Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kendini tutuyor musun yememek için yoksa bulantıdan dolayı mı? Ödemdir o ödem demek istiyorum

Ah canım benim geçen hafta benimde başıma geldi o kadar iyi anlıyorum ki Kanamanın çeşitleri olabilir bende ki bebeğin plasentasının rahim ağzına yakın olmasından kaynaklıydı.Proluton iğnesi vurdular.Ben senin yerinde olsam eğer iğneden sonra hala kanamam devam ederse bi hastaneye giderdim yine de içim rahat etsin diye

İyi akşamlar, ilk bebeğimi kalp durması sonucu kaybettim.
Forumda gördüğüm kadarıyla kalp durmasında hiçbir belirti olmuyo canım.
Kanama falan hiç duymadım.

Kanama olduğunda düşük tehlikesi diyorlar, onun da tedavisi işte bu iğneler, bol istirahat ve bol su.
Sadece ihtiyaç için kalk yerinden, bir şey olmaz Allah’ın izniyle.

Çoğu kişi yaşadı o kanamaları.

.

Hele bir de hyvan sahiplendiklerinde de izinleri olduğunu söylemeyeyim o zaman.
Finlandiya uç bi örnek ben Avrupa ile aynı olmasına da razıyım nüfustan bizde öyle haklar olsa yarın işe gidecek 1 tane adam bulamayız birileri sürekli doğuruyor birilerinin de eşi sürekli doğuruyor jajsjahha

her ihtimale karşı acile gidip kontrol ettirsene, aslında evde yaptırmasan hem hastaneye gittiğinde iğneni de yaptırırdın, kırmızı olunca biraz alarm durumu oluyo ama sen içini ferah tut ki yine de bir şey olmasın, şu an gidebiliyorsan en güzeli acile gidip kontrol ettirmen olur

Son düzenleme:
Dualarımız seninle Hiçbir şey olmamıştır umarım Gidebiliyorsan bir acile gitmekte fayda olabilir için rahatlar

Canım benim sakin ol Allah'ın izni ile birşey yoktur için rahat etsin diye ve tedbir amaçlı acile git hemen bakarlar

Canım kötü düşünme bı on gün önce bende aynı şeyi yaşadım inan çok korktum kırmızı kan şekilde bır kaç damla kanama yaşadım daha sonra çamur kahverengiye döndü hemen doktora gittim progestan verdi kullandım şu an çok şükür hersey yolunda

Cevaplayan herkese teşekkür ederim Şu an kanamam azaldı diyebilirim. Ben Türkiyede yaşamıyorum. Ne yazık ki burda istediyin zaman acile gidip ultrason yaptıramazsın. Bir doktorun yönlendirmiş olması gerekir. Yine de kendi doktoruma ısrar edersem hastaneye çağırabilir. Biraz daha bekleyip doktoru arıycam kanama kahverengine dönerse tehlikesiz demişti inşallah döner

ben hamile kalmadan önce Kanada'da doğum düşünüyodum hatta bi dolu youtube videosu izlemiştim işte ücretsiz ebe merkezleri varmış falan, olur ya hamile kalırsam 3 ay kala gider orada doğururum diyodum

hamile kalınca hormonlar değişti bi de serumlar, kalçadan iğneler vs derken dedim yok ben başım sıkıştı mı burada gider doktorumu görürüm

hormonların verdiği yetkiye dayanarak vazgeçtim

Ya cano
Ya cano bugün benimde doktor kanama bittiyse progestan birakabilirsin dedi ama korkuyorum yine olur mu diye

Merhaba kızlar,

Geçen hafta ikili tarama testi için kan vermiştim bugün sonuçlar çıktı. Zaten ense kalınlığı gayet güzel çıkmıştı. İkili tarama testi sonuçları da normal gözüküyor. Sadece yaş faktörüne bağlı olarak risk daha yüksek (Yaşım 35) ama o da normal dedi. Bir de ultrasonla kontrol etti tekrardan, benim minnak yüz üstü duruyordu. Biran korktum birşey mi olmuş diye. Ama doktor normal dedi bebek bu....takla da atar terste durur diyince rahatladım :) Bu hamilelik ne zor bir süreçmiş benim annem 9 hamilelik yaşamış 2 sini kaybetmiş 7 miz hayattayız.. Eski kadınlar hakkaten daha bi maşallahlık :) Bu arada şuan biz 13+4 olduk.

azalmasına sevindim uzan bari çok kalkma yerinden

inşallah azalarak biter

Süper, ben de benimkini öyle tahmin etmiltim
benim de bir tek yaş faktörü riskli çıktı diğerleri normal, demek ki içimi rahat tutmaya devam edebilirim ben doktorumla daha görüşemedim sonuçlarımı ama benim de bir tek yaş riskli çıkıyor 39 olmak üzereyim

gözün aydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…