- 18 Kasım 2011
- 11.766
- 19.878
- 598
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #15.661
Çok mantıklı canım.
Ama sen bence hazır listelerden güzel bir şiste yapıp eşinin önüne koy.
Ya bunları almaya başlamalıyız, ya da her ay kenara para koymalıyız, yoksa hepsini son aylarda almak bizi zorlar diye anlat.
.
Ah keşke bu dediğini yapabilsem ben de. Arkadaşlarım 45 dk da bir uyanıyor ilk zamanlar emziriyorsun diyorlar. Ayrı odada olmak çok zor olabilir.İkea’nın klasik bir beşiği var, anne yanı olarak da kullanılıyor. Çok güzel bence.
Ama ben Allah nasip ederse ilk günden itibaren kendi odasında yatırmayı düşünüyorum.
Onun için gece görüşü de net olan çok iyi bir kamera araştırıyorum.
Hareket algıladığında bildirim gelenler var, onlara bakıyorum.
.
Teşekkür ederim kuzum inşallahYaaa, çok geçmiş olsun canım benim.
Çok iyi anlıyorum seni, inşallah çabuk geçer.
.
Ah keşke bu dediğini yapabilsem ben de. Arkadaşlarım 45 dk da bir uyanıyor ilk zamanlar emziriyorsun diyorlar. Ayrı odada olmak çok zor olabilir.
Çok büyük konuşmak istemiyorum ama ilk zorluk atlatıldıktan sonra ben de hemen odasına koymak isterim. Uyku eğitimi vermek istiyorum başarabilirsem. Bir arkadaşımın çocuğu 3 yaşında hala annesi babası çocuk aynı yatakta yatıyorlarbana hiç doğru gelmiyor.
Aslında şunu da düşündüm. Fikrinizi almak isterim. Ben oda yapacağım. Beşik harici montessori yatağını da alırım diyorum. İnstagramda rastladım bazı anneler çocuğun odasında yatıyor ilk aylarda. Hem çocuk odasına alışıyor düzeni bozulmuyor. Hem de eşim işe gideceği için gece uyuyabilmiş olur diyorum.
Bunları düşünmek için çok erken tabi ama sağlıkla doğsunlar da. İinsan yine de düşünüyor
Sağoll kuzucumm görümce oluyorummOooooo, Allah tamamına erdirsin kuzu.
.
Hahahaha farkettim bianda yok olunca dedimm herhaldeee minikkuş uyuttu annesiniiAy uyumuşum kız. İyi diyelim iyi olsunsen daha iyi misin?
Canım hiç duymadım da stres zarar verir. Başka bir doktora daha gitsen?
Süt pompası ile ilgili; işe döneceklerin seçeneği yok eğer anne sütünde ısrarcılarsa mecbur sağacaklar. Bebişiyle kalacaklarda ise bebek emerse sağmaya gerek kalmayabiliremmezse mama verilmeyecekse yine sağmak zorundalar
Süt pompası almak isteyenler yazabilir burda etiketlenen uzman arkadaş uzun uzun anlattı sağ olsun aktarırım size de
Sobalı ev maceralarımı hatırladım ben debuz gibi olurdu evin diğer yerleri
Benim şu an fazladan bir odam var o yüzden yaparız diyoruz oda. Bu şifonyerin bir küçüğünü, o modelden dolap ve beyaz bir montessori yatak almayı planlıyorum ben. Beşik almayacağım Canancım park yatak alacağım estetik değil ama bizim iki ailede uzakta gittiğimizde de yanımızda götürmemiz açısından daha mantıklı olacak.Aynen, bir tek çöp bile almadım ama ben de şimdiden düşünüyorum bunları canım.
Oda hemen yapmam sanırım, bilmiyorum ama çocuk odasında yatak olan bir kanepemiz var. Ben de arada orda yatarım diyorum.
Bir beşik ve bir şifoniyer yeterli olur.
Bu gönderdiğim ikea beşik uzun süre iş görür gibi.
Şifoniyer olarak da İKEA’nın klasik şifoniyerini beğeniyorum.
HEMNES beyaz vernik 160x95 cm 8 çekmeceli şifonyer - 10239280 | IKEA
HEMNES beyaz vernik 160x95 cm 8 çekmeceli şifonyer - 10239280 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
.
Aslında beraberce burda liste yapsak ne güzel olur. Hem insan ne alacağını bilince indirimleri takip edebilir. Hem de ben minimalist biriyim. Kıyafetlerim çok az mesela. Dönüşümlü yıkayıp hep aynı şeyleri giyiyorumHaftaiçi kontrole gideyim de ondan sonra yapayım bir liste en iyisi ':)
O görmemişlik bende de olacak canım, merak etme.
Sadece oda mevzuunda şimdilik böyle düşünüyorum.
Ama iş başa gelince ayrı oda çok zor oluyo diyorlar, bakalım.
Dediğim beşik bu canım.
GULLIVER beyaz 60x120 cm bebek karyolası - 10248519 | IKEA
GULLIVER beyaz 60x120 cm bebek karyolası - 10248519 ve birbirinden çeşitli ürünler ve fiyatları IKEA'da!www.ikea.com.tr
.
Bende park yatak çok kulla işli duymuştum gene de şık olsun dedim başka bisrdey almicsm diye tahta sallanan anneyani yatak alıcam 4 yaşa kadar kullanılıyormuş egebaby yazıyordu sayfası sonra zaten kendi yatağına geçsin oda Montessori alıam o yüzden bide ikeadan çekmeceli falan geniş sifonyerler var bebeklikte yeter ilerde gene beyaz dolap alırım ona uygun tamamdırMerhaba kızlar günaydın. Bebek oda takımı almayı düşünmüyorum tayinciyiz. Büyüyen yatak mı yoksa oyun parkı mı daha iyi oluyor ? Sizler şimdiden alışverişe başladınızmı yoksa erkenmi daha. Herşey o kadar zamlanıyor ki baktığım tüm ürünlerin fiyatı 2kat olmuş nerdeyse.
Benim şu an fazladan bir odam var o yüzden yaparız diyoruz oda. Bu şifonyerin bir küçüğünü, o modelden dolap ve beyaz bir montessori yatak almayı planlıyorum ben. Beşik almayacağım Canancım park yatak alacağım estetik değil ama bizim iki ailede uzakta gittiğimizde de yanımızda götürmemiz açısından daha mantıklı olacak.
Ben de hiçbir şey almadım daha uzun süre de almam gibi. Elimizden geldiğince birikim yapmaya çalışıyoruz. Sağlıkla son zamanları görelim de keyifle böyle dekorasyon falan yapalım ya. İnstagramda görüp heves ediyorum odasına makromeler süsler , bebişe Müslinden yazlık şortlar falan
ölçüleri iyiymiş 60'a 120 bi dahaki gidişimde ovali de bi ölçeyim
yaa bu arada bebek odası bakmak çok keyifli
bi gözüm hep pinterest'te
Ah keşke bu dediğini yapabilsem ben de. Arkadaşlarım 45 dk da bir uyanıyor ilk zamanlar emziriyorsun diyorlar. Ayrı odada olmak çok zor olabilir.
Çok büyük konuşmak istemiyorum ama ilk zorluk atlatıldıktan sonra ben de hemen odasına koymak isterim. Uyku eğitimi vermek istiyorum başarabilirsem. Bir arkadaşımın çocuğu 3 yaşında hala annesi babası çocuk aynı yatakta yatıyorlarbana hiç doğru gelmiyor.
Aslında şunu da düşündüm. Fikrinizi almak isterim. Ben oda yapacağım. Beşik harici montessori yatağını da alırım diyorum. İnstagramda rastladım bazı anneler çocuğun odasında yatıyor ilk aylarda. Hem çocuk odasına alışıyor düzeni bozulmuyor. Hem de eşim işe gideceği için gece uyuyabilmiş olur diyorum.
Bunları düşünmek için çok erken tabi ama sağlıkla doğsunlar da. İinsan yine de düşünüyor
Aslında beraberce burda liste yapsak ne güzel olur. Hem insan ne alacağını bilince indirimleri takip edebilir. Hem de ben minimalist biriyim. Kıyafetlerim çok az mesela. Dönüşümlü yıkayıp hep aynı şeyleri giyiyorumev eşyası da çok az zaten ev küçük. Eşya artınca kontrol edemiyorum... O yüzden kendime çok minimal bir bebek alışveriş listesi hazırlamak istiyorum. Gerçekten alınmazsa asla olmaz denilen şeyler neler, alınmasa da idare edilebilir şeyler neler çok bilmiyorum.
Beşikti, şifoniyerdi, park yataktı...
Paylaştıkça aklımdan ne geçti biliyo musunrollercoaster ?
Özge şimdi kesin yerinde duramaz, kendini İkea’ya atar dedim.
.
Sağoll kuzucumm görümce oluyorumm
Görümcelere laaafff etmeyinnn
Canımm benimm sağoll şaka ediyorum size takılıyorumm yanlış anlamayın lütfennsen iyi görümce olacaksın kuzumkardeş gibi olanlardan
Canımm benimm sağoll şaka ediyorum size takılıyorumm yanlış anlamayın lütfenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?