Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Amazonda benim bildiğim tek bir satıcıdan toplu alınca kargo bedava oluyor. Diğer siteler de öyle sanırsam. Ben farklı farklı yerlerden alacaktım e bebek instagram vs hepsini aileme gönderip onlar kargo yapacaklardı bana normalde en ucuzu bu şekilde oluyordu. Tekstil Türkiye'de hem çok kaliteli hem ucuz buraya göre. Özellikle de bebek ürünlerinde. Ama şimdi en baştan kar zarar hesabı yapmam gerekecek gelen de hiç yok buraya 3 hafta otelde karantina yapıyorlar aşılı-aşısız, testi negatif-pozitif ayrımı yapmadan. O yüzden insanlar korkusuna ne çıkabiliyor ne gelebiliyor.

Teşekkür ederim canım.
Evet parol içtim, normalde de kolay kolay ağrı kesici alan biri değilim ama çok şiddetli. Nezle oldum sanırım

yok yok parol'dan bi şey olmaz. zaten bi onu içebiliyoruz, onda da ağrının kendisinin geçmesini beklesek daha hızlı geçer

inşallah olmamışsındır, şu da olabilir; hamilelikte sürekli burun tıkanıyo ya bu da olabilir, sen bi burnunu ferahlat suyla, bi de bol bol su iç

hımm belki bebek arabası gibi büyük parçalarda kargo bedava olur o zaman

yaa burada aslında avrupaya göre ucuz da, burada da alım gücü çok düştü aslında aynı durumdayız

Öksürük vardı kaç gündür dünde burun akıntısı başladı bugün de baş ağrısı. İnşallah bebek etkilenmeden atlatırım bu süreci. Aman siz dikkat edin kendinize ☹

En güzeli canım, yoksa gerçekten güç yetmez bu kadar alınacağa.

Süt benim için de öyle, hiç içemiyorum.

Demek sen de 90’larda çocuk olmayı yaşadın.

.

Canım doktoruna aşırı güvenmiyorsan bence çok takma kafana.
O kadar patavatsız doktor var ki, ben bu forumda gördüm.
Ense kalınlığını şu an göremiyorum, haftaya gel tekrar bakalım demek bu kadar mı zor?

Banu Çiftçi hafta hafta gebelikte ısrarla bebeğin gelişimi bu sırayla olacak diye bir kural yok diyor.
Belki senin bebeğin uzun boylu olduğu için büyük görünüyor ama geç tutunma, her şey olabilir.

Doktorundan emin değilsen başka bir doktora görünmeni tavsiye ederim ben.

.

Öksürük vardı kaç gündür dünde burun akıntısı başladı bugün de baş ağrısı. İnşallah bebek etkilenmeden atlatırım bu süreci. Aman siz dikkat edin kendinize ☹

o zaman sen hem ayaklarını sıcak tut, kalın çorap, patik ne olursa, sıcak çorbanı eksik etme, bolca dinlen, meyve de ye ki halsizliğin olmasın,hızlıca atlat

inşallah çabucak geçer

İkea’nın klasik bir beşiği var, anne yanı olarak da kullanılıyor. Çok güzel bence.

Ama ben Allah nasip ederse ilk günden itibaren kendi odasında yatırmayı düşünüyorum.

Onun için gece görüşü de net olan çok iyi bir kamera araştırıyorum.

Hareket algıladığında bildirim gelenler var, onlara bakıyorum.
.

o zaman sen hem ayaklarını sıcak tut, kalın çorap, patik ne olursa, sıcak çorbanı eksik etme, bolca dinlen, meyve de ye ki halsizliğin olmasın,hızlıca atlat

inşallah çabucak geçer
Şuan hem patik hem panduf var ayağımda
İnşallah inşallah çok sağol

Çok mantıklı canım.

Ama sen bence hazır listelerden güzel bir şiste yapıp eşinin önüne koy.
Ya bunları almaya başlamalıyız, ya da her ay kenara para koymalıyız, yoksa hepsini son aylarda almak bizi zorlar diye anlat.

.

aa bakayım hemen, ufak bi şey lâzım olacak bana alandan dolayı

ben galiba görmemişin çocuğu olmuş bi an yanından ayırmamış olucam

Aynen işte, Özge gibi düşünüyorum ben de.
Ufak şeyler bile birikince dağ gibi masraf oluyo.

.

hımm belki bebek arabası gibi büyük parçalarda kargo bedava olur o zaman

yaa burada aslında avrupaya göre ucuz da, burada da alım gücü çok düştü aslında aynı durumdayız
Tabi yurt dışında çalışana göre Türkiye'den alışveriş ucuz da Türkiye'de çalışana göre öyle değil. Rabbim yardım etsin

aa bakayım hemen, ufak bi şey lâzım olacak bana alandan dolayı

ben galiba görmemişin çocuğu olmuş bi an yanından ayırmamış olucam

O görmemişlik bende de olacak canım, merak etme.

Sadece oda mevzuunda şimdilik böyle düşünüyorum.
Ama iş başa gelince ayrı oda çok zor oluyo diyorlar, bakalım.

Dediğim beşik bu canım.

.

Cidden alınacak çok fazla şey var. Kuzenim aylardır alıp duruyor doğuracak nerdeyse hala bitmedi eksikleri oyüzden dediğim gibi ufak ufak almak lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…