- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #13.521
Kendini tutuyor musun yememek için yoksa bulantıdan dolayı mı? Ödemdir o ödem demek istiyorumKızlar normalde yediğimden daha az yiyorum. Tatlı ağzıma sürmedim. Pilav makarna yemiyorum. Ama bence çok fazla kilo aldım. 12 hafta bitti 3 kilo aldım. Bence çok. Siz de durumlar nasıl ? Midem bulanmasa demek kii kapılardan sığmıcaktım
Ah canım benim geçen hafta benimde başıma geldi o kadar iyi anlıyorum kiİyi akşamlar herkese. 12 haftalık hamileyim tüp bebekle. 1 saat önce kanamam başladı. Daha önce lekekenmem oluyordu ama 2 haftadır hiç olmamıştı. Şimdi kırmızı kanamam var çok korkuyorum. Doktoru aradım iğneler söyledi telefonda onları aldık evde yaptık. Geçmezse gel dedi. Zaten yarın kontrol günümdü. Bebeğimi kaybetmiş olmaktan çok korkuyorum. Hiç ağrım yok ama ağrı olmadan düşük yapmak mümkün mü? Bebeğin kalbi durmuş olabilir mi? Çok yoruldum artık bebeğe birşey olursa ne yapacağımı bilmiyorum
İyi akşamlar herkese. 12 haftalık hamileyim tüp bebekle. 1 saat önce kanamam başladı. Daha önce lekekenmem oluyordu ama 2 haftadır hiç olmamıştı. Şimdi kırmızı kanamam var çok korkuyorum. Doktoru aradım iğneler söyledi telefonda onları aldık evde yaptık. Geçmezse gel dedi. Zaten yarın kontrol günümdü. Bebeğimi kaybetmiş olmaktan çok korkuyorum. Hiç ağrım yok ama ağrı olmadan düşük yapmak mümkün mü? Bebeğin kalbi durmuş olabilir mi? Çok yoruldum artık bebeğe birşey olursa ne yapacağımı bilmiyorum
Hele bir de hyvan sahiplendiklerinde de izinleri olduğunu söylemeyeyim o zaman.wuhaa 7 ay mı, ooo ne güzelmiş o öyle yaaa
Finlandiya uç bi örnekHele bir de hyvan sahiplendiklerinde de izinleri olduğunu söylemeyeyim o zaman.
İyi akşamlar herkese. 12 haftalık hamileyim tüp bebekle. 1 saat önce kanamam başladı. Daha önce lekekenmem oluyordu ama 2 haftadır hiç olmamıştı. Şimdi kırmızı kanamam var çok korkuyorum. Doktoru aradım iğneler söyledi telefonda onları aldık evde yaptık. Geçmezse gel dedi. Zaten yarın kontrol günümdü. Bebeğimi kaybetmiş olmaktan çok korkuyorum. Hiç ağrım yok ama ağrı olmadan düşük yapmak mümkün mü? Bebeğin kalbi durmuş olabilir mi? Çok yoruldum artık bebeğe birşey olursa ne yapacağımı bilmiyorum
Dualarımız seninleİyi akşamlar herkese. 12 haftalık hamileyim tüp bebekle. 1 saat önce kanamam başladı. Daha önce lekekenmem oluyordu ama 2 haftadır hiç olmamıştı. Şimdi kırmızı kanamam var çok korkuyorum. Doktoru aradım iğneler söyledi telefonda onları aldık evde yaptık. Geçmezse gel dedi. Zaten yarın kontrol günümdü. Bebeğimi kaybetmiş olmaktan çok korkuyorum. Hiç ağrım yok ama ağrı olmadan düşük yapmak mümkün mü? Bebeğin kalbi durmuş olabilir mi? Çok yoruldum artık bebeğe birşey olursa ne yapacağımı bilmiyorum
Hele bir de hyvan sahiplendiklerinde de izinleri olduğunu söylemeyeyim o zaman.
Canım benim sakin ol Allah'ın izni ile birşey yoktur için rahat etsin diye ve tedbir amaçlı acile git hemen bakarlarİyi akşamlar herkese. 12 haftalık hamileyim tüp bebekle. 1 saat önce kanamam başladı. Daha önce lekekenmem oluyordu ama 2 haftadır hiç olmamıştı. Şimdi kırmızı kanamam var çok korkuyorum. Doktoru aradım iğneler söyledi telefonda onları aldık evde yaptık. Geçmezse gel dedi. Zaten yarın kontrol günümdü. Bebeğimi kaybetmiş olmaktan çok korkuyorum. Hiç ağrım yok ama ağrı olmadan düşük yapmak mümkün mü? Bebeğin kalbi durmuş olabilir mi? Çok yoruldum artık bebeğe birşey olursa ne yapacağımı bilmiyorum
Canım kötü düşünme bı on gün önce bende aynı şeyi yaşadım inan çok korktum kırmızı kan şekilde bır kaç damla kanama yaşadım daha sonra çamur kahverengiye döndü hemen doktora gittim progestan verdi kullandım şu an çok şükür hersey yolundaİyi akşamlar herkese. 12 haftalık hamileyim tüp bebekle. 1 saat önce kanamam başladı. Daha önce lekekenmem oluyordu ama 2 haftadır hiç olmamıştı. Şimdi kırmızı kanamam var çok korkuyorum. Doktoru aradım iğneler söyledi telefonda onları aldık evde yaptık. Geçmezse gel dedi. Zaten yarın kontrol günümdü. Bebeğimi kaybetmiş olmaktan çok korkuyorum. Hiç ağrım yok ama ağrı olmadan düşük yapmak mümkün mü? Bebeğin kalbi durmuş olabilir mi? Çok yoruldum artık bebeğe birşey olursa ne yapacağımı bilmiyorum
Evet, ben de öyle biliyorum canım.bizde galiba 3 gün eş izni di mi
Kamuda 10 gün olmuştu yine mi düşürdüler bi 3 oluyo bi 10Evet, ben de öyle biliyorum canım.
Finlandiya uç bi örnekben Avrupa ile aynı olmasına da razıyım nüfustan bizde öyle haklar olsa yarın işe gidecek 1 tane adam bulamayız birileri sürekli doğuruyor birilerinin de eşi sürekli doğuruyor jajsjahha
Evet, ben de öyle biliyorum canım.
Ya cano bugün benimde doktor kanama bittiyse progestan birakabilirsin dedi ama korkuyorum yine olur mu diyeCanım ben daha önceden paylaşmıştım.
Kabızlık bende ömür boyu olan bir şey, hamilelikte iyice arttı.
Geceden 2 gün kurusu, 3 kuru kayısıyı küçük küçük doğrayıp 1 bardak içme suyunun içine atıyorum.
Sabah uyanır uyanmaz o suyu içiyorum. 1 saat sonra da kayısıları yiyorum.
(Bulantılardan beri suya koymuyorum, sadece 1 gün kurusu, 2 kuru kayısı yiyip üzerine su içiyorum.)
Akşam yemeğinde et yerine zeytin yağlı sebze yemekleri tercih ediyorum. Pilav veya makarna çok çok az yiyorum. Ekmeği bir yıldır hayatımdan çıkarmıştım ama hamilelikte bir iki dilim yiyorum.
(Sabahları 2 ince dilim, akşamları 1 ince dilim tam buğday ekmeği)
Armut ve kefir çok iyi geliyo, bağırsakları çalıştırıyo. Özellikle bulabilirsen deveci armudu yiyebilirsin.
Ben bi gün yarım armut, diğer gün kefir şeklinde ara öğün yapıyorum.
(Artık her gün armut, mandalina ve kefir)
Duphalac şurup da evde duruyo, katı yemeği çok yediysem veya et yediysem o gün, yumuşatsın diye kullanıyorum.
Bir de muhakkak günde 3lt su içiyorum.
Hareketsizlik ve progesteron bağırsakların çalışmasını yavaşlatıyo.
Kanamam olduğu için hem sürekli yatıyorum hem de yoğun progesteron takviyesi alıyorum. Anca bunlarla rahatlıyorum.
(Progestan iğnelerim ve kanamam bitti ama yine de korkuyorum, çok hareket etmiyorum.)
.
Cevaplayan herkese teşekkür ederimŞu an kanamam azaldı diyebilirim. Ben Türkiyede yaşamıyorum. Ne yazık ki burda istediyin zaman acile gidip ultrason yaptıramazsın. Bir doktorun yönlendirmiş olması gerekir. Yine de kendi doktoruma ısrar edersem hastaneye çağırabilir. Biraz daha bekleyip doktoru arıycam kanama kahverengine dönerse tehlikesiz demişti inşallah döner
Merhaba kızlar,
Geçen hafta ikili tarama testi için kan vermiştim bugün sonuçlar çıktı. Zaten ense kalınlığı gayet güzel çıkmıştı. İkili tarama testi sonuçları da normal gözüküyor. Sadece yaş faktörüne bağlı olarak risk daha yüksek (Yaşım 35) ama o da normal dedi. Bir de ultrasonla kontrol etti yine benim minnak yüz üstü duruyordu. Biran korktum birşey mi olmuş diye. Ama doktor normal dedi bu bebek takla da atar terste durur diyince rahatladım :) Bu hamilelik ne zor bir süreçmiş benim annem 9 hamilelik yaşamış 2 sini kaybetmiş 7 miz hayattayız.. Eski kadınlar hakkaten daha bi maşallahlık :) Bu arada şuan biz 13+4 olduk.
Ben de 5 gün diye biliyorum amaKamuda 10 gün olmuştu yine mi düşürdüler bi 3 oluyo bi 10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?