Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar yazılanları okurken, garip bi sakinlik ve şükür geldi bana. Yani bu heyecanlarımız falan o kadar tatlış sempatik geldi ki birden. Ne kadar şanslıyız diye düşündüm. Çok şükürUmarım hepimiz sonuna kadar böyle güzel heyecanlarla geçirir, sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi

ya işte beni böyle pozitif şeyler ağlatıyo

Halla halla bu mesaja niye ağlanır ki

Maşallah subhanallah canım.
Rabbim sağlıkla devam etmesini nasip etsin.
Ben Folidoce kullanıyorum, bitince bana da I Mom al dedi doktor.

.

Amiiiiiinnnnn canım Çok şükür gerçekten.

ayneyn ben bu yıkanabilen bez olayını bilmiyordum. Eşim söyledi böyle mi yapsak? Dedim sana bi çarparım bi de yer çarpar. O kadar zor geldi ki o bezler yıkanacak da kuruyacak da kurutma makinesi 3 saatten aşağı kurutmuyor. Bana uygulanabilir gelmedi. Düşününce bile sinirlendim.
Bi de kafamda oturmayan yerler var. Mesela 6 tane aldık diyelim her gün o bezler için makine mi çalışacak? Makine de bir sürü su harcıyor bezlerle başka bişi de yıkayamam rahat edemem. Kafamda deli sorular Keşke çevreye zararı olmayan daha kolay bişiler bulsalar

Sen karar verdin mi buna kesin?

ya işte beni böyle pozitif şeyler ağlatıyo

Halla halla bu mesaja niye ağlanır ki
Hormonlar devrede :)
ben de bugün hastanede doğum fotoğrafçısı broşürü vardı onu inceliyordum. doğum anı çekimi diye yazmışlar ay gözlerdim doldu o an kendimi hayal ettim :) ama salmadım kendimi topladım hemen :) :)

Doğum fotoğrafçısı tutmayı düşünen var mı?? Keşfetime artık sürekli doğumdan sonra anneyle bebek buluşma videoları düşüyor, bakıyorum anneler ful makyajlı. Garibime gitmedi desem yalan olur o anda makyaj yapabilecek kadar iyi oluruz biz de inşallah diyelim

valla ben tutmayı düşünüyorum açıkçası fiyatı da makul olursa. anı hatıra hepsi. sonuçta 1 kere getiriyoruz dünyaya bebişimizi

valla ben tutmayı düşünüyorum açıkçası fiyatı da makul olursa. anı hatıra hepsi. sonuçta 1 kere getiriyoruz dünyaya bebişimizi
Ayy öyle diyince ben de heveslendim nasıl oluyor acaba profesyonel hiç görmedim hep hemşirelerin ebelerin çektiklerini gördüm. Gidip Bakim instadan
Yeni doğmuş buruş buruş bebeleri konsept yapıp çekiyorlar onu çok seviyorum minikkk civcivler çok tatlı oluyorlar

bak bak çok güzel oluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…