Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Allah nasip eder inşallah, ben istiyorum. Makyaj da yaparım hahahaha

İnan bende o kadar çok korkuyorum ki sürekli tuzlu su ile gargara yapıyorum canm benimde dilimde değil diş etimde sorun var diye düşünüyorum diş taşları benimde temizlenmesi gerekiyor inşallah geçer bir an önce

Bende kargoya gittim geldim ama rüzgarın dinmesini bekledim sokağın ortasında yürüdüm kafama bişey düşmesin diye merak etme allah'in izniyle bişey yoktur allah korusun şiddetli düşseydin ağrı sızın olurdu belli olurdu aklını yorma iyi düşün

Bende bekledim bekledim rüzgar dinmedi dedim yapacak Bi şey yok çıkacağım mecbur çöp kutusu bacağıma sürüklendi vurdu düşmemek için çok çabaladım ama maalesef fayda etmedi sadece şiddeti yumuşattım birazcık

Ayni durum benimde basima gelmisti ilk hamileligimde canim karyagmisti buzdan dolayi cok sert bir sekilde düsmüstüm yere insaööah bisiy yoktur doktorunla gorusmende fayda var

Ayni durum benimde basima gelmisti ilk hamileligimde canim karyagmisti buzdan dolayi cok sert bir sekilde düsmüstüm yere insaööah bisiy yoktur doktorunla gorusmende fayda var
Doktora mesaj attım bakalım ne diyecek gel bakalm derse giderim zaten hemen hiç beklemem canm of çok korkuyorum senin bebeğine bir şey oldu mu peki

Endişe etme çok kötü şekilde düşenler oluyor yine de bişey olmuyor benim arkadaşım karnına topla gol yedi bişey olmadı hay allahım biraz komik geldi ama korkulacak birey yoktu ordaki şiddetli vuruşu düşünsene

Allah büyük dünya da kısmetleri varsa doğuyorlar canım inşallah benim bebeğime de bir şey olmaz kontrol de daha cumartesi nasıl geçecek vakit hiç bilmiyorum

haydaa, çok sert düşmediysen bir şey olmamıştır korkma iyi düşün doktor yazar zaten belki kontrole çağırır

bugün İstanbul'da hava çok fena hortum gibi yaa, öyle bi fırtına var ki evlerin çatıları uçmuş, instagram'da istanbul anlık'tan takip ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…