Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çünkü en çok çocuk olan seyler alışveriş yapıldığı için en çok onlar pahalandı maluummm
Eskide oyuncaklar çok ucuzdu nengüzeldii ya

He yaa, bizim burda kocaman bi oyuncakçı var.
Yeğenler bana gelince ilk oraya uğramak istiyorlar.
200 liradan aşağı çıktığımı bilmiyorum.

.

Canım, Nişantaşı’nda mı bu doktor?

.

Çünkü en çok çocuk olan seyler alışveriş yapıldığı için en çok onlar pahalandı maluummm
Eskide oyuncaklar çok ucuzdu nengüzeldii ya
Eskiden ucuz muydu bilmiyorum ama benim hiç bebeğim yoktu ya. Babam yedi sekiz yaşında iken bir Barbie bebek almıştı nasıl sevinmiştim ya ,sonra da koca bir bebeğim oldu. İki tane bebeğim vardı hatirladigim ama çok da kiymetlilerdi bnm için. Ahhh eski günler

kızlar binlere gelmişiz Allah muhabbetimizi arttırsın ben birşey soracaktım ya bu ilk üç ay kusmayan ikinci üç ayda kusuyormuş gözümü korkuttular bugün öyle mi ya

yok yahu öyle bi şey ben bi arkadaşımla konuşmuştum ben çok kusuyordum o zaman, onda hiç olmamış hamileliğinde 79 kilo girdim aldıkça aldım demişti, yemiş valla güzelce, annesinin hamileliği de öyle geçmiş hiç bulantısız, kusmasız

hiç inanma öyle şeylere istisnadır herkeste olmaz kuzu

sen söyleyince hatırladım şimdi Almanya'dan teyzemler ışıklı dans eden bebekler getirmişti hem kardeşime hem bana, annem onları duvara asmıştı aynen öyle çok kıymetliydi yaa

kızlar binlere gelmişiz Allah muhabbetimizi arttırsın ben birşey soracaktım ya bu ilk üç ay kusmayan ikinci üç ayda kusuyormuş gözümü korkuttular bugün öyle mi ya
Kız bence de seni korkutmuşlar bende nasıl başlarsa öyle devam eder dediklerini duydum ama her hafta ayrı bir belirti yaşadım. Ama eğer dediğin gibi bişey varsa ben bı İki defa kustum yani hakkımı kaybetmiş oluyorum bence nolur bu kural beni es geçsin

Yaaaaaa, aynı ben işte.

Kuzenimin bi dolu vardı, anneannesi ve teyzesi alırdı.
Benim anneannemler şehir dışında, teyzem zaten yok.
Onunkilerle oynardık hep.

Sonra 5-6 yaşlarında falanım, babam bi barbie bebek almıştı bana.
Ne sevinmiştim.

Başka da hiç bebeğim olmadı küçükken.

.

Ay lütfen, ikinci 3 ayda prenses gibi bir hamilelik bekliyorum.
Deme öyle şeyler.

.

sen söyleyince hatırladım şimdi Almanya'dan teyzemler ışıklı dans eden bebekler getirmişti hem kardeşime hem bana, annem onları duvara asmıştı aynen öyle çok kıymetliydi yaa

Ay evet yaa, bir de öyle şeyler vardı.

Bi kuzenim benden çok küçük, 13 yaş falan.
Yeni nesil bana göre.

Küçükken hiçbir oyuncağıyla oynatmazdı yengem, hepsi vitrinde dururdu.

Kız hala anlatır, içinde kalmış.

.

B basiliferd ve rollercoaster
Bu gece de Kırmızı Oda’ya bağladık, hadi hayırlısı.

.
Şimdi ki çocuklar çok mu şanslı yoksa şansız mi bilemedim. Elektrikler kesilirdi mum ışığında gölge oyunu yapardık abim ablam bir döşek de yatardik bir de katalitik vardı banyoyu yapar yapmaz önüne cokerdik şimdi çocuklar onca varlığın içinde zor memnun oluyorlar.

Benimde barbie yoktuu biri hediye etmişti bana hattaa hala saklarım onu evimde yaa kızım olursa onun olcakk ahhh eski günler tabiii ama bazen dönmek istemem açıkçası çocukluğumda zor günler geçtii benimiçin

Kız sen de mi 80’lerin 90’ların çocuğusun?

Gerçi ben kömür aldığımız günleri de hatırlıyorum.

Banyoda banyo kazanı, altı cayır cayır yanmasına rağmen çenem titreye titreye yıkanırdım.

Sonra geldi o katalitik.
İhlas su ısıtıcı geldi sonra.

Doğalgaz bağlanınca hepsi yok oldu.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…