Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızzz portakal iyi değil diye biliyorum ben ya yanlışmı biliyorumm
Ha ilerleyen dönemde genel olarak sıkma meyve suyu önermiyorlar ama onun da sebebi şeker olayı. Bende şeker problemi yok şükür. Evde cihaz da var ölçüyorum haftada birkaç kez. O yüzden rahatım.

Kötü olsa ben şimdiye mahvolmuştum. Her sabah çay yerine sıkma portakal içiyorum. Gün içinde de 2-3 tane yiyorum mutlaka.
Meyve bana yaska kuzum şekerleme yaptığı için benim şekerim varmış oyüzden butür meyveleri ne yiyebiliyorum ne içebiliyorumm hakkımda hayırlısı olsunn yeterki olsun da bebişimm

Ha ilerleyen dönemde genel olarak sıkma meyve suyu önermiyorlar ama onun da sebebi şeker olayı. Bende şeker problemi yok şükür. Evde cihaz da var ölçüyorum haftada birkaç kez. O yüzden rahatım.
Heehhh bakk şeker yoksa süperrrr benim bi şekerim varmıs vallahaa zor yoksa en sevdiğim meyve armuttu ama yiyemiyorum

Bende kullanıyorum regenesis maxi ilk içtiğimde biraz midem bulanıyor ama geçiyor bir müddet sonra

13+0 oldum bugün. Ya işin garibi ilk 2.5 ay sadece tiksinme şeklindeydi. Sadece 2 kez kusmuştum. Son 1 hafta 10 gündür her gece her gece. İflahım kesildi.

aiyyy hadi gözün aydın

dedim sana akrobasi yapacak diye iyi ki aldın videoya inan insan görmek istiyo biz de açıp açıp izliyoruz

süper su olayını da sormuşsun benim doktorum daha aramadı

enseye falan da baktırmışsın, ohh süper

Şeker varsa yiyemezsin evet. Allah’tan yok bende. Ben meyveyi yemekten çok yiyorum. Açlıktan ölürdüm herhalde.
Heehh cok iiii oldu senin içinn ben meyveyi çok şey etmem ama bazı meyveleri severim sadecee armutu hele hastasıydım amaaa sonu hüsraannn

Meyve bana yaska kuzum şekerleme yaptığı için benim şekerim varmış oyüzden butür meyveleri ne yiyebiliyorum ne içebiliyorumm hakkımda hayırlısı olsunn yeterki olsun da bebişimm
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin de doğunca beraber yersiniz.

13+0 oldum bugün. Benim muhtemel 5. Aya kadar sürecek. İlk hamileliğimde de aynısı olmuştu. 63 le hamile kalıp 58le doğuma girmiştim.
Ciddi mısınız ya Maşallah. Ben kizimda 6 kilo almıştım herkes o zamanlar şaşırıyordu ama kilo verip doğuma girmek o şekilde hiç duymamıştım ilk aylar veriliyor bende verdim peki 5 kilo verip 9 ay nasıl oldu çok mu hareket formülü yoksa son ana kadar istifra mi ettiniz

13+0 oldum bugün. Ya işin garibi ilk 2.5 ay sadece tiksinme şeklindeydi. Sadece 2 kez kusmuştum. Son 1 hafta 10 gündür her gece her gece. İflahım kesildi.
Canım ya çok geçmiş olsun doktorun belki mide bulantısı için ilaç verirdi sorabildin mi ? Sahi14. Haftasına kadar devam eder diyor benim doktorum da ama benim bitti sayılır şükür. Umarım tez vakitte sende atlatırsın.

Ya bunu var ya pusuda bekliyorum resmen ama kronik hastalığı olan biri dava açmış amiri izin vermediği için, dava reddedilmiş iş yoğunluğu varsa kamu yararı gözetilip personel çalıştırılabiliyormuş diye. Hamilelikte heralde risk almaz kimse. Her neyse baya bi araştırdım en son cimere yazdım bilgi edinme kısmından bakalım hala cevap bekliyorum. Bana kalırsa bu unutulmuş çünkü herkes işe döndü idari izinli olan bi tek hamileler dönmedi Ödüm kopuyor iptal edecekler diye. Bu ülkede her şey bir anlık değiştiği için
Oyyymaşallah kuzucuğumuza
Hadi gözünaydın. Erkek dediyse bence erkektir sağlıklı olsun da
12 yi geçtim bari tatile denk geliyor deyip verdiğin 8 haftayı alma.
Anlamadım kız kim neyi alıyor hajshshsh
Bana gaviskon diye bir şurup verdi. Kutusunu görünce kusuyordum. 3. Gün çöpe gitti. Başka bir şey vermedi.
Gaviscon duyunca bile kusmak istiyorum ne berbat bişi mide yanmaları başladı bende de gitsem onu verecek bana da o zaman?
Benim 12+3 oldu. Ama ultrason biraz daha önde. Ben de prilamı yanımdan ayırmıyorum. Az kaldı dayan :) haftaya birinci çinkoyu yapıyorsun sen dem
Ay ağzından bal damlıyor kız 12 haftayı atlatırsam bi rahatlayacağım kafa olarak ne yalan söylim
Ay insanlar da kafayı yemiş bence. Parayla bulamamak falan eskide kaldı kapitalizm var ülkede artık parayı veren düdüğü çalar merak etme:))))))) stok işine ben hiç girmicem sonu yok onu da stokla bunu da stokla manyak olur insan kız. Bi elektrikli pompa düşünüyorum da daha erken heralde ona da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…