Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay travel kimse önermiyor. Benim gözüm ondaydı. Çok hantal diye

Nuna park yataklar da çok kullanışlı, ama 1 yaşa kadar sanırım.

Ben Google a yazdım da neden bulamadım spin 360 diye link koyabilir misin nasıl bakayım ona da

Baştan tek tek okuyun ama Ben 379 dayım

Ben Balıkesir’de oturuyorum. İlk hamileliğimde ense kalınlığı sebebi ile araştırıp ona gitmiştik. Çok ilgili. 12. Haftada 2 saate yakın ultrasonla inceledi. Detaylı ultrasonda da aynı şekilde. Bütün testlerimiz temiz çıktığı halde yolunda olmayan bir şeyler var, aldırmanızı öneririm ve rapor verebilirim dedi. Onun dışında gittiğim bütün doktorlar, proflar sorun yok dedi. Sonuç bebeğim vefat etti. O adama gidiliyorsa dinlemek gerektiğini söylemişlerdi. Dediklerini %99 değil %100 doğru kabul edin demişlerdi. Biz öyle yapmadık.

Ya canım başın sağolsun. Allah birdaha yaşarmasın inşallah. Evet bende detaylıya gidecem inşallah. Hatta sorun varsa anne karnında imkansız denilen ameliyatları bilebyaptığını duydum. Kaç senedir yakın takipteyim. Boşuna hocaların hocası demiyorlar. Yalnız testler temiz olmasına rağmen yolunda olmsyan şeyi nasıl anladı ona çok şaşırdım ohalde çokta testlere güven olmaz burdan çıkan sonuç bu.

takibe aldım ama senin kaldığın yerden okuycam eskilerinde fiyatlar falan da farklıdır daha güncel yerlerini okumak daha işe yarayabilir indirimler için

çok teşekkürler sweetgirlcandy

takibe aldım ama senin kaldığın yerden okuycam eskilerinde fiyatlar falan da farklıdır daha güncel yerlerini okumak daha işe yarayabilir indirimler için

çok teşekkürler sweetgirlcandy
İndirimden ziyade şunu alın bunu almayın var kuzu. Mesela reflü yatağını çoğu öneriyor. İşte kremler falan içeriği temiz olanlar falan bence baştan oku uzun ama bence iyi şeyler var

Ya bazen aynı anda çok fazla yorum gelince görünmüyo telefonumda.

Ancak o yorumu başkası alıntılarsa bu neymiş diye geri gidip okuyorum.

Herkeste oluyo mu bu?

.

Evet çok güzel fikir özellikle indirimleri arkadaşlar haber verirse herkes yararlanmış olur

Ya bazen aynı anda çok fazla yorum gelince görünmüyo telefonumda.

Ancak o yorumu başkası alıntılarsa bu neymiş diye geri gidip okuyorum.

Herkeste oluyo mu bu?

.

bende oluyo özellikle geriden sayfaları okurken, birine cevap yadığımda orada hatlar karışıyo, tekrar geri gidiyorum o zaman kaçıyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…