Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bunlar da çok güzel ama 5-6 yaşına kadar diğeri kullanılabiliyormuş sanırım.

Bebek arabasını almakla çok iyi yapmışsın canım fiyatlar hep yükseliyor bu ara ocaktan sonra da çoğu şey zamlanacakmış

Kızlar ben yapacaklarim ve bildiklerimi yazayım aklınızda olsun belki birinin işine yarar. Çevremde yeni çok çocuklu oldu onlardan duyduklarım.
İlk olarak bebek arabası travel durumu olan alsın ama eşiniz yokken markete çıkan mrtrolars binen arabalarda fildir fildir gezen biriyseniz kullanışlı değil kabin boy yazın onlar kullanışlı dediler birşeyi çıkarmadan tam katlanıyor ve yer kaplamiyor hafif olduğu içinde tek başınıza bütün işi hallediyosunuz.
Oto koltuğu olarak minimum 18 kg veya 36 kg a kadar olsun yüksek olsun ki sonradan canı sıkılıyor camdan baksın kırk kere almayın dediler onuda araştırınca ev iyisi bessafe x3 izofixli olan var yatiyo tamamen boyu ayarlanıyor ve güvenlik testlerinden en iyi şekilde geçmiş.
Kendim karar verdiğim odada resimleri ekliyorum şifonyer bende büfe diye geçiyor Ikea hauga boyutları aynı ama.kapakli kısmı olsun adayım küçük bazı şeylerini dedom uzun bir süre dolap almayı düşünmüyorum çünkü kiradayim degisicek evim besikte egebaby den salanan anne yani reflü özellikli falan bı beşik 3 unbir arada diyor
Şimdiden elektronik olarak mesela ateş ölçer, gümüş kapak kalkan vs almayı düşünüyorum artacak fiyatlar çünkü
Durumu olanlar içinde Chicco next to me magic çok hoşuma gidiyoe çok kullanışlıymis düşünülebilir

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-23-22-21-30-313_com.instagram.android.webp
    16 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2021-10-23-17-09-11-664_com.instagram.android.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_2021-10-23-16-36-48-982_com.android.chrome.webp
    13 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_2021-12-05-12-20-34-959_trendyol.com.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 43

ne güzel detaylıca anlatmışsın

Aiiyy kızlarrrr ne güzel şeyler konuşuyosunuz valla çok heveslendimm
Size birkaç sorum varr.Benim annemde de odam var ben diyorum ki fiyatlar artmadan annemde ki odama kullanışlı bir park yatak alayım.Bu konuda önerileriniz var mı? birdee bebek arabalarında en iyi markalar hangileri bilenleriniz var mı?

Çok teşekkür ederiz bilgiler için canım.
Bebek arabası kesinlikle ihtiyaca göre değişen bir şey.

Nerde yaşadığına, arabanın bagaj büyüklüğüne, hatta asansör büyüklüğüne göre bile değişir.

Bizim asansör kabini çok küçük mesela, tek başıma çıkmam için kabin boylar bana daha uygun.

cybex gb pockit all city çok hoşuma gidiyo.
Denemedim ama arkadaşlarımdan kullananlar vardı.

.

Ben yoyko park yatağa bayılıyorum canım.
Klasik park yataklar gibi değil.

Bebek arabası olarak da Cybex bakıyorum hep.

Ama sadece bakıyorum.

.

Evet o marka çooook güzel ama fiyatları benim için çok fazla yinede kötü birşeyde almak istemiyorum o yüzden Pierre Cardin ve Chicco nün kabinlerine bakıyorum ben , bu arada cybex all city diye dolap gardrop ve letgoya baktım alan satmamis resmen dedim 3 bine kadar veriyim ikinci el aliyim iyi olur ama malesef yok o yüzden geriye Chicco ve Pierre kalio diğer uygun markalara da güvenmiyorum şimdilik

Yazdı mı sana

Evde olsak bile mastit olsak yine pompa gerekli. Süt çok olur çocuk emmez yine gerekli

Bende sadece bakıyorum.Ama artık 14 haftalık olduk 2 haftalık araştırma evresine girdim inşallah sağlıkla 16. Haftamda almaya başlıyım diyorum.Hiç olmassa en temel şeyleri park yatak oto koltuğu vs gibi.Park yatağı 2 tane alacağım zaten bi anneme bi kendi evime biri çıksın bari aradan

Bence park beşik. Bende park beşik var hamak var tahta sallanan yataktan da var yeğenimden kalma. Hiç kullanılmadı gibi bir şey

ben dün e-bebekten çıkarken inglesina kullanan bi kadın cybexi de önermişti arkadaşları kullanıyomuş memnunlarmış söyleyşnce old city diye anlamıştım ama demek ki all city'miş anneler grubundan arkadaşlarım kullanıyo ve memnunlar demişti o da

İkinci eli kapış kapış gittiği için letgo’da yok canım.

Sürekli takip etmek lazım.

Aslında bu güzel bir şey, çünkü kullandıktan sonra ikinci el olarak satarım ben.

Daha uygun bir şey arıyorsan ben yine YOYKO’yu tavsiye ederim.

Spin 360 aldı kuzenim, şu hani gümrük malları oluyo ya.
Oradan çok uyguna aldı.

İstanbul Anadolu Yakası’nda oturanlar bakabilir.

.

Eveet tek elle katlanıp içini çıkarmadan ve tekerleri sayesinde sürüklenio ama cift değil tek tekerlekli olan modeli zaten çocuk büyüyünce zırt pırt bebek arabasi ile uğraşmak zor hafif olsun yeter hemen ayağa kalkmak kucağa gelmek istiyorlar iki senede çok hızlı geçiyor hemen buyucekler zaten küçükken ana kucağında taşırım ben çok rahat oyle travel o yüzden kullanışsız bana

yaa aynen hatta bizim indirimleri takip edebileceğimiz bi grubumuz da mı olsa acaba?
Kuzum burda bi topik var aldıklarını paylaşıyor herkes öneri sunuyor. Aralık anneleri çoğu. Beni okumaya başladım baştan. Ordan liste yapıyorum. Bizde ordan devam edebiliriz

Benim de bu gece oldu dönerken sanki sancıyor gibi değişikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…