- 16 Temmuz 2021
- 1.369
- 3.709
- 48
- 32
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #15.421
Bize Trabzon var en yakın güveneceğim. 3 bin liraymış kız medicalparkta. Yuh yAni. Ktü’de yaptırırım sanırım.Detaylıyı perinatolog yapıyor canım.
Kız kardeşimin gittiği yerde yaptırıcam ben, en son 650 civarıymış ücretler.
Yıl başından sonra artar tabii fiyatlar.
.
Perinatolog recep has var türkiyenin en iyisi arkadaşım sormuş fiyat 1350 demişler fiyatlaruçmuş resmenDetaylıyı perinatolog yapıyor canım.
Kız kardeşimin gittiği yerde yaptırıcam ben, en son 650 civarıymış ücretler.
Yıl başından sonra artar tabii fiyatlar.
.
Ne demek estağfurullah
Çok çok geçmiş olsun cnm bir daha yaşatmasın..
Dün girdim bilmiyorum ki görünüyor mu plesanta? Bana sadece bak bu bebek dedi o kadarEvet bildiğin batma ağrısı bazende kramp gibi gaz sancısı gibi. En son nezamn ultrasyona girdin plesenta tam olarak nerdeydi?
Bize Trabzon var en yakın güveneceğim. 3 bin liraymış kız medicalparkta. Yuh yAni. Ktü’de yaptırırım sanırım.
Orda da baktım kadın doğumlular yapıyormuş.
Ay bi doğursaydık daaaa
Ya bence o kadar olamaz yani normal mi bu başka işlem falan da yaptırmıştır. Ben kendinden duymadım da sordurdum ben de orda yaptırayım diye üç bin demiş.3 bin mi?
Yuh, doğum parası resmen.
Ben burada Medipol’e sordum, 760 demişti.
Kanamalarım olduğunda bi gidip muayene olmak istemiştim de sonradan vazgeçtim.
.
4 kaybın mı oldu canımCanım seninde benim bibi kaybım var benimde 4 kaybım oldu. O nedenle bu haftaya kafar iki haftada bir krndileri çağırdı hatta ben iki doktor takipli gityiğim için haftada bir oluyordu. Şimdi iki haftada bir gidiyorum ama onlar 3 haftada bir çağırıyorneyapayım benimde korkularım hiç bitmedi. Hatta buraya ismimi bile yazdırmadım totem yaptım bu defa
Perinatolog recep has var türkiyenin en iyisi arkadaşım sormuş fiyat 1350 demişler fiyatlaruçmuş resmen
Eve ultrason cihazı alma fikri çık aklımdanbelki dopler alırım ilerleyen zamanda , kullanıp memnun kalanları okumuştum ama şu an hafta olarak çok erken
Canım bak inan hiçkimse benim kadar kasık ağrıları çekmemiştir. Ne ağrılar kramplar çektim ben hiç onlardan korkmadım çünkü önemli olan karın sancısı olmaması. Hatta kasıklarım çok ağrıyor dediğimde iki doktorda seviniyordu negizel işte iyiye işaret diyorlardı. Ama alt karın ağrısıda eşlik ediyorsa ozaman enfeksiyon var demektir.Allah korusun bebek kayıpları zaten bu haftalarda inanın artık belirti vermiyor yani kalp durması olsa anlamayacaz bile. Ama bu kasık ağrıları iyiye işaret.Dün girdim bilmiyorum ki görünüyor mu plesanta? Bana sadece bak bu bebek dedi o kadarPlesantaya bakıp bakmadığına şüpheliyim
Ben de her sabah bunun hayaliyle uyanıyorum jajsjshs 18 haftadan sonra stereskopla kalp atışı duyuluyormuş belki öyle yaparızyani biz mi abartıyoruz acaba? Annem diyor ultrason yoktu bizim zamanımızda çok gitme ultrasona çatlarım görmezsem Nası dayancam
Adet zamanı olabiliyor bu ağrı..Kanamayla anladın yani ayy benim iki taraflı kasık ağrım oluyor belime de vuruyor ama adet ağrısı gibi. Bir de tam regl zamanım ondan mı acaba dedim
Canım seninde benim bibi kaybım var benimde 4 kaybım oldu. O nedenle bu haftaya kafar iki haftada bir krndileri çağırdı hatta ben iki doktor takipli gityiğim için haftada bir oluyordu. Şimdi iki haftada bir gidiyorum ama onlar 3 haftada bir çağırıyorneyapayım benimde korkularım hiç bitmedi. Hatta buraya ismimi bile yazdırmadım totem yaptım bu defa
Canım bak inan hiçkimse benim kadar kasık ağrıları çekmemiştir. Ne ağrılar kramplar çektim ben hiç onlardan korkmadım çünkü önemli olan karın sancısı olmaması. Hatta kasıklarım çok ağrıyor dediğimde iki doktorda seviniyordu negizel işte iyiye işaret diyorlardı. Ama alt karın ağrısıda eşlik ediyorsa ozaman enfeksiyon var demektir.Allah korusun bebek kayıpları zaten bu haftalarda inanın artık belirti vermiyor yani kalp durması olsa anlamayacaz bile. Ama bu kasık ağrıları iyiye işaret.
Az kaldıben her gece deniyorum sabırla steteskopla
inşallah 18'de amacıma ulaşırım
Ya bence o kadar olamaz yani normal mi bu başka işlem falan da yaptırmıştır. Ben kendinden duymadım da sordurdum ben de orda yaptırayım diye üç bin demiş.
Kabul etmek istemiyorum
Var canım bugün idrar testi verdim bende kesin enfeksiyon var Monurol kullandım bende ama geçmedi bence enfeksiyon da yapar mı acaba ağrı.Adet zamanı olabiliyor bu ağrı..
Benim geçen hafta kasık ağrım,bel altı ağrım ve sarı akıntım oldu.enfeksiyondan şüphelendim.acile gittim pazar biraz enfeksiyon çıktı.monurol kullan geçer dedi..
Perşembe oldu geçmedi ağrılar tekrar acile gittim.idrar verdim yine.değerler aynı çıktı.tekrar monurol kullan bir kaç güne geçmezse Enfeksiyon dok. git dedi.
Bende beklemeden cuma enf. Dok. Gittim idrar,kan ve idrar kültürü verdim.
Kültür testim çıkmadı bekliyorum.İdrar Kan çıktı.idrarda yine enfeksiyon çıktı.dün yine Monurol kullandım ama ağrılarım yine devam ediyor..
Kanda da magnezyum biraz düşük çıktı.acaba ondan mi oluyor ya da enfeksiyondan mı anlamadım..
Artık herşeyi düşünür olduk ama her Ağrıda doktora gitmek istemiyorum.kültür testim çıktımı doktoruma göndereceğim gerekirse çağırır..
Sar akıntın oldu mu bu ara belki enfeksiyon vardır sende de..
Amin amin Canım Allah'ım bebeklerimizi korusun inşallahEvet bende temizlik sinir stres hak getire dikkat etmek lazım gerçekten yeni dank etti. Bir de ben çok üşüyorum titreme giriyor falan o da beni kötü yapıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun canım
Kanamayla anladın yani ayy benim iki taraflı kasık ağrım oluyor belime de vuruyor ama adet ağrısı gibi. Bir de tam regl zamanım ondan mı acaba dedim
Ben başka doktora giderim belki dediğin gibi 1 ay bir şey olsa haberimiz olmayacak
Ayy aman diyeyim başlamasın ağrı falanEvet canım, maalesef öyle oldu.
Bu kadar kasık ağrısı dedik, bende de başladı şimdi.
Benim de tam adet zamanım.
Evet evet, 2 hafta sonra git bence de canım.
Hem başka bir doktor görüşü almış olursun.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?