Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

azalmasına sevindim uzan bari çok kalkma yerinden

inşallah azalarak biter
Sağol tatlım :) Umarım hepimizin her şey gönlüne göre olur. Senin yaş riskinde kaç yazıyor oran ?

Sağol tatlım :) Umarım hepimizin her şey gönlüne göre olur. Senin yaş riskinde kaç yazıyor oran ?

149 ekran görüntüsü okarak paylaşayım

benim anladığım kadarıyla yaş yükseldikçe oradaki risk değer eş zamanlı olarak düşüyo, o sebeple yaş riskine hiç takılmadım, direkt diğerlerine odaklandım

Eklentiler

• 1BBFEDB0-F0C3-4CF5-82CB-2F008501E4AB.webp
    24 KB · Görüntüleme: 54
Korkmayın Allahın izniyle iğneler fayda eder

33
10.06.2022
1
4+4
6+2
İstanbul
Teşekkür ederim

Bende sonuçların gayet süper... Yaş arttıkça ordaki oran düşüyormuş. Buna da gayet normal dedi dr. Benim yaş riski de 200 civarında.. . çok şükür iyiz iyi :) Sen ne zaman gideceksin doktora belki cinsiyetini görrürsün. Biz bugün göremedik. Civcivim yüzüstü duruyordu :))))

bana cinsiyeti çok yüksek ihtimalle erkek dedi doktor enseye burnuna bakarken

doktorum test sonucun çıkınca ararım seni dedi cumartesi test sonucum çıktı ben hastanenin e-sonucundan gördüm ama bugün aramadı, asistanı da izinliymiş muhtemelen çok yoğundu, hem kendisine mesaj yazdım hem de hastaneye not bıraktım

inşallah ben yine sonuna kadar gitmekten yanaydım ama yine de insan merak ediyo

Evett muhallebili oluyorr rizelimisiniz yoksa
Sağoll kuzumm beraber olsun

evet unutmuşsun kız senle konuşmadık mı sen hatta hemşerim dedin ahahaa

benim anne tarafım rize fındıklı'lı nası yazılıyo bilmiyorum ama mohti lâzlarmış söylerlerken mohti diyolar ama nasıl yazılıyo bilmiyorum ahahaa

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…