Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar 10. Haftalarda adet olacakmış hissi yaşayanınız oldu mu? Benim uzun süredir yoktu ama bu akşam yine o his var
Ben de tammmm olarak geçen hafta aynı şeyi yaşadım birkaç sivilce ve inanılmaz regl ağrısı. Geçti şimdi.10. Haftaydı benim de
Karından görünmemesinin sebebi varmı acaba sordunmu benim hiç vajinal bakılmadı karından gözüküyor direk benim göbek hakkını vermiş mi oluyor şimdi baya şişti
Benim de ta 5 haftadan beri karnımdan bakıyor çocuk çıkacağı kadar çıkmış mübarek ahjshshsh
Bugün bebisimle 100. Gün teyzeleri
Oyyyy seni de severiz bebikini de

Yaa stres yapmayın kızlar zaten koyacağınız mesafeyi koymuşsunuz bundan sonra onlar düşünsün
Günaydın kızlar..
Dünden beri kuru öksürük var, oksurdukce rahmime baskı oluyor
Günaydın öksürüp hapşırınca bi yokluyorum bebek duruyo mu diye istemsizce
Stresli geçiyor bu hafta sanırım bebek hissediyor resmen onun olduğu yer ağrıyo sızlıyor. Stres yapmamamız lazım

Dün gece tam uyuyacağız eşim ne diyor biliyor musun? Aşkım sende bizimkilere olan düşmanlığını bitir olan oldu unut gitsin dedi.
Dedim ki hiç mi gözünün önüne gelmiyor sana bana yapılanlar. Yok anam bu erkekler adam olmaz ne yerlerse yesinler onlara az geliyor af edersiniz eşimin ağzına zâten etmişler halen de ailem onlar kızıyorum ama yapacak bişey yok dedi ayyy nasıl sinir oldummm

Cnm ben de kamudayım 1 yıl heyet raporu almayı düşünüyorum. Sonrada ücretsiz izin. Raporu nasıl alacaksın. Tanıdıklar aracılığı ile mi? ücret ile de alınabilen hastaneler varmış diye duydum ama oralar nereler hiç bilmiyorum. Sen duydun mu böyle bişey?

Sanki bebek çıkacak gibi oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…