Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Haftaiçi kontrole gideyim de ondan sonra yapayım bir liste en iyisi ':)

Ah keşke bu dediğini yapabilsem ben de. Arkadaşlarım 45 dk da bir uyanıyor ilk zamanlar emziriyorsun diyorlar. Ayrı odada olmak çok zor olabilir.

Çok büyük konuşmak istemiyorum ama ilk zorluk atlatıldıktan sonra ben de hemen odasına koymak isterim. Uyku eğitimi vermek istiyorum başarabilirsem. Bir arkadaşımın çocuğu 3 yaşında hala annesi babası çocuk aynı yatakta yatıyorlar bana hiç doğru gelmiyor.

Aslında şunu da düşündüm. Fikrinizi almak isterim. Ben oda yapacağım. Beşik harici montessori yatağını da alırım diyorum. İnstagramda rastladım bazı anneler çocuğun odasında yatıyor ilk aylarda. Hem çocuk odasına alışıyor düzeni bozulmuyor. Hem de eşim işe gideceği için gece uyuyabilmiş olur diyorum.

Bunları düşünmek için çok erken tabi ama sağlıkla doğsunlar da. İinsan yine de düşünüyor

Aynen, bir tek çöp bile almadım ama ben de şimdiden düşünüyorum bunları canım.

Oda hemen yapmam sanırım, bilmiyorum ama çocuk odasında yatak olan bir kanepemiz var. Ben de arada orda yatarım diyorum.

Bir beşik ve bir şifoniyer yeterli olur.
Bu gönderdiğim ikea beşik uzun süre iş görür gibi.
Şifoniyer olarak da İKEA’nın klasik şifoniyerini beğeniyorum.

.

Hahahaha farkettim bianda yok olunca dedimm herhaldeee minikkuş uyuttu annesinii ehh işte canım çok kötü değilim ama griple savaşıyorum

Benim şu an fazladan bir odam var o yüzden yaparız diyoruz oda. Bu şifonyerin bir küçüğünü, o modelden dolap ve beyaz bir montessori yatak almayı planlıyorum ben. Beşik almayacağım Canancım park yatak alacağım estetik değil ama bizim iki ailede uzakta gittiğimizde de yanımızda götürmemiz açısından daha mantıklı olacak.

Ben de hiçbir şey almadım daha uzun süre de almam gibi. Elimizden geldiğince birikim yapmaya çalışıyoruz. Sağlıkla son zamanları görelim de keyifle böyle dekorasyon falan yapalım ya. İnstagramda görüp heves ediyorum odasına makromeler süsler , bebişe Müslinden yazlık şortlar falan

Haftaiçi kontrole gideyim de ondan sonra yapayım bir liste en iyisi ':)
Aslında beraberce burda liste yapsak ne güzel olur. Hem insan ne alacağını bilince indirimleri takip edebilir. Hem de ben minimalist biriyim. Kıyafetlerim çok az mesela. Dönüşümlü yıkayıp hep aynı şeyleri giyiyorum ev eşyası da çok az zaten ev küçük. Eşya artınca kontrol edemiyorum... O yüzden kendime çok minimal bir bebek alışveriş listesi hazırlamak istiyorum. Gerçekten alınmazsa asla olmaz denilen şeyler neler, alınmasa da idare edilebilir şeyler neler çok bilmiyorum.

ölçüleri iyiymiş 60'a 120 bi dahaki gidişimde ovali de bi ölçeyim

yaa bu arada bebek odası bakmak çok keyifli

bi gözüm hep pinterest'te

Bende park yatak çok kulla işli duymuştum gene de şık olsun dedim başka bisrdey almicsm diye tahta sallanan anneyani yatak alıcam 4 yaşa kadar kullanılıyormuş egebaby yazıyordu sayfası sonra zaten kendi yatağına geçsin oda Montessori alıam o yüzden bide ikeadan çekmeceli falan geniş sifonyerler var bebeklikte yeter ilerde gene beyaz dolap alırım ona uygun tamamdır

Gerçekten herkes için mantıklı olan başka.
Park yatağı zaten kullanan herkes çok tavsiye ediyo. Bence çok güzel görünenleri de var.
Yoyko’nunkilere bakmıştım da bi ara, gayet güzel bence.

Ben de sabırsızlıkla bekliyorum o günleri.
Rabbim nasip etsin hepimize.

.

montessori'ler çok şık müge boz'un kızı vina'nın odasında var çok güzel duruyo

ben de kendi yatağıma almayı düşünmüyorum ama anne yanı olacak galiba

yaa aynen hatta bizim indirimleri takip edebileceğimiz bi grubumuz da mı olsa acaba?

Beşikti, şifoniyerdi, park yataktı...

Paylaştıkça aklımdan ne geçti biliyo musun rollercoaster ?

Özge şimdi kesin yerinde duramaz, kendini İkea’ya atar dedim.

.

bu ayın masrafı bebek arabası oldu sağolsun bizi sağlam göçertti

duramıyorum ama durucam mecbur

Kızlar dün kasık ağrım vardı ya biraz, sola doğru yatınca daha da artar gibi oldu.

Sonra küçük sert bir kırlent vardı, onu aldım bacaklarımın arasına koydum.

O kadar rahat ettim ki. Aklınızda bulunsun.

Şu hamile yastıklarına falan çok gülüyordum ama işe yarar şeyler sanırım.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…