- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #13.321
Belki benim de karnım sonradan patlak verirAy dur kız gitme tam net görünür işte
Benim çıktı ya baya baya var
Teşekkür ederim yazdığın için banabenim çok değil de ara da bazı hareketlerde oluyor
Bende de hala göbek yok ya, bebeğin gelişimi de iyi ☺Kızlar bizim göbeğimiz niye çıkmıyor yaikiz anasıyım göbek nerde gaz göbeği gibi duruyor sabah açlıktan uyanınca göbeğim belime yapışıyor sanki sonra karnıma dokunuyorum bebişler nerde yok gibi
Akşam 7 de yediğim ıspanak gece 1 de sağlam çıkıyor.Gaviskon da denedim ama o daha çok mide yanması için sanırım, ay hiçbişey iyi gelmiyo, makarnayı sindiremez mı insan iyice delirdi midem
Decavit vitamini verdi şimdide
söz veremiyorum hahaha 2 hafta sonra sanki gitsem net belli olur gibi hahahaah :) ay aslında haftasonları keşke şehir hastaneleri açık olsa muayeneye :) o zaman cinsiyet için giderdim kesin jahfskljlAy dur kız gitme tam net görünür işte
Benim çıktı ya baya baya var
Teşekkür ederim yazdığın için banabenim çok değil de ara da bazı hareketlerde oluyor
Belkidee olabilirr istemiştim hareketli görmek oyüzden dedim kuzumIyi o zamankenn hareketli başlamışş benim 11 haftalık amaa bilemedimmbiraz evham yaptım gibii
Niye evham yaptın ki? Bana 4 tane vitamin verdi toplamda. Ha ben kontrollere hiç erken gitmiyorum. Akşam 4-5 gibi o da en erken. Onun da etkisi vardır diye düşünüyorum hareketli olmasında.
Ben kusarken kendimi aşırı kastığım için bildiğin kemiklerime kadar ağrıyor. Bir de kusmaktan iğreniyorum ben. Her seferinde her şeyi makineye atıp duş almak zorunda olmak da yoruyor.ayaza ben de öyleyim sabah daha iyiyim akşam bi haller geliyor bana. kusarken burnum kanıyor. Uykumda gelmiyor doğru düzgün. Bi hamilelik havasına giremedim. Bugün de bi kaç iş arkadaşım mama ve bez depola parayla da bulamazsın seneye dediLer. Zaten kötüyüm bi de bu panik atak insanlar canımı sıkıyor.
Aynen aynen tam olarak bendeki olan da bu, kaçıncı haftadasın?Akşam 7 de yediğim ıspanak gece 1 de sağlam çıkıyor.
Gitmeden tatlı bir şeyler ye mutlaka. Etrafımda kaç anne varsa hep aynısını diyor bana. Tatlı çok hareketli yapıyormuş.Belkidee olabilirr istemiştim hareketli görmek oyüzden dedim kuzumsağlıklı oksun da aman
Evet evett canımm hep su içtim yiyemedim çikolataa midem bulanıyodu çok kötü sudanda olur düşündümGitmeden tatlı bir şeyler ye mutlaka. Etrafımda kaç anne varsa hep aynısını diyor bana. Tatlı çok hareketli yapıyormuş.
Aminn. Sağlıklı olsun da totosunu serip yataınlar hüç sorun değil.
13+0 oldum bugün. Benim muhtemel 5. Aya kadar sürecek. İlk hamileliğimde de aynısı olmuştu. 63 le hamile kalıp 58le doğuma girmiştim.Aynen aynen tam olarak bendeki olan da bu, kaçıncı haftadasın?
Bende şimdi aradım cumartesi günü sabah saat 10'a aldımBende Perşembe 14.20 ye aldım randevuyu ayy çok az kaldı çok heyecanlı
Bir dahakine sıkma portakal falan içsene erken saatlerde gidiyorsan. Bence o da çok farkeder.Evet evett canımm hep su içtim yiyemedim çikolataa midem bulanıyodu çok kötü sudanda olur düşündüm
Kızzz portakal iyi değil diye biliyorum ben ya yanlışmı biliyorummBir dahakine sıkma portakal falan içsene erken saatlerde gidiyorsan. Bence o da çok farkeder.
Evladın kızı erkeği gerçekten olmaz önemli olan sağlıklı hayırlı merhametli vicdanlı evlatlar olması. Gerçekten erkek yada kız olsun diye tutturmanın bir anlamı yok. Ne kız evlatlar var 20 erkeğe bedel.Bizim akraba vardı kız cinsiyeti partisi verdiler sonra oğlan çıktıkızda anası da erkek delisiydi görümcem senin bebek kıza benziyor diyince yüzü buruştu düşman gibi baktı görümceme ayy ben şok bakışları izliyom kıza dedim neyin var başın mı ağrıyor yüzün asıldı diye
Valla bende aynı şeyden muzdaribim yaa bile bile göbeğimi şişiriyorum bazen ayna daKızlar bizim göbeğimiz niye çıkmıyor yaikiz anasıyım göbek nerde gaz göbeği gibi duruyor sabah açlıktan uyanınca göbeğim belime yapışıyor sanki sonra karnıma dokunuyorum bebişler nerde yok gibi
hadi gözün aydın
ben de şimdi test sonucunu doktorun değerlendirmesini bekliyorum bakalım
Kaçıncı haftan canım umarım tez vakitte atlatırsın ya mide bulantısı tüm hayat kalitesini düşürüyor.Her akşam yatmadan önce kusuyorum. İşin garibi başta pek bir şey yoktu. Son 1 haftada başladı kusma bende.
B basiliferd çıktın mı kontrolden kuzu?
Iyi o zamankenn hareketli başlamışş benim 11 haftalık amaa bilemedimmbiraz evham yaptım gibii
Decavit vitamini verdi şimdidee
Kötü olsa ben şimdiye mahvolmuştum. Her sabah çay yerine sıkma portakal içiyorum. Gün içinde de 2-3 tane yiyorum mutlaka.Kızzz portakal iyi değil diye biliyorum ben ya yanlışmı biliyorumm
Senin test sonucun çıktı mı ? Rabbim hepimize sıkıntısız bir gebelik nasip etsinhadi gözün aydın
ben de şimdi test sonucunu doktorun değerlendirmesini bekliyorum bakalım
Benimde sanki bi anda çıktı gibi olduBelki benim de karnım sonradan patlak verir
Ay bende bir kaç kez gece çıkardım da aynı seninki gibi hiç sindirilmemiștiAkşam 7 de yediğim ıspanak gece 1 de sağlam çıkıyor.
Allah senisöz veremiyorum hahaha 2 hafta sonra sanki gitsem net belli olur gibi hahahaah :) ay aslında haftasonları keşke şehir hastaneleri açık olsa muayeneye :) o zaman cinsiyet için giderdim kesin jahfskljl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?