Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
o da var doğum ücretleri ne olacak bakalım
Benim duyduğum rakamlar pek hoş değil ki daha tam yansıtmamışlar anladığım kadarıyla.iyi, özellikli bi biberon bile 300- 500 arası. Bebek arabasını siz aldınız sanırım dimi. Güle güle sağlıkla kullansın minik

Hadi gözünüz aydın

çok teşekkür ederim kurların biraz daha fırlamasından korktuk biraz, geçen ayla bu ay arasında 1000 lira oynayınca riske atmayalım dedik

Dün akşam kız kardeşimle konuştum.
Abla sakına süt sağma makinesi alma dedi.
Philips Avent elektrikli varmış, Lansinoh’un da manueli.
İlk hamileliğimde 1-2 kere kullandım dedi.

Valla baya sevindim, nerden baksan 1000-1500 lira cepte.

.

Avent'i çok duyuyorum youtube videolarında ve mayıs ayı annelerinde de hep Avent ürünlerini yazıyolar ayy süper ya kâr kârdır çok sevindim vallaa kim bilir şu an ne kadar

Evet, maşallah sana.
Ben hastayken gözüm kimseyi görmüyor.
Çok çekilmez oluyorum.

Yani sen yine o halde ara ara girip muhabbete dahil oluyorsun.

.
Sizlerii sevdim çünkü canım beniimm değer verdiğim insanlara daha çok yakınlık kurarım
Ayıptır söyleemsi kociş aç geliyo diye kalktım iki dk lavaş ettiimm hamur makinamm beni her derde kurtarıyo yaa hemen olu veriyor hiç yormuyor

Valla ben de kocamı çok seviyorum ama hastayken gözüm onu bile görmüyo.

.

Perinatolog recep has var türkiyenin en iyisi arkadaşım sormuş fiyat 1350 demişler fiyatlaruçmuş resmen
Geçen yıl 900 idi Recep Hoca. Çok zam gelmemiş o adamı düşününce. Türkiye’de o adamdan daha iyisi yok. Gittiğim bütün doktorlar ve proflar onun adını duyunca değişiyor. Daha önce Recep Hoca’ya devam ediyordum deyince tekrar bakalım moduna giriyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…