Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
bayılıyorlar moral bozmaya bir kulağından girsin bir kulağından çıksın

ya şu hamilelik bittiğinde olumsuz yanını söylemek aklıma gelmez benim böyle güzel bi olayın dinleme hiç
tecrübeli ve yaşlı biri söyleyince insan istemeden kulak asıyor Haklısınız öyle yapıcam bundan sonra inşallah

Ben de öyle olduğunu düşünüyorum canım.
Hala vaaaaar hala var, teyze vaaaaar teyze var.
Hatta kan bağına bile gerek yok bazen.
Eşimin halası var, benden 12 yaş büyük.
Valla kendi halalarımdan daha hala benim için.
O kadar çok seviyorum ki.

.

Evet Özgeciğim, doğru hatırlıyorsun.
Yani hissettiğim şey kramp aslında.
Sağ kasığa girince bebeğim bana mesaj gönderiyo, benimle konuşuyo gibi hissediyorum.
Yoksa seninki gibi bir batma değil yani.

Bu arada ilk bebek hareketi için içinizde bir balık var ve kayıyo hissi diyorlar.
Bence 2-4 hafta içinde sen yaşayıp anlatacaksın bize şekerim.

.

tecrübeli ve yaşlı biri söyleyince insan istemeden kulak asıyor Haklısınız öyle yapıcam bundan sonra inşallah

Oooooo, daha neler neler söyleyecekler.

Hangi yaşta olursa olsun bebeğin, her yaş için bunlar iyi günlerin diyecekler.

Her ağladığında aç bu çocuk,

İkinci ne zaman diye soranları geçtim, daha da sınır tanımadan ikinciyi hemen doğur, beraber büyüsünler,

Daha neler neler...

Kulak asarsan kendini üzersin kuzum.

.

Günaydın kızlarım
Ben dün gece 10 da uyuyunca güzel sohbetinizi kaçırmışım
90 doğumluyum sobalı bir evde geçti çocukluğum o günleri hatırlattınız bana içim ısındı

Sütün mide yanmasına iyi geldiğini biliyorum ama ben hiç süt içemiyorum ağzıma koyamıyorum

Ufak tefek şeyleri etrafınızda verebilecekler varsa alın valla. Çok eksik çıkıyor. Benim bir arkadaşım geçen ay diğeri de şubatta doğum yapacak. Onların ihtiyacının kalmadığı şeyleri alacağım.

Nassıınnn çüçeeekkk
Ay uyumuşum kız. İyi diyelim iyi olsun sen daha iyi misin?
Canım hiç duymadım da stres zarar verir. Başka bir doktora daha gitsen?

Süt pompası ile ilgili; işe döneceklerin seçeneği yok eğer anne sütünde ısrarcılarsa mecbur sağacaklar. Bebişiyle kalacaklarda ise bebek emerse sağmaya gerek kalmayabilir emmezse mama verilmeyecekse yine sağmak zorundalar
Süt pompası almak isteyenler yazabilir burda etiketlenen uzman arkadaş uzun uzun anlattı sağ olsun aktarırım size de

Sobalı ev maceralarımı hatırladım ben de buz gibi olurdu evin diğer yerleri

Amin inşallah canım cümlemiz sağlıkla bebeklerimize kavuşalım inşallah. Ama ben avrupa yakasında oturuyorum. Şuan gerçi iki doktor takipliyim ama 20 den sonra perinatolog buldum onunla devam edecem inşallah. Ama söylediğin bayanı duymuştum. İyimiş gerçekten.

Aynen canım ya hocaların hocası diyorlar. Şehir dışında sırf bu hoca için detaylıya gelen onlarca insan var. Sendemi avrupa yakasındasın? Bu arada recep hocadan memnun kaldınmı?nekadar takibini yaptı canım.

ben şimdilik anne yanı alıcam, biz yeni taşındık sayılır ve odam çok küçük yanımdaki alanı hesaplarsam, ancak şöyle bir şey sığabiliyor;

alana göre alıcam ben mecbur, ama bunlarda da sallanma özelliği olan ve yan tarafı anneye doğru açılanlar varmış bakmıştım

bu arada biraz erken oldu ama ben bebek arabasını aldım, zamlanma ihtimaline karşın

Eklentiler

• E003867D-860D-4026-86DC-5C079D7B6C78.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 40
off sormaa inşallah fiyatlar artmasın siz alana kadar herkes aldıktan sonra artar inşallah
Hayırlı olsun bebek arabanız. Güzel günlerde kullanın inş. Bence çok iyi yaptın zam gelmeden. Ben de bir kargo yapar buraya getiririm ufak tefek şeyleri diyordum ama yurt dışı kargo ücretleri uçmuş resmen. Şimdi tekrar düşünmem lazım. Türkiye'den alınacaklar diye liste yapıyordum güya :)

Günaydın kızlar ya ne güzel eşyaları almaya başlamışsınız bende çok istiyorum hatta e bebekte anne yanı baya düşmüştü alalım dedim eşime almıyor son aylara doğru alırız diyor çaktırmadan en azından kıyafet alıp koysammı köşeye

çok teşekkür ederim geçen ayla bu ay arasında 1000 lira oynayınca daha beklemeyelim dedik

toplu alımlarda kargo bedava ya da kargo indirimi falan olmuyor mu acaba yurtdışına ya da amazon Türkiye'den oraya gelmiyo mu acaba? aslında en güzeli buradan oraya bi gelen olsa ona getirtmek ama tabii o da her zaman mümkün olmuyo

günaydın
o küçük şeyler de hep masraf olacak valla biberonu, hastane çıkışı, bebek bezi vs.
hadi bebek bezi, biberon emzik falan bebeğin sevmesine göre sonra da alınır da, işte kıyafet falan her ay ufak ufak biz de alalım aradan çıksın diyoruz yoksa halimiz yaman
bazen videoları izliyorum youtube'dan sayıyolar sayıyolar bitmiyo efenim reflü yatağıymış, bebek şampuanıymış, sabunuymuş, ayrı deterjanıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…