Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
sağol kuzumm inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

yine döndün geldin mi Zeynep Kâmil'e ahahahaa
Hiç deme ya kendi doktorum beni yönlendirdi oraya ila gidecek ben farz oldu herhalde . Hayır ben Haseki de doğmuşum Zeynep kamille bir ilgim de yok ama orde doğmuş iki tatlis insan tanıyorum sen ve -C-A-N-A-N- gidersem kızım da sizin gibi tatlis olur.

Benim de kontrolüm oldu. Ense kalınlığına baktı 1.25 mm dedi. Büyümesi gelişimi 2 gün ilerideymiş. Zıplıyordu kerata ellerini bacaklarını yüzünü gösterdi. İkili test için kan verdik. Fetal dna için bilgilendirildik. Decavit, ferrum ve devit3 damla verdi. Parol abartmadan aynı anda 2 tane alabilrisin dedi ben migren hastasıyım dediğim için. Son 2 gündür ciddi baş ağrılarım oluyordu. İnatçı. Bugün tansiyon 14-5 çıktı. Küçük tansiyon çok düşüktü. Tuzlu ayran içtim o iyi geldi şimdi daha iyi başım hala biraz var ama.

aiiyy kuzumm ama ağlat şimdi emiii

Testin sonucunda sıkıntı yok dimicanim ? Eğer sıkıntı yoksa fetal a da çok gerek yok bence. Baş ağrısı içinde Allah kolaylık versin zor ya. Çok geçmiş olsun.

ayy bugün müydü kontrol? ense kalınlığı çok iyi benim de 1.3 lerde çıkmıştı genelde fazla fazla da yazıyorlar bu arada

kan muhtemelen 2-3 güne çıkar
demek akrobasi yapıyodu tontik gözün aydın

Ay ay ayyyyyy, şımardım şimdi.

.

Testin sonucunda sıkıntı yok dimicanim ? Eğer sıkıntı yoksa fetal a da çok gerek yok bence. Baş ağrısı içinde Allah kolaylık versin zor ya. Çok geçmiş olsun.

10 güne çıkar dedi sonuç. Yaştan ötürü oran yüksek çıkar dedi ama zaten ikili testi çok önermiyoruz fetal dna üzerine durdu. Ama biz ikiliyi istedik. Çok teşekkür ederim

Ay hadi gözünüz aydın canım.

Bugün kaç hafta kaç gün oldu?

Bu arada benim de migrenim var, 3 gün sürdüğü bile oluyo.
Auralı migren, mide bulantısı da oluyo.
Geçen doktora söylediğimde acilde parol iğne yaptırabilirsin dedi.
İlaçtan daha etkiliymiş, aklında olsun.

.

10 güne çıkar dedi sonuç. Yaştan ötürü oran yüksek çıkar dedi ama zaten ikili testi çok önermiyoruz fetal dna üzerine durdu. Ama biz ikiliyi istedik. Çok teşekkür ederim

yaştan dolayı risk çıksa da hiç sorun olmaz ben de 39 oluyorum yazmıştım belki görmüşsündür, benim de yaşım riskli çıkıyor ona rağmen her şey yolunda dedi

yaş 35'ten sonra risk çıkıyo mecbur o Allah'ın emri gibi her şey yolunda gitsin

B basiliferd canım, en son Haziran’da 650 idi işte.
Ocak’tan sonra kaç olur hiç bilemiyorum.
Fetus Prenatal Tanı kliniğin adı.
Doktor da Mehmet Uludoğan.
Cano simdi araştırdım da acaba bu doktor Zeynep kamil de de görev yapiyor olabilir mi benim doktorum da sanki Mehmet dedi ama soyadını hiç hatırlamıyorum ya

Detaylıyı perinatolog yapıyor canım.
Kız kardeşimin gittiği yerde yaptırıcam ben, en son 650 civarıymış ücretler.

Yıl başından sonra artar tabii fiyatlar.

.
Detaylıya sevk alıp devletteki perinatologa baktırabiliyor muyuz pekii? Ben gittiğim hastaneye sormadım daha ama perinatolog yok galiba o hastanede

Detaylıya sevk alıp devletteki perinatologa baktırabiliyor muyuz pekii? Ben gittiğim hastaneye sormadım daha ama perinatolog yok galiba o hastanede

Hiç bilmiyorum canım.
Kız kardeşimin doktoru özellikle bu perinatoloğa yönlendirmişti.
3 gebeliğinde de buraya gitti, çok memnun kaldı.

Benim daha çok var, hiç konuşmadım doktorumla.
Özellikle şu kişiye git demezse Mehmet Bey’e giderim heralde.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…