- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #13.341
Ha ilerleyen dönemde genel olarak sıkma meyve suyu önermiyorlar ama onun da sebebi şeker olayı. Bende şeker problemi yok şükür. Evde cihaz da var ölçüyorum haftada birkaç kez. O yüzden rahatım.Kızzz portakal iyi değil diye biliyorum ben ya yanlışmı biliyorumm
Meyve bana yaska kuzum şekerleme yaptığı için benim şekerim varmış oyüzden butür meyveleri ne yiyebiliyorum ne içebiliyorumm hakkımda hayırlısı olsunn yeterki olsun da bebişimmKötü olsa ben şimdiye mahvolmuştum. Her sabah çay yerine sıkma portakal içiyorum. Gün içinde de 2-3 tane yiyorum mutlaka.
Heehhh bakk şeker yoksa süperrrr benim bi şekerim varmıs vallahaa zorHa ilerleyen dönemde genel olarak sıkma meyve suyu önermiyorlar ama onun da sebebi şeker olayı. Bende şeker problemi yok şükür. Evde cihaz da var ölçüyorum haftada birkaç kez. O yüzden rahatım.
Bende kullanıyorum regenesis maxi ilk içtiğimde biraz midem bulanıyor ama geçiyor bir müddet sonrakızlarım merhaba size danışmak istediğim birkaç konu var. cuma günü kontrolüm vardı bebek gayet sağlıklı çok şükür 14-18 kasım için ikili tarama veya ense kalınlığı taraması yapılması için çağırıyor. eşim yapılsın bir şeyi eksik olmasın diyor ilk sorum yaptırmayan var mı? ikinci sorum doktorum takviye olarak regenesis max verdi doğuma kadar kullanabilirsin diye. dün ilk defa aldım içinde balık yağı olduğu için geğirince balık tadı alıyorum biraz rahatsız etti açıkçası kullanan var mı aceba ?
13+0 oldum bugün. Ya işin garibi ilk 2.5 ay sadece tiksinme şeklindeydi. Sadece 2 kez kusmuştum. Son 1 hafta 10 gündür her gece her gece. İflahım kesildi.Evladın kızı erkeği gerçekten olmaz önemli olan sağlıklı hayırlı merhametli vicdanlı evlatlar olması. Gerçekten erkek yada kız olsun diye tutturmanın bir anlamı yok. Ne kız evlatlar var 20 erkeğe bedel.
Valla bende aynı şeyden muzdaribim yaa bile bile göbeğimi şişiriyorum bazen ayna da
Kaçıncı haftan canım umarım tez vakitte atlatırsın ya mide bulantısı tüm hayat kalitesini düşürüyor.
rollercoaster çıktım Özge abla Allah a şükür herşey yolunda ufacık bacakları kolları vardı biraz içerde akrobasi hareketleri yapıyordu sırtını yukarı doğru vermiş kendini yukarı itiyordu herhalde . Biliyor tabi yukarda daha geniş alan var . Videoya aldım çevirip çevirip izliyorum . Doktora su konusunu sordum sanırsam kilodan dolayı 2 lt senin için yeterli ,içerisine sevdiğin meyveleri kat gözüne hitap etsin ve ayrı bir şişe olsun dedi. Ama bulantın devam ediyorsa zorlama dedi ki çok şükür bulantım yok. Onun dışında enseye baktı bir sıkıntı yok dedi yüz kemikleri belirginlesmis dedi. Ayrıca decavit için OMEGA yok içinde dedi. O yüzden ben imomVitamin yazdırdım sahi elimde decavitte var. Ama onu içersen ekstra OMEGA yazarim dedi. Bende pek hap kullanmadığım dan tekli olan daha iyi olur diye düşündüm. Bakalım.
Şeker varsa yiyemezsin evet. Allah’tan yok bende. Ben meyveyi yemekten çok yiyorum. Açlıktan ölürdüm herhalde.Heehhh bakk şeker yoksa süperrrr benim bi şekerim varmıs vallahaa zoryoksa en sevdiğim meyve armuttu ama yiyemiyorum
Evladın kızı erkeği gerçekten olmaz önemli olan sağlıklı hayırlı merhametli vicdanlı evlatlar olması. Gerçekten erkek yada kız olsun diye tutturmanın bir anlamı yok. Ne kız evlatlar var 20 erkeğe bedel.
Valla bende aynı şeyden muzdaribim yaa bile bile göbeğimi şişiriyorum bazen ayna da
Kaçıncı haftan canım umarım tez vakitte atlatırsın ya mide bulantısı tüm hayat kalitesini düşürüyor.
rollercoaster çıktım Özge abla Allah a şükür herşey yolunda ufacık bacakları kolları vardı biraz içerde akrobasi hareketleri yapıyordu sırtını yukarı doğru vermiş kendini yukarı itiyordu herhalde . Biliyor tabi yukarda daha geniş alan var . Videoya aldım çevirip çevirip izliyorum . Doktora su konusunu sordum sanırsam kilodan dolayı 2 lt senin için yeterli ,içerisine sevdiğin meyveleri kat gözüne hitap etsin ve ayrı bir şişe olsun dedi. Ama bulantın devam ediyorsa zorlama dedi ki çok şükür bulantım yok. Onun dışında enseye baktı bir sıkıntı yok dedi yüz kemikleri belirginlesmis dedi. Ayrıca decavit için OMEGA yok içinde dedi. O yüzden ben imomVitamin yazdırdım sahi elimde decavitte var. Ama onu içersen ekstra OMEGA yazarim dedi. Bende pek hap kullanmadığım dan tekli olan daha iyi olur diye düşündüm. Bakalım.
Heehh cok iiii oldu senin içinn ben meyveyi çok şey etmem ama bazı meyveleri severim sadecee armutu hele hastasıydım amaaa sonu hüsraannnŞeker varsa yiyemezsin evet. Allah’tan yok bende. Ben meyveyi yemekten çok yiyorum. Açlıktan ölürdüm herhalde.
Senin test sonucun çıktı mı ? Rabbim hepimize sıkıntısız bir gebelik nasip etsinAmin.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin de doğunca beraber yersiniz.Meyve bana yaska kuzum şekerleme yaptığı için benim şekerim varmış oyüzden butür meyveleri ne yiyebiliyorum ne içebiliyorumm hakkımda hayırlısı olsunn yeterki olsun da bebişimm
Portakal belki mide yanması yapabilir ama kötü olduğunu ilk defa duyuyorum. Doktorum bana suyuna portakal limon koyabilirsin dedi. Ben zararlı olduğunu düşünmüyorumKızzz portakal iyi değil diye biliyorum ben ya yanlışmı biliyorumm
Ciddi mısınız ya Maşallah. Ben kizimda 6 kilo almıştım herkes o zamanlar şaşırıyordu ama kilo verip doğuma girmek o şekilde hiç duymamıştım ilk aylar veriliyor bende verdim peki 5 kilo verip 9 ay nasıl oldu çok mu hareket formülü yoksa son ana kadar istifra mi ettiniz13+0 oldum bugün. Benim muhtemel 5. Aya kadar sürecek. İlk hamileliğimde de aynısı olmuştu. 63 le hamile kalıp 58le doğuma girmiştim.
Güzel sonuçlar çıkacak inanıyorumvalla test sonucum var elimde ama doktorun aramasını bekliyorum mesaj gönderdim
aminnn
Evet kuzum aminAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin de doğunca beraber yersiniz.
Internette bian öyle gördümde kuzum ama zaten istesemde içemem şekerim olduğu içinPortakal belki mide yanması yapabilir ama kötü olduğunu ilk defa duyuyorum. Doktorum bana suyuna portakal limon koyabilirsin dedi. Ben zararlı olduğunu düşünmüyorum.
Canım ya çok geçmiş olsun doktorun belki mide bulantısı için ilaç verirdi sorabildin mi ? Sahi14. Haftasına kadar devam eder diyor benim doktorum da ama benim bitti sayılır şükür. Umarım tez vakitte sende atlatırsın.13+0 oldum bugün. Ya işin garibi ilk 2.5 ay sadece tiksinme şeklindeydi. Sadece 2 kez kusmuştum. Son 1 hafta 10 gündür her gece her gece. İflahım kesildi.
20. Hafta dedi canım sordum doktora bugünkızlar bu detaylı ultrasonu ne zaman çektiriyoruz bilen var mı :) böyle yüzünün gözünün belli olduğu :)
Ya bunu var ya pusuda bekliyorum resmen ama kronik hastalığı olan biri dava açmış amiri izin vermediği için, dava reddedilmiş iş yoğunluğu varsa kamu yararı gözetilip personel çalıştırılabiliyormuş diye. Hamilelikte heralde risk almaz kimse. Her neyse baya bi araştırdım en son cimere yazdım bilgi edinme kısmından bakalım hala cevap bekliyorum. Bana kalırsa bu unutulmuş çünkü herkes işe döndü idari izinli olan bi tek hamileler dönmediKızlar merhaba,
Pandemiden dolayı çalışan annelere (kamuda) 24. ayında 8 hafta idari izin veriliyormuş, Önceden bu 32. haftada veriliyordu şimdi 24. haftaya çekmişler... Haberiniz varmıydı? Yoksa da benden size müjde olsun :)
OyyyAyyy güldürdü beniii ooyyyy
Gittim doktora kuzu herşey yolunda bebek baya usluu dr bana 11 haftalık 2 dedi busefer bana ama biraz büyüdü tabii kalbii çok güzel atıyorrr okadar su içtimm göremedim hareketiniuykucu sıpaa çıktı benimkii ense kalınlığı şimdi belli olmuyor dedi dr2 hafta sonra gell dedi daha tam belli olur dedii işte o zaman ikili test alcak bizden hayırlısı olsun bugünüde atlattıkk
Hadi gözünaydın. Erkek dediyse bence erkektirGeldim kızlarrrrrr. Burun Ense gayet güzel dedi. ense kalınlığı 1,46 çıktı. kan verdim cuma günü çıkar dedi kan sonucu.
sadece tahminde bulunucam %60 erkek dedi.
ben erkek deyince baya sevindim doktorda sevinme dedi bu sadece tahmin 1 ay sonra geldiğin de değişebilir dedi :)
umarım değişmez :)
Anlamadım kız kim neyi alıyor hajshshsh12 yi geçtim bari tatile denk geliyor deyip verdiğin 8 haftayı alma.
Gaviscon duyunca bile kusmak istiyorum ne berbat bişiBana gaviskon diye bir şurup verdi. Kutusunu görünce kusuyordum. 3. Gün çöpe gitti. Başka bir şey vermedi.
Ay ağzından bal damlıyor kızBenim 12+3 oldu. Ama ultrason biraz daha önde. Ben de prilamı yanımdan ayırmıyorum. Az kaldı dayan :) haftaya birinci çinkoyu yapıyorsun sen dem
Ay insanlar da kafayı yemiş bence. Parayla bulamamak falan eskide kaldı kapitalizm var ülkede artık parayı veren düdüğü çalar merak etme:))))))) stok işine ben hiç girmicem sonu yok onu da stokla bunu da stokla manyak olur insan kız. Bi elektrikli pompa düşünüyorum da daha erken heralde ona daayaza ben de öyleyim sabah daha iyiyim akşam bi haller geliyor bana. kusarken burnum kanıyor. Uykumda gelmiyor doğru düzgün. Bi hamilelik havasına giremedim. Bugün de bi kaç iş arkadaşım mama ve bez depola parayla da bulamazsın seneye dediLer. Zaten kötüyüm bi de bu panik atak insanlar canımı sıkıyor.
ooo daha 8 hafta varmış20. Hafta dedi canım sordum doktora bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?