- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 138
- 42
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #15.641
Günaydın kızlar.
Sabah müthiş bir baş ağrısıyla uyandım, ağrı kesici içmek zorunda kaldım ☹
Teşekkür ederim canım.günaydın
off geçmiş olsun bol boş su iç
ne içtin? parol mu?
Amazonda benim bildiğim tek bir satıcıdan toplu alınca kargo bedava oluyor. Diğer siteler de öyle sanırsam. Ben farklı farklı yerlerden alacaktım e bebek instagram vs hepsini aileme gönderip onlar kargo yapacaklardı bana normalde en ucuzu bu şekilde oluyordu. Tekstil Türkiye'de hem çok kaliteli hem ucuz buraya göre. Özellikle de bebek ürünlerinde. Ama şimdi en baştan kar zarar hesabı yapmam gerekecekçok teşekkür ederimgeçen ayla bu ay arasında 1000 lira oynayınca daha beklemeyelim dedik
toplu alımlarda kargo bedava ya da kargo indirimi falan olmuyor mu acaba yurtdışına ya da amazon Türkiye'den oraya gelmiyo mu acaba? aslında en güzeli buradan oraya bi gelen olsa ona getirtmek ama tabii o da her zaman mümkün olmuyo
Teşekkür ederim canım.
Evet parol içtim, normalde de kolay kolay ağrı kesici alan biri değilim ama çok şiddetli. Nezle oldum sanırım
Bu baş ağrısı bende de var bu sabah. Şu an dayanabileceğim seviyede çok fena olursa mecburen parol alacağım ben deGünaydın kızlar.
Amazonda benim bildiğim tek bir satıcıdan toplu alınca kargo bedava oluyor. Diğer siteler de öyle sanırsam. Ben farklı farklı yerlerden alacaktım e bebek instagram vs hepsini aileme gönderip onlar kargo yapacaklardı bana normalde en ucuzu bu şekilde oluyordu. Tekstil Türkiye'de hem çok kaliteli hem ucuz buraya göre. Özellikle de bebek ürünlerinde. Ama şimdi en baştan kar zarar hesabı yapmam gerekecekgelen de hiç yok buraya 3 hafta otelde karantina yapıyorlar aşılı-aşısız, testi negatif-pozitif ayrımı yapmadan. O yüzden insanlar korkusuna ne çıkabiliyor ne gelebiliyor.
Öksürük vardı kaç gündür dünde burun akıntısı başladı bugün de baş ağrısı. İnşallah bebek etkilenmeden atlatırım bu süreci. Aman siz dikkat edin kendinize ☹yok yok parol'dan bi şey olmaz. zaten bi onu içebiliyoruz, onda da ağrının kendisinin geçmesini beklesek daha hızlı geçer
inşallah olmamışsındır, şu da olabilir; hamilelikte sürekli burun tıkanıyo ya bu da olabilir, sen bi burnunu ferahlat suyla, bi de bol bol su iç
Size de çok geçmiş olsun.Bu baş ağrısı bende de var bu sabah. Şu an dayanabileceğim seviyede çok fena olursa mecburen parol alacağım ben de
Günaydın kızlarım
Ben dün gece 10 da uyuyunca güzel sohbetinizi kaçırmışım
90 doğumluyum sobalı bir evde geçti çocukluğum o günleri hatırlattınız bana içim ısındı
Sütün mide yanmasına iyi geldiğini biliyorum ama ben hiç süt içemiyorum ağzıma koyamıyorum
Ufak tefek şeyleri etrafınızda verebilecekler varsa alın valla. Çok eksik çıkıyor. Benim bir arkadaşım geçen ay diğeri de şubatta doğum yapacak. Onların ihtiyacının kalmadığı şeyleri alacağım.
Arkadaşlar moralim çok bozuk cuma günü randevum vardı doktor kafa kemiklerinin daha belirgin olmasini bekleriz bu hafta da bir hafta sonra tekrar görmek istedi iki gündür ağlamak tan maf oldum hiç duydunuz mu böyle bişey
Öksürük vardı kaç gündür dünde burun akıntısı başladı bugün de baş ağrısı. İnşallah bebek etkilenmeden atlatırım bu süreci. Aman siz dikkat edin kendinize ☹
ben şimdilik anne yanı alıcam, biz yeni taşındık sayılır ve odam çok küçük yanımdaki alanı hesaplarsam, ancak şöyle bir şey sığabiliyor;
alana göre alıcam ben mecbur, ama bunlarda da sallanma özelliği olan ve yan tarafı anneye doğru açılanlar varmış bakmıştım
bu arada biraz erken oldu ama ben bebek arabasını aldım, zamlanma ihtimaline karşın
Şuan hem patik hem panduf var ayağımdao zaman sen hem ayaklarını sıcak tut, kalın çorap, patik ne olursa, sıcak çorbanı eksik etme, bolca dinlen, meyve de ye ki halsizliğin olmasın,hızlıca atlat
inşallah çabucak geçer
Günaydın kızlar ya ne güzel eşyaları almaya başlamışsınız bende çok istiyorum hatta e bebekte anne yanı baya düşmüştü alalım dedim eşime almıyor son aylara doğru alırız diyorçaktırmadan en azından kıyafet alıp koysammı köşeye
İkea’nın klasik bir beşiği var, anne yanı olarak da kullanılıyor. Çok güzel bence.
Ama ben Allah nasip ederse ilk günden itibaren kendi odasında yatırmayı düşünüyorum.
Onun için gece görüşü de net olan çok iyi bir kamera araştırıyorum.
Hareket algıladığında bildirim gelenler var, onlara bakıyorum.
.
günaydın
o küçük şeyler de hep masraf olacak valla biberonu, hastane çıkışı, bebek bezi vs.
hadi bebek bezi, biberon emzik falan bebeğin sevmesine göre sonra da alınır da, işte kıyafet falan her ay ufak ufak biz de alalım aradan çıksın diyoruzyoksa halimiz yaman
bazen videoları izliyorum youtube'dan sayıyolar sayıyolar bitmiyoefenim reflü yatağıymış, bebek şampuanıymış, sabunuymuş, ayrı deterjanıymış
Günaydın kızlar.
Tabi yurt dışında çalışana göre Türkiye'den alışveriş ucuz da Türkiye'de çalışana göre öyle değil. Rabbim yardım etsinhımm belki bebek arabası gibi büyük parçalarda kargo bedava olur o zaman
yaa burada aslında avrupaya göre ucuz da, burada da alım gücü çok düştü aslında aynı durumdayız
aa bakayım hemen, ufak bi şey lâzım olacak bana alandan dolayı
ben galiba görmemişin çocuğu olmuş bi an yanından ayırmamış olucam
günaydın
o küçük şeyler de hep masraf olacak valla biberonu, hastane çıkışı, bebek bezi vs.
hadi bebek bezi, biberon emzik falan bebeğin sevmesine göre sonra da alınır da, işte kıyafet falan her ay ufak ufak biz de alalım aradan çıksın diyoruzyoksa halimiz yaman
bazen videoları izliyorum youtube'dan sayıyolar sayıyolar bitmiyoefenim reflü yatağıymış, bebek şampuanıymış, sabunuymuş, ayrı deterjanıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?