Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Orasi da pahalı ya ben doktor ararken sormuştum fiyat hoş benim koca o konuda sağolsun kısmaz ama kısmet bakalım. Bır o günlere sağlıkla gelelim de

Hastane olarak orada görünüyor canım ama 2 doktor beraber çalıştıkları bir klinik var.
Fenerbahçe’de.
Fetus Prenatal Tanı diye bir yer.
Haziran’da 650’ydi işte.
Bana makul geldi, daha da artmazsa tabi.
Çamlıca Medipol’e sordum, 760 dediler.
İstanbul’da daha ucuza bir yer bulabileceğimizi hiç sanmıyorum.

.

Ben yakın tarihte gittim hala aynı fiyatlar. Daha uygun yok dediğin gibi anadolu yakasında

Bana da bi hamile arkadaşım söyledi. İyi geldi gerçekten Canan, inşallah sizde de işe yarar

Bende yanma değil bulantı oluyo canım.
Sütle de hiç aram yok.
İnşallah gerek kalmaz.

En son ne zaman içtiğimi hatırlamıyorum bile.
5-6 ay olmuştur.

Aaa, ama geçenlerde çilekli süt vardı dolapta, canım çekti görünce, onu içtim.

.

Evettt dün gecede içtim gece iyi gelmiştii bugü de yatmadan ıhlamur içerimm dedimm yada limonlu çay

Çok iyi o zaman.

Ama Ocak’tan sonra bambaşka bir Türkiye bizi bekliyor olacak sanırım.

Ne olur fiyatlar tahmin etmek çok güç.

.

ayy inşallah öyle olmaz da herkes rahatlıkla alışverişini yapar ama Ocak sonrası benim de gözümü korkutuyo, o yüzden bu ay bebek arabasını çıkardık aradan yoksa çok erkendi valla

ayy inşallah öyle olmaz da herkes rahatlıkla alışverişini yapar ama Ocak sonrası benim de gözümü korkutuyo, o yüzden bu ay bebek arabasını çıkardık aradan yoksa çok erkendi valla

Çok iyi yaptın canım.
Benim korkularım olmasa dedim ya, öncelikle pahalı olanlardan başlardım.

Çünkü gördüğüm kadarıyla doğuma yakın hiç yoktan o kadar çok harcama çıkıyor ki.

Bi kere kontroller daha sık oluyo, bi dolu tahlil ıvır zıvır.
Çikolatasıydı, kapı süsüydü...
Doğum ücretleri de cabası tabi.

.

Bir sağlıktan, bir de yemekten kısmamak lazım zaten.

Çok iyi yapıyor.

.
Kesinlikle öyle
Valla Ocak sonrası beni de çok korkuyor. Sözde maaşlara zam gelecek onlara beraber giderlere de zam. Allah sonumuzu gerçekten aydınlığa çıkarsın.

Kesinlikle öyle

Valla Ocak sonrası beni de çok korkuyor. Sözde maaşlara zam gelecek onlara beraber giderlere de zam. Allah sonumuzu gerçekten aydınlığa çıkarsın.

Amin canım.
Yüzde 60 olan enflasyon 20 diye yansıtılırsa maaşa zam 20, giderlere 60 olacak gibi.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…