum . Doktora su konusunu sordum sanırsam kilodan dolayı 2 lt senin için yeterli ,içerisine sevdiğin meyveleri kat gözüne hitap etsin ve ayrı bir şişe olsun dedi. Ama bulantın devam ediyorsa zorlama dedi ki çok şükür bulantım yok. Onun dışında enseye baktı bir sıkıntı yok dedi yüz kemikleri belirginlesmis dedi. Ayrıca decavit için OMEGA yok içinde dedi. O yüzden ben imomVitamin yazdırdım sahi elimde decavitte var. Ama onu içersen ekstra OMEGA yazarim dedi. Bende pek hap kullanmadığım dan tekli olan daha iyi olur diye düşündüm. Bakalım.

Belki benim de karnım sonradan patlak verir
Benimde sanki bi anda çıktı gibi oldu
Akşam 7 de yediğim ıspanak gece 1 de sağlam çıkıyor.
Ay bende bir kaç kez gece çıkardım da aynı seninki gibi hiç sindirilmemiști
söz veremiyorum hahaha 2 hafta sonra sanki gitsem net belli olur gibi hahahaah :) ay aslında haftasonları keşke şehir hastaneleri açık olsa muayeneye :) o zaman cinsiyet için giderdim kesin jahfskljl
Allah seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…