Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ayyyy yooo kız unuttummu ben acaba
Abovvvv hemşooomm yaaa

Ay ben de baktım Kanada’da ama sonra ben de vazgeçtim. Yani nolursa olsun bana korkutucu geldi burda konfor alanından çıkıp orda doğurmak. Bi de çocuk vatandaş olsa oraya okula başlasa bile burdan onu finanse edemem ki kur farkına baksana çocuklarımız nitelikli göçmen falan olurlar artık isterlerse
Biz Güzel güzel doğururuz burda

ahahaa evet ben de çıkamadım konfor alanımdan yine bildiğimizden şaşmadık

Cnm merhabalar bende senin gibi tüp bebek tedavisiyle 12 haftalık hamileyim..
3 defa yaşadım o durumu.Kahve ve pembe akıntım oldu hepsi 5-6 gün sürdü sürekli yattım.bol su tükettim.Doktorum verdiği ekstra ilaçları kullandım.ikinci kanamam olduğunda ekstra ilaçda vermedi,Sadece dinlenmemi ve bol sıvı önerdi.bunlar olabilecek Durumlar moralini bozmayacaksın hep olumlu düşüneceksin diye de biraz kızdı gelde bize anlat
Verilmesi gereken ilaçları zaten vermiştir doktorun,acile gitsende belki bebeği görüp için rahatlardı ama muhtemelen başka bir ilaç vermezler eve gönderirlerdi..
Kanamadan dolayı bebeğin kalbi durmaz cnm düşük tehlikesi olur..
Birde bel kasık ağrıların olabilir bu akşam çok stres yapma Olabilecek bir durum bende de oldu hep.çok çok dayanayacak durumda kalırsan gidersin acile..

Bu ne hamaratlıkkeşke bizim evde de börek yapan biri olsa
Ooyyyy aslında ben açma yaparımm hep açmayla börek çörek katmer unla ederim ama eşim gitmiş ben yorulmiyim dedii yufka almış geceleri biraz aç geliyor onun içinde iyi oldu yaptım

Ooyyyy bebisimmmm gelimm sanada yapemm keşke yakınımda olsan hemen getirirdim sana

Gaza gelip ben de bi heveslenmiştim ama hem bi kaç ay önceden gidip orda tek başıma doğum yapmaktan korktum hem de dediğin gibi ciddi kur farkı var artık. Bi de Allah göstermesin çocuk da veya anne de yoğun bakımlık bir sorun çıkarsa maliyet ciddi artıyormuş. Oturalım oturduğumuz yerde

Yerimmm getirmiş kadar oldun
Son cümle cuk oturmuş ajjshshs kız ben daha trde bile daha hastane beğenip doktor seçemedim hiç bilmediğim bi yerde napardım
İnsani standartlarda haklar verilse kimse suistimal etmez bence.
İyileştirmeler yapılması lazım kesinlikle katılıyorum. Yani alakasız konuyla ama mesela deden ölüyor mazeret izni vermiyorlar 1. Derece değil diye. Garip.
Umarım kadınlara pozitif ayrımcılık daha çok artar. Köstek değil destek istiyoruz:))))

Yani bilemiyorum insanımıza kefil olamadım benim gördüğüm trde birçok insan kuralları nasıl esnetirim, nasıl suistimal ederim gibi kurnazlıklara çalıştırıyor kafayı. ayaza tabii bu izin konusu farklı, en basitinden bir baba en azından annenin dikişleri bari düşene kadar anneyle kalsın. Bence bu lüks değil( 5 gün 10 gün ne sadaka verir gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…