Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet çok güzel fikir özellikle indirimleri arkadaşlar haber verirse herkes yararlanmış olur

aynen bi tane de indirimlerin olduğu bi grup bulsak harika olur, bu hamilelik applerinden birinde görmüştüm atıyorum a101'e mesela bebek reflü yatağı gelmiş oluyo ya da bim'e hemen orada paylaşıyolardı. mağazalardaki hamike-bebek indşrimleri de keza öyle. ama buradan çıkıp uygulamaya gitmeye üşeniyorum bazen, bir grup bulsak harika olur

Canım acını hatırlatıp seni üzmek istemiyorum ama çok da merak ediyorum.

Doğduktan sonra bebeğinde problemin ne olduğu anlaşıldı mı?

Çok yaşamadı dedin, ne kadar yaşadı?

.

Ya bazen aynı anda çok fazla yorum gelince görünmüyo telefonumda.

Ancak o yorumu başkası alıntılarsa bu neymiş diye geri gidip okuyorum.

Herkeste oluyo mu bu?

.
Valla tek bir yorum atladigini görmüyorum ve herkese tek tek cevap yazdığını görüyorum, valla helal olsun.. Ben bu konuda çok üşengecim ya

Hahahaha farkettim bianda yok olunca dedimm herhaldeee minikkuş uyuttu annesinii ehh işte canım çok kötü değilim ama griple savaşıyorum
Dikkat et kuşum üşütme havalar bi tuhaf biz de hassasız
Katılıyorum buna. Ben de balık gibiyim ne lazım ne değil hiç bilmiyorum neye baksam lazom gibi geliyo. Dün öğrendim sterilizatör lazımmış baktım kurutmalı var kurutmasız var Arada fiyat farkı da çok eşim diyor kurutmalı olması şart mı elde kurulanmaz mı? Hiç bilmiyorum birinin nokta atışı söylemesi lazım
yaa aynen hatta bizim indirimleri takip edebileceğimiz bi grubumuz da mı olsa acaba?
+1 diyorum. Kızlar bişi alıp da söylemeyen varsa küserim ona göre hajsjdhdhhs herkes ne indirim var ne aldı söylesin biz de bakalım aralıkta bi indirim olacak diyordu bi arkadaşım. Ordan toplayabileceklerimi alıcam bir sürü şey var en azından elektronikler alınsın bari.
Yazdı mı sana

Evde olsak bile mastit olsak yine pompa gerekli. Süt çok olur çocuk emmez yine gerekli
Evet gerçekten de bu konuda doktora yapmış gibi neredeyse hepsini denemiş. Evde kullanılacaksa 1 numara avent dedi. Bi de sağmaya veya bebek emmeye başlayınca öteki göğüsten de süt akmaya başlıyormuş onun için de süt toplama diye bişi var o kullanılıyormuş boşa gitmesin istiyorsan.
Ay travel kimse önermiyor. Benim gözüm ondaydı. Çok hantal diye
Travel ben de uzak duracaktım ama kimle konuştuysam günlük kullanımda travel daha iyi diyor puset tık diye yerleşiyormuş arabaya. Puset uzun süre elde taşınamaz zaten ağır.
Bi de arabayı tek elimle katlayabiliyorum demişti arkadaşım joie marka almış. Aklıma yattı.
Param olsaydı doona alırdım aslında ama bir yaşından sonra kullanılmaması da kötü. Ya bu joie travel yA da doona muadili vardı ya atmıştın ikisinden birini alacağım galiba ben

Valla tek bir yorum atladigini görmüyorum ve herkese tek tek cevap yazdığını görüyorum, valla helal olsun.. Ben bu konuda çok üşengecim ya

Çok teşekkür ederim canım.

Öğretmenlikten gelen bir özellik bence.
20 kişilik sınıfta her öğrenciyle teker teker ilgilenmek, sorularını cevaplamak gerekiyor.

.

buldum bu arada şöyle demek istediğim;
hazır screenshot almışken paylaşmış da olayım defactoda hastane çıkışları 42 liraymış

Eklentiler

• F166E679-BEE4-4B9F-A32A-8A752BA5501F.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 54
Benden amniyon sıvı aldı Recep hoca. Önce cvs denen bir test yapıldı özel bir laboratuvarda. O temiz çıkınca micro array yapalım dedi. O da temiz çıktı. Fetal kardiyologa yönlendirdi. Yine temiz çıktı. Her şeyin yolunda göründüğünün farkındayım ama teklifim hala geçerli, tapır çıkartayım Çapa’da sonlandıralım gebeliği dedi. İlerleyen haftalarda daha çok üzülürsün dedi. Ben yaratmadığım bir canı alamam, o yükle yaşayamam, hem ümidim var; her şey yolunda gidecek dedim. Teselli vermeyi çok isterdim ama yapamam. Her şey gönlünce olsun dedi. Olmadı.
Teşekkür ederim. Allah kimseye yaşatmasın İnşallah.

Evet testlere güvenmiyorum ben. O yüzden de ne ikili ne de nifty yaptırmadım. Çünkü kalbi atan bir varlığın hayatı ile ilgili karar verecek ben değilim. Yaşayacaksam da yaşayacağım. Vardır bir bildiği yaradanın.

Ya bazen aynı anda çok fazla yorum gelince görünmüyo telefonumda.

Ancak o yorumu başkası alıntılarsa bu neymiş diye geri gidip okuyorum.

Herkeste oluyo mu bu?

.
İlk gelen bildirimden okuyunca öyle olmuyor. Ama konuşurken sayfada son mesajı gösteriyor araları atlayıp. Anlatabildim mi bilemiyorum ama

O kadar haklısın ki canım.

Biz de bu Cumartesi imza verip istemediğimizi söyleyeceğiz doktora.

Geçen eşimle konuşuyoruz, ya acaba yaptırsak mı dedi. Niye diye sordum.
Ya ciddi bir problem varsa, çocuk ömür boyu yaşayacak o hastalıkla, yazık değil mi dedi.

Haşa Allah’ın merhametini mi sorguluyoruz, O’nunki bizden büyüktür dedim, yaşatacaksa yaşatacak olan O.
Bizim bir şey demeye hakkımız yok.

Çocuklar bize Allah’ın emaneti. Eğer emanet edecekse, yok istemiyorum deme lüksüne sahip değiliz.

.

Eşimde joie nin bi modelini gördü e bebekte kesinlikle bu dedi. Bende arabaya zor sığıyor falan dedikleri için travel istemiyorum aslında.

Bende avente bakıyım bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…