Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

wuhaa 7 ay mı, ooo ne güzelmiş o öyle yaaa

Ben 2 kilo verdim.
Ama sanırım bu bir iki gündür almaya başladım.

Hamilelik günlüğün yok, ne kadar oldu senin?
En son ne zaman gördün bebeğini?

.

Ben 2 kilo verdim.
Ama sanırım bu bir iki gündür almaya başladım.

Hamilelik günlüğün yok, ne kadar oldu senin?
En son ne zaman gördün bebeğini?

.
Canan ben onları beceremediğim için yapamadım listeye de ekleyemedim kendimi. 12+3 oldum. En son bu ayın 22 sinde gördüm. 5 hafta sonraya gün verdi bana.

Ooo, çokmuş.
İkili test falan yaptırmayacaksınız heralde?

Peki ayın 22’sinde bebeğin boyu ne kadardı?

.
9.7 cm gibi birşeydi. Ben ikili test yerine fetal dna yaptırdım. Sonuçları 10-15 günü bulur dediler. Bi sorun yok aslında ense falan normal ama direkt onu yaptırdım. Hayırlısı olur inşallah.

9.7 cm gibi birşeydi. Ben ikili test yerine fetal dna yaptırdım. Sonuçları 10-15 günü bulur dediler. Bi sorun yok aslında ense falan normal ama direkt onu yaptırdım. Hayırlısı olur inşallah.

9,7 mi?
11+3’te mümkün değil 9,7cm olması.
Bir yanlışın var.

.

Bi hafta önden gidiyor sata göre ama şu köşede yazan rakam değil mi? Sen sorunca baktım telden de

Eklentiler

• 4078C51B-650A-4457-B360-A0E7099125A7.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 84
Galiba benim bilinç altındakiler yüzünden midem kötü oldu. Kapsülü içmek istemezseniz kaşığa kırın dio ama kırınca daha da kötü olur sanki.
Olabilir belki. Bana da kapsüllüler daha iyi geliyor diğerleri acımsı tat verince öğürüyorum hemen
Kızlar çok şükür herşey yolunda içeride kıpır kıpır oynuyordu doktor kanama alanı falan hiçbir şey yok dedi sağlıklı gayet dedi
Hadi gözün aydın maşallah kuzuya
Benimde bi akrabamın gelini aynı şekilde 9 ayın içindeydi yürüyen merdivene binerken çok hafif sendelemiș yere hafif düşmüş. Bebek eşinden ayrıldı maalesef kurtaramadılar. Seneler oldu hep aklıma gelince üzülürüm. O yüzden dikkatli olalım kızlar

Canan ben onları beceremediğim için yapamadım listeye de ekleyemedim kendimi. 12+3 oldum. En son bu ayın 22 sinde gördüm. 5 hafta sonraya gün verdi bana.

Burda nasıl yapılacağı yazıyor ekleyebilirsiniz adımları takip edip. Listeye de ben ekliyorum

Kaçıncı çocuk
Kese görme
Kalp atışı
Bunları yazarsan eklerim

İyi akşamlar herkese. 12 haftalık hamileyim tüp bebekle. 1 saat önce kanamam başladı. Daha önce lekekenmem oluyordu ama 2 haftadır hiç olmamıştı. Şimdi kırmızı kanamam var çok korkuyorum. Doktoru aradım iğneler söyledi telefonda onları aldık evde yaptık. Geçmezse gel dedi. Zaten yarın kontrol günümdü. Bebeğimi kaybetmiş olmaktan çok korkuyorum. Hiç ağrım yok ama ağrı olmadan düşük yapmak mümkün mü? Bebeğin kalbi durmuş olabilir mi? Çok yoruldum artık bebeğe birşey olursa ne yapacağımı bilmiyorum

Ciddi misin kuzum doktor bana 2 lt su tuket dedi ya nasıl mutlu oldum ama kabızlık söz konusu olursa sıvı tüketimini daha da arttırmak gerekir dimi ?

Canım ben daha önceden paylaşmıştım.

Kabızlık bende ömür boyu olan bir şey, hamilelikte iyice arttı.

Geceden 2 gün kurusu, 3 kuru kayısıyı küçük küçük doğrayıp 1 bardak içme suyunun içine atıyorum.
Sabah uyanır uyanmaz o suyu içiyorum. 1 saat sonra da kayısıları yiyorum.
(Bulantılardan beri suya koymuyorum, sadece 1 gün kurusu, 2 kuru kayısı yiyip üzerine su içiyorum.)

Akşam yemeğinde et yerine zeytin yağlı sebze yemekleri tercih ediyorum. Pilav veya makarna çok çok az yiyorum. Ekmeği bir yıldır hayatımdan çıkarmıştım ama hamilelikte bir iki dilim yiyorum.
(Sabahları 2 ince dilim, akşamları 1 ince dilim tam buğday ekmeği)

Armut ve kefir çok iyi geliyo, bağırsakları çalıştırıyo. Özellikle bulabilirsen deveci armudu yiyebilirsin.
Ben bi gün yarım armut, diğer gün kefir şeklinde ara öğün yapıyorum.
(Artık her gün armut, mandalina ve kefir)

Duphalac şurup da evde duruyo, katı yemeği çok yediysem veya et yediysem o gün, yumuşatsın diye kullanıyorum.

Bir de muhakkak günde 3lt su içiyorum.

Hareketsizlik ve progesteron bağırsakların çalışmasını yavaşlatıyo.
Kanamam olduğu için hem sürekli yatıyorum hem de yoğun progesteron takviyesi alıyorum. Anca bunlarla rahatlıyorum.
(Progestan iğnelerim ve kanamam bitti ama yine de korkuyorum, çok hareket etmiyorum.)

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…