Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

ayy bak şimdi yaaa leğende maşrapayla yıkanmak, pazar banyoları, bitlenen saçlar

bizim de küçükyalı'dayken evimiz sobalıydı, üzerinde hep kızarmış ekmek yapardık

nerelere gittik yaaa

Ben 30 yaşındayım ama ucundan da olsa o günleri yaşadım .

ayy bak şimdi yaaa leğende maşrapayla yıkanmak, pazar banyoları, bitlenen saçlar

bizim de küçükyalı'dayken evimiz sobalıydı, üzerinde hep kızarmış ekmek yapardık

nerelere gittik yaaa

Pazar günkü ütü kokusu...

Ertesi gün okul var, mavi önlükler, yakalıklar, beyaz mendiller yıkanmış. Evin annesi harıl harıl ütü yapar.
.

Ay etsinler, öyle güzel bir şey ki teyzelik.

Hiç teyzem olmadı ama 3 prensesin teyzesiyim.

.
Oooyyyy demiii yaaa şaka ediyorum guzzumm ama güzel birşey dir eminimm benimde teyzem varr teyzen olması başka ama ben ençok halama düşkünümdür kardeşimde evlenirse bende hala olcam

Oooyyyy demiii yaaa şaka ediyorum guzzumm ama güzel birşey dir eminimm benimde teyzem varr teyzen olması başka ama ben ençok halama düşkünümdür kardeşimde evlenirse bende hala olcam
Halaya düşkün ilk defa duydum ama benim yeğenim de beni cok sever. Daha 6 yaşında olsada her eve dönüşümde arkamdan ağlar. Birde bebekken bir süre ben büyüttüğüm için sanırım ayrı bir seviyor hissediyorum sevgisini. hala olmak da cok büyük ayrıcalık tabi layığıyla yapana

Eminim öyledir canım, henüz hala olmadım.
Allah benim kardeşime hayırlı bir eş verdi, hayırlı da evlat nasip etsin.
Ben de hala olayım.

.

Eminim öyledir canım, henüz hala olmadım.
Allah benim kardeşime hayırlı bir eş verdi, hayırlı da evlat nasip etsin.
Ben de hala olayım.

.
Aminnnn canım. Aslında bu sıfatlar insanın tamamen içinde taşıdığı kalple ilgili yoksa teyze hala hiç farkı yok. Ablamın da yeni kızı oldu her akşam telefon la aramadan duramıyorum bursa da maalesef sevemiyorum da

aynen öyle Özge kuzusu teyze de hala da yapana vallaa

benim kardeşim teyze olacak diye havalara uçtu, günde 100 defa arıyo, hamileliğimi duyar duymaz teyze temalı bebek badileri almış her mesajın sonuna da pipican deyip duruyo çocuğuma bi gün elimde kalacak

ama halası daha şu an cinsiyeti bilmiyor, sormadı ben de söylemedim
gıybet time

Bu kadar gevezeliğe benim bebe uyandı, sağ kasığıma vurup duruyo.

İlgi istiyo bence.

Azıcık karnımı okşayıp dua edeyim de uyusun.

Hayırlı geceler hepiciğinize.

.

sen sağında olduğunu söylemiştin hatırlıyorum öksürünce sağımıza kramp girdiğini konuştuğumuzda benimki de solda valla yazacaktım da çekindim ben orada bazen batmalar hissediyorum ama erken ya söylemedim o yüzden, ben hissettiğimi düşünüyorum son zamanlarda

oku annesi oku oku da uyusun mışıl mışıl minik kelebek

He yaa, bizim burda kocaman bi oyuncakçı var.
Yeğenler bana gelince ilk oraya uğramak istiyorlar.
200 liradan aşağı çıktığımı bilmiyorum.

.
İnşallah ben de çok alırım iştahım açılır zayıfım baya çok sağol içimi rahatlattın

İnşallah es geçmiştir ve inşallah korkutmuşlardır doğruluk payı yoktur

Ben de öyle bekliyordum bugün sinirimi bozdular inşallah yalandır benim tek umudun ikinci trimester yani kusmam yok ama iştah da yok

bayılıyorlar moral bozmaya bir kulağından girsin bir kulağından çıksın

ya şu hamilelik bittiğinde olumsuz yanını söylemek aklıma gelmez benim böyle güzel bi olayın dinleme hiç

Yaniii halammın yaşı var ama hiç göstermexx çok genç deli doludurrr bende onun yanında büyüdüğüm için ona karşı sevgim çok başka beni sevgisi çok başka teyzemi de çok severim ama halama karşı çok başkayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…