- 12 Ağustos 2014
- 4.451
- 10.102
- 208
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #15.721
bende oluyo özellikle geriden sayfaları okurken, birine cevap yadığımda orada hatlar karışıyo, tekrar geri gidiyorum o zaman kaçıyo çünkü
Evet çok güzel fikir özellikle indirimleri arkadaşlar haber verirse herkes yararlanmış olur
Ben Balıkesir’de oturuyorum. İlk hamileliğimde ense kalınlığı sebebi ile araştırıp ona gitmiştik. Çok ilgili. 12. Haftada 2 saate yakın ultrasonla inceledi. Detaylı ultrasonda da aynı şekilde. Bütün testlerimiz temiz çıktığı halde yolunda olmayan bir şeyler var, aldırmanızı öneririm ve rapor verebilirim dedi. Onun dışında gittiğim bütün doktorlar, proflar sorun yok dedi. Sonuç bebeğim vefat etti. O adama gidiliyorsa dinlemek gerektiğini söylemişlerdi. Dediklerini %99 değil %100 doğru kabul edin demişlerdi. Biz öyle yapmadık.
Valla tek bir yorum atladigini görmüyorum ve herkese tek tek cevap yazdığını görüyorum, valla helal olsun.. Ben bu konuda çok üşengecim yaYa bazen aynı anda çok fazla yorum gelince görünmüyo telefonumda.
Ancak o yorumu başkası alıntılarsa bu neymiş diye geri gidip okuyorum.
Herkeste oluyo mu bu?
.
Dikkat et kuşum üşütme havalar bi tuhaf biz de hassasızHahahaha farkettim bianda yok olunca dedimm herhaldeee minikkuş uyuttu annesiniiehh işte canım çok kötü değilim ama griple savaşıyorum
Katılıyorum buna. Ben de balık gibiyim ne lazım ne değil hiç bilmiyorum neye baksam lazom gibi geliyo. Dün öğrendim sterilizatör lazımmış baktım kurutmalı var kurutmasız var Arada fiyat farkı da çok eşim diyor kurutmalı olması şart mı elde kurulanmaz mı? Hiç bilmiyorum birinin nokta atışı söylemesi lazımAslında beraberce burda liste yapsak ne güzel olur. Hem insan ne alacağını bilince indirimleri takip edebilir. Hem de ben minimalist biriyim. Kıyafetlerim çok az mesela. Dönüşümlü yıkayıp hep aynı şeyleri giyiyorumev eşyası da çok az zaten ev küçük. Eşya artınca kontrol edemiyorum... O yüzden kendime çok minimal bir bebek alışveriş listesi hazırlamak istiyorum. Gerçekten alınmazsa asla olmaz denilen şeyler neler, alınmasa da idare edilebilir şeyler neler çok bilmiyorum.
+1 diyorum. Kızlar bişi alıp da söylemeyen varsa küserim ona göre hajsjdhdhhs herkes ne indirim var ne aldı söylesin biz de bakalımyaa aynen hatta bizim indirimleri takip edebileceğimiz bi grubumuz da mı olsa acaba?
Evet gerçekten de bu konuda doktora yapmış gibi neredeyse hepsini denemiş. Evde kullanılacaksa 1 numara avent dedi. Bi de sağmaya veya bebek emmeye başlayınca öteki göğüsten de süt akmaya başlıyormuş onun için de süt toplama diye bişi var o kullanılıyormuş boşa gitmesin istiyorsan.Yazdı mı sana
Evde olsak bile mastit olsak yine pompa gerekli. Süt çok olur çocuk emmez yine gerekli
Travel ben de uzak duracaktım ama kimle konuştuysam günlük kullanımda travel daha iyi diyor puset tık diye yerleşiyormuş arabaya. Puset uzun süre elde taşınamaz zaten ağır.Ay travel kimse önermiyor. Benim gözüm ondaydı. Çok hantal diye
Valla tek bir yorum atladigini görmüyorum ve herkese tek tek cevap yazdığını görüyorum, valla helal olsun.. Ben bu konuda çok üşengecim ya
aynen bi tane de indirimlerin olduğu bi grup bulsak harika olur, bu hamilelik applerinden birinde görmüştüm atıyorum a101'e mesela bebek reflü yatağı gelmiş oluyo ya da bim'e hemen orada paylaşıyolardı. mağazalardaki hamike-bebek indşrimleri de keza öyle. ama buradan çıkıp uygulamaya gitmeye üşeniyorum bazen, bir grup bulsak harika olur
Benden amniyon sıvı aldı Recep hoca. Önce cvs denen bir test yapıldı özel bir laboratuvarda. O temiz çıkınca micro array yapalım dedi. O da temiz çıktı. Fetal kardiyologa yönlendirdi. Yine temiz çıktı. Her şeyin yolunda göründüğünün farkındayım ama teklifim hala geçerli, tapır çıkartayım Çapa’da sonlandıralım gebeliği dedi. İlerleyen haftalarda daha çok üzülürsün dedi. Ben yaratmadığım bir canı alamam, o yükle yaşayamam, hem ümidim var; her şey yolunda gidecek dedim. Teselli vermeyi çok isterdim ama yapamam. Her şey gönlünce olsun dedi. Olmadı.Ya canım başın sağolsun. Allah birdaha yaşarmasın inşallah. Evet bende detaylıya gidecem inşallah. Hatta sorun varsa anne karnında imkansız denilen ameliyatları bilebyaptığını duydum. Kaç senedir yakın takipteyim. Boşuna hocaların hocası demiyorlar. Yalnız testler temiz olmasına rağmen yolunda olmsyan şeyi nasıl anladı ona çok şaşırdım ohalde çokta testlere güven olmaz burdan çıkan sonuç bu.
Evet testlere güvenmiyorum ben. O yüzden de ne ikili ne de nifty yaptırmadım. Çünkü kalbi atan bir varlığın hayatı ile ilgili karar verecek ben değilim. Yaşayacaksam da yaşayacağım. Vardır bir bildiği yaradanın.Ya canım başın sağolsun. Allah birdaha yaşarmasın inşallah. Evet bende detaylıya gidecem inşallah. Hatta sorun varsa anne karnında imkansız denilen ameliyatları bilebyaptığını duydum. Kaç senedir yakın takipteyim. Boşuna hocaların hocası demiyorlar. Yalnız testler temiz olmasına rağmen yolunda olmsyan şeyi nasıl anladı ona çok şaşırdım ohalde çokta testlere güven olmaz burdan çıkan sonuç bu.
Ne güzel mesleğinin hakkını veriyorsunÇok teşekkür ederim canım.
Öğretmenlikten gelen bir özellik bence.
20 kişilik sınıfta her öğrenciyle teker teker ilgilenmek, sorularını cevaplamak gerekiyor.
.
2 3 takım alsak mı bi gaza geldimbuldum bu arada şöyle demek istediğim;
hazır screenshot almışken paylaşmış da olayım defactoda hastane çıkışları 42 liraymış
İlk gelen bildirimden okuyunca öyle olmuyor. Ama konuşurken sayfada son mesajı gösteriyor araları atlayıp. Anlatabildim mi bilemiyorum amaYa bazen aynı anda çok fazla yorum gelince görünmüyo telefonumda.
Ancak o yorumu başkası alıntılarsa bu neymiş diye geri gidip okuyorum.
Herkeste oluyo mu bu?
.
Evet testlere güvenmiyorum ben. O yüzden de ne ikili ne de nifty yaptırmadım. Çünkü kalbi atan bir varlığın hayatı ile ilgili karar verecek ben değilim. Yaşayacaksam da yaşayacağım. Vardır bir bildiği yaradanın.
Eşimde joie nin bi modelini gördü e bebekte kesinlikle bu dedi. Bende arabaya zor sığıyor falan dedikleri için travel istemiyorum aslında.Dikkat et kuşum üşütme havalar bi tuhaf biz de hassasız
Katılıyorum buna. Ben de balık gibiyim ne lazım ne değil hiç bilmiyorum neye baksam lazom gibi geliyo. Dün öğrendim sterilizatör lazımmış baktım kurutmalı var kurutmasız var Arada fiyat farkı da çok eşim diyor kurutmalı olması şart mı elde kurulanmaz mı? Hiç bilmiyorum birinin nokta atışı söylemesi lazım
+1 diyorum. Kızlar bişi alıp da söylemeyen varsa küserim ona göre hajsjdhdhhs herkes ne indirim var ne aldı söylesin biz de bakalımaralıkta bi indirim olacak diyordu bi arkadaşım. Ordan toplayabileceklerimi alıcam bir sürü şey var en azından elektronikler alınsın bari.
Evet gerçekten de bu konuda doktora yapmış gibi neredeyse hepsini denemiş. Evde kullanılacaksa 1 numara avent dedi. Bi de sağmaya veya bebek emmeye başlayınca öteki göğüsten de süt akmaya başlıyormuş onun için de süt toplama diye bişi var o kullanılıyormuş boşa gitmesin istiyorsan.
Travel ben de uzak duracaktım ama kimle konuştuysam günlük kullanımda travel daha iyi diyor puset tık diye yerleşiyormuş arabaya. Puset uzun süre elde taşınamaz zaten ağır.
Bi de arabayı tek elimle katlayabiliyorum demişti arkadaşım joie marka almış. Aklıma yattı.
Param olsaydı doona alırdım aslında ama bir yaşından sonra kullanılmaması da kötü. Ya bu joie travel yA da doona muadili vardı ya atmıştın ikisinden birini alacağım galiba ben
Alize puffy mi gelmiş bimeee aaaaaşunları da ekleyeyim de ben üstüme düşeni yapmış olayım ahahaa
Ne güzel mesleğinin hakkını veriyorsun
Alize puffy mi gelmiş bimeee aaaaakaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?