Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim de sürekli ağrım var bebeğin olduğu tarafta . Rahim büyüyor diye sallamıyordum. Soruna mı işaretmiş ki
Bu gün benimde sol yumurtalık tarafı kasığıma giden ağrıyla hep ağırdı sanki karnımı gergin hissediyorum netten baktım rahim büyümesi çok şiddetli olmadıkça normalmiş

Tahmin edebiliyorum kuzum. Olmazsa 14 haftayı asmadiysan nipt testi yaptır. Yada bir peritanolog ile görüş istersen.
Kuzum ben sormuştum rahim büyümesinden o. Çok sıkıntı etme
Ben sordum canım benim ki Zeynep Kamil de Mehmet adında bir doktor varmış ona yönlendirdi . Ve 20.ila 24. hafta arasında dedi. Eğer senle ilgilenen peritanologsa o bakar değilse başkasına yönlendiriyor.
Detaylıyı perinatolog yapıyor canım.
Kız kardeşimin gittiği yerde yaptırıcam ben, en son 650 civarıymış ücretler.

Yıl başından sonra artar tabii fiyatlar.

.
Canan nerde yaptirmisti kardeşin? Acaba tahmini fiyat nolur?
Canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin . Umarım emeğine en güzel şekilde nail olursun. Eğer İstanbul da isen yasemin çekmez var çok iyi bir doktor. Muayene fiyatları yuksek ama hamileliğini daha rahat gecirebilirsin diye düşünüyorum. Benim durumum el verse direk ona giderim de nasip.
ben de yaa her kontrole gidene heyecanlanıyorum
sağlıkla doğsalar da burada sadece sütüm geldi-gelmedi, kaka yaptı, gaz çıkardı muhabbetleri yapsak
Aminnn. Hayırlı olsun Özge abla bebis arabanız içinde sağlıkla gezdirdigin günleri de görmeyi nasip etsin Rabbim .
Kızlar benim midem yanıyor ne iyi gelir? Rennie falan kullanabiliyor muyuz?
Kuzum bana da doktorum onu vermişti ama hiç kullanmadım . Rennie Duo şurup .

Hapşuuukkkk herzamanki gibi bogaz acısı gitti grip yoğunn
Cottonum umarım yağ bir işe yaramıştır kzuum benim boğaz agrimi o sakinlestirmisti. Biraz daha iyi olmana sevindim umarım daha hızlı toparlarsin .

sağol kuzumm inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız

yine döndün geldin mi Zeynep Kâmil'e ahahahaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…