- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #15.681
ben niye yanlış anlıyim görümcem yanlış anlasınarayıp sormadığı için daha cinsiyeti bilmiyo
siz biliyorsunuz o bilmiyoarasa söylerdim ama aramadı ahahaa
Bebek alışverişi grupları vardı aslında sitede ama içeriği nasıl çok bilmiyorumyaa aynen hatta bizim indirimleri takip edebileceğimiz bi grubumuz da mı olsa acaba?
Bunlar da çok güzel ama 5-6 yaşına kadar diğeri kullanılabiliyormuş sanırım.ben şimdilik anne yanı alıcam, biz yeni taşındık sayılır ve odam çok küçük yanımdaki alanı hesaplarsam, ancak şöyle bir şey sığabiliyor;
alana göre alıcam ben mecbur, ama bunlarda da sallanma özelliği olan ve yan tarafı anneye doğru açılanlar varmış bakmıştım
bu arada biraz erken oldu ama ben bebek arabasını aldım, zamlanma ihtimaline karşın
Bebek arabasını almakla çok iyi yapmışsın canım fiyatlar hep yükseliyor bu ara ocaktan sonra da çoğu şey zamlanacakmışben şimdilik anne yanı alıcam, biz yeni taşındık sayılır ve odam çok küçük yanımdaki alanı hesaplarsam, ancak şöyle bir şey sığabiliyor;
alana göre alıcam ben mecbur, ama bunlarda da sallanma özelliği olan ve yan tarafı anneye doğru açılanlar varmış bakmıştım
bu arada biraz erken oldu ama ben bebek arabasını aldım, zamlanma ihtimaline karşın
Bebek arabasını almakla çok iyi yapmışsın canım fiyatlar hep yükseliyor bu ara ocaktan sonra da çoğu şey zamlanacakmış
Kızlar ben yapacaklarim ve bildiklerimi yazayım aklınızda olsun belki birinin işine yarar. Çevremde yeni çok çocuklu oldu onlardan duyduklarım.
İlk olarak bebek arabası travel durumu olan alsın ama eşiniz yokken markete çıkan mrtrolars binen arabalarda fildir fildir gezen biriyseniz kullanışlı değil kabin boy yazın onlar kullanışlı dediler birşeyi çıkarmadan tam katlanıyor ve yer kaplamiyor hafif olduğu içinde tek başınıza bütün işi hallediyosunuz.
Oto koltuğu olarak minimum 18 kg veya 36 kg a kadar olsun yüksek olsun ki sonradan canı sıkılıyor camdan baksın kırk kere almayın dediler onuda araştırınca ev iyisi bessafe x3 izofixli olan var yatiyo tamamen boyu ayarlanıyor ve güvenlik testlerinden en iyi şekilde geçmiş.
Kendim karar verdiğim odada resimleri ekliyorum şifonyer bende büfe diye geçiyor Ikea hauga boyutları aynı ama.kapakli kısmı olsun adayım küçük bazı şeylerini dedom uzun bir süre dolap almayı düşünmüyorum çünkü kiradayim degisicek evim besikte egebaby den salanan anne yani reflü özellikli falan bı beşik 3 unbir arada diyor
Şimdiden elektronik olarak mesela ateş ölçer, gümüş kapak kalkan vs almayı düşünüyorum artacak fiyatlar çünkü
Durumu olanlar içinde Chicco next to me magic çok hoşuma gidiyoe çok kullanışlıymis düşünülebilir
Kızlar ben yapacaklarim ve bildiklerimi yazayım aklınızda olsun belki birinin işine yarar. Çevremde yeni çok çocuklu oldu onlardan duyduklarım.
İlk olarak bebek arabası travel durumu olan alsın ama eşiniz yokken markete çıkan mrtrolars binen arabalarda fildir fildir gezen biriyseniz kullanışlı değil kabin boy yazın onlar kullanışlı dediler birşeyi çıkarmadan tam katlanıyor ve yer kaplamiyor hafif olduğu içinde tek başınıza bütün işi hallediyosunuz.
Oto koltuğu olarak minimum 18 kg veya 36 kg a kadar olsun yüksek olsun ki sonradan canı sıkılıyor camdan baksın kırk kere almayın dediler onuda araştırınca ev iyisi bessafe x3 izofixli olan var yatiyo tamamen boyu ayarlanıyor ve güvenlik testlerinden en iyi şekilde geçmiş.
Kendim karar verdiğim odada resimleri ekliyorum şifonyer bende büfe diye geçiyor Ikea hauga boyutları aynı ama.kapakli kısmı olsun adayım küçük bazı şeylerini dedom uzun bir süre dolap almayı düşünmüyorum çünkü kiradayim degisicek evim besikte egebaby den salanan anne yani reflü özellikli falan bı beşik 3 unbir arada diyor
Şimdiden elektronik olarak mesela ateş ölçer, gümüş kapak kalkan vs almayı düşünüyorum artacak fiyatlar çünkü
Durumu olanlar içinde Chicco next to me magic çok hoşuma gidiyoe çok kullanışlıymis düşünülebilir
Aiiyy kızlarrrr ne güzel şeyler konuşuyosunuz valla çok heveslendimm
Size birkaç sorum varr.Benim annemde de odam var ben diyorum ki fiyatlar artmadan annemde ki odama kullanışlı bir park yatak alayım.Bu konuda önerileriniz var mı? birdee bebek arabalarında en iyi markalar hangileri bilenleriniz var mı?
Evet o marka çooook güzel ama fiyatları benim için çok fazla yinede kötü birşeyde almak istemiyorum o yüzden Pierre Cardin ve Chicco nün kabinlerine bakıyorum ben , bu arada cybex all city diye dolap gardrop ve letgoya baktım alan satmamis resmenÇok teşekkür ederiz bilgiler için canım.
Bebek arabası kesinlikle ihtiyaca göre değişen bir şey.
Nerde yaşadığına, arabanın bagaj büyüklüğüne, hatta asansör büyüklüğüne göre bile değişir.
Bizim asansör kabini çok küçük mesela, tek başıma çıkmam için kabin boylar bana daha uygun.
cybex gb pockit all city çok hoşuma gidiyo.
Denemedim ama arkadaşlarımdan kullananlar vardı.
.
Yazdı mı sanaAy uyumuşum kız. İyi diyelim iyi olsunsen daha iyi misin?
Canım hiç duymadım da stres zarar verir. Başka bir doktora daha gitsen?
Süt pompası ile ilgili; işe döneceklerin seçeneği yok eğer anne sütünde ısrarcılarsa mecbur sağacaklar. Bebişiyle kalacaklarda ise bebek emerse sağmaya gerek kalmayabiliremmezse mama verilmeyecekse yine sağmak zorundalar
Süt pompası almak isteyenler yazabilir burda etiketlenen uzman arkadaş uzun uzun anlattı sağ olsun aktarırım size de
Sobalı ev maceralarımı hatırladım ben debuz gibi olurdu evin diğer yerleri
Bende sadece bakıyorum.Ama artık 14 haftalık olduk 2 haftalık araştırma evresine girdim inşallah sağlıkla 16. Haftamda almaya başlıyım diyorum.Hiç olmassa en temel şeyleri park yatak oto koltuğu vs gibi.Park yatağı 2 tane alacağım zaten bi anneme bi kendi evimeBen yoyko park yatağa bayılıyorum canım.
Klasik park yataklar gibi değil.
Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Park Yatak Oyun Parkı Gri 70 x 110 cm Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Yoyko Exclusive Comfort 8 in 1 Park Yatak Oyun Parkı Gri 70 x 110 cm yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Bebek arabası olarak da Cybex bakıyorum hep.
Ama sadece bakıyorum.
.
Bence park beşik. Bende park beşik var hamak var tahta sallanan yataktan da var yeğenimden kalma. Hiç kullanılmadı gibi bir şeyMerhaba kızlar günaydın. Bebek oda takımı almayı düşünmüyorum tayinciyiz. Büyüyen yatak mı yoksa oyun parkı mı daha iyi oluyor ? Sizler şimdiden alışverişe başladınızmı yoksa erkenmi daha. Herşey o kadar zamlanıyor ki baktığım tüm ürünlerin fiyatı 2kat olmuş nerdeyse.
Ay dikkat et. C vitamini al bol bolTeşekkür ederim canım.
Evet parol içtim, normalde de kolay kolay ağrı kesici alan biri değilim ama çok şiddetli. Nezle oldum sanırım
Evet o marka çooook güzel ama fiyatları benim için çok fazla yinede kötü birşeyde almak istemiyorum o yüzden Pierre Cardin ve Chicco nün kabinlerine bakıyorum ben , bu arada cybex all city diye dolap gardrop ve letgoya baktım alan satmamis resmendedim 3 bine kadar veriyim ikinci el aliyim iyi olur ama malesef yok o yüzden geriye Chicco ve Pierre kalio diğer uygun markalara da güvenmiyorum şimdilik
Evet o marka çooook güzel ama fiyatları benim için çok fazla yinede kötü birşeyde almak istemiyorum o yüzden Pierre Cardin ve Chicco nün kabinlerine bakıyorum ben , bu arada cybex all city diye dolap gardrop ve letgoya baktım alan satmamis resmendedim 3 bine kadar veriyim ikinci el aliyim iyi olur ama malesef yok o yüzden geriye Chicco ve Pierre kalio diğer uygun markalara da güvenmiyorum şimdilik
Eveet tek elle katlanıp içini çıkarmadan ve tekerleri sayesinde sürüklenio ama cift değil tek tekerlekli olan modeli zaten çocuk büyüyünce zırt pırt bebek arabasi ile uğraşmak zor hafif olsun yeter hemen ayağa kalkmak kucağa gelmek istiyorlar iki senede çok hızlı geçiyor hemen buyucekler zaten küçükken ana kucağında taşırım ben çok rahat oyle travel o yüzden kullanışsız banaben dün e-bebekten çıkarken inglesina kullanan bi kadın cybexi de önermişti arkadaşları kullanıyomuş memnunlarmış söyleyşnce old city diye anlamıştım ama demek ki all city'mişanneler grubundan arkadaşlarım kullanıyo ve memnunlar demişti o da
Kuzum burda bi topik var aldıklarını paylaşıyor herkes öneri sunuyor. Aralık anneleri çoğu. Beni okumaya başladım baştan. Ordan liste yapıyorum. Bizde ordan devam edebilirizyaa aynen hatta bizim indirimleri takip edebileceğimiz bi grubumuz da mı olsa acaba?
Benim de bu gece oldu dönerken sanki sancıyor gibi değişiktiKızlar dün kasık ağrım vardı ya biraz, sola doğru yatınca daha da artar gibi oldu.
Sonra küçük sert bir kırlent vardı, onu aldım bacaklarımın arasına koydum.
O kadar rahat ettim ki. Aklınızda bulunsun.
Şu hamile yastıklarına falan çok gülüyordum ama işe yarar şeyler sanırım.
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?