Evladın kızı erkeği gerçekten olmaz önemli olan sağlıklı hayırlı merhametli vicdanlı evlatlar olması. Gerçekten erkek yada kız olsun diye tutturmanın bir anlamı yok. Ne kız evlatlar var 20 erkeğe bedel.
Valla bende aynı şeyden muzdaribim yaa bile bile göbeğimi şişiriyorum bazen ayna da
Kaçıncı haftan canım umarım tez vakitte atlatırsın ya mide bulantısı tüm hayat kalitesini düşürüyor.
rollercoaster
çıktım Özge abla
Allah a şükür herşey yolunda
ufacık bacakları kolları vardı biraz içerde akrobasi hareketleri yapıyordu sırtını yukarı doğru vermiş kendini yukarı itiyordu herhalde
. Biliyor tabi yukarda daha geniş alan var
. Videoya aldım çevirip çevirip izliyorum
. Doktora su konusunu sordum sanırsam kilodan dolayı 2 lt senin için yeterli ,içerisine sevdiğin meyveleri kat gözüne hitap etsin ve ayrı bir şişe olsun dedi. Ama bulantın devam ediyorsa zorlama dedi ki çok şükür bulantım yok. Onun dışında enseye baktı bir sıkıntı yok dedi yüz kemikleri belirginlesmis dedi. Ayrıca decavit için OMEGA yok içinde dedi. O yüzden ben imomVitamin yazdırdım sahi elimde decavitte var. Ama onu içersen ekstra OMEGA yazarim dedi. Bende pek hap kullanmadığım dan tekli olan daha iyi olur diye düşündüm.
Bakalım.