Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
O kadar güzel anlattın ki canım, yavaştan Recep Hoca’ya kaydım sanki.

Daha çok var detaylıya ama aklımızda olsun, çok teşekkür ederiz.

.
Yardımcı olabildiysem ne mutlu canım. İstanbul’da olsam ben muhtemel bütün hamileliği onunla götürürdüm. İleride giden olursa ne demek istediğimi anlar zaten.

Ağlarsa anam ağlar boşa dememişler düşünsene bizde evlatlarımıza öyle olacağız inşallah.

Reactions: Jou
Ah o kadar iyi anlıyorum ki benimde öyle…. Tam alıcam elim gitmiyo
Kaybım yok ama bende korkuyorum. Allah korusun bir şey olsa o eşyaların travmasini kaldiramam o yüzden biraz bekleyeceğim bende
Tabi bu iyi bir şey değil alabilenler en güzelini yapıyorlar inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım

Canım kaybın için çok üzüldüm başın sağolsun. Bundan sonra hep yolunda gitsin inşallah her şey
Tavsiyen üzerine Recep hocayı not alıyorum. İstanbulda değilim ama kayınvalidemler orada bir ayağımız orada yani. Fiyat bilgisi alıp Detaylı için düşüneceğim hocayı.
Peki bu detaylı ultrason kaçıncı haftada yapılmalı?

Allah’ın izniyle bu günler de geçecek canım.
Sen, ben, karaca3443 , ayaza
Başka kayıp yaşayan kimler vardı, hatırlayamadım...
Atlatacağız inşallah bu korkuları, inanıyorum.

.
Ah canancım. Beni en yakınlarım bile anlamıyor siz anlıyorsunuz. Ortak acılar birleştirirmiş ya o misal. Çok bunları konuşup pozitif arkadaşların da modunu düşürmek istemiyorum aslında.

Hadi bundan sonra biz onlara uyalım güzel düşünelim güzel olsun. Biz sadece alışverişleri biraz erteleyeceğiz. Hem onlar alır eve gelir bir bakarlar bakalım tavsiyelerinden faydalanırız

Teşekkür ederim canım. İnşallah. Cümlemiz sağlıkla bitirsin bu süreci.
18-22. Haftalar arası yapılması öneriliyor. İlkinde Recep hocaya sürekli gittiğimiz için hafta takibi falan yapmadım hiç. Ruyin gidiyordum. Adamın rutin muayenesi bile yaklaşık 1 saat sürüyor zaten.

Canım dikkat et temizlik çok da lazım değil bi süpürülse yeter şu aşamada kendini yorma.
Açlık konusunda da bulantıdan iyidir bencebebişler erkek senin ondan doymuyorlar bir kez daha söylüyorum
bir tanesi erkek bende öyle hissediyorum ama diğeri hakkında fikrim yok seçenek çok bana

Ya evimde kimse yok ama bu evin tozu alınacak 2 günde bir illaki makine çekiyorum walla

Kacinci haftada yaptirdin acaba? 12. Haftadan sonra yaptirabilirsin dediler bana da
Fiyati ne kadar ortalama?

eksik yanıtlamışım benim tüp bebek merkezim Bahçeci kliniği hep orada devam ettiğim için, ikili testi de orada yaptırdım 750 lira civarındaydı ama daha uygun yapan yerler vardır burası biraz daha pahalı olabilşr

Şimdi internetten yorumlara da baktım da gerçekten riskli gebeliklerde hep doğru teşhislerde bulunmuş. Eşimle de konuştum muhtemelen o haftalar nasip olursa Recep hocaya gideceğim.

Çok teşekkür ederim bizimle paylaştığın için

ıncıl cıncık baktı hocam ölçüm yaparken, orada da patlattı bombayı %90 erkek dedi
Ayy masallah hadi bnmkini de gorurler belki, 12. Haftaya ulasayim da bende gideyim bi bakalim benden ne surpriz cikicak

Oyyyyy, kuzum.
Biliyordum seni, kusura bakma.

Bak Rabbim sana iki tane nasip etti, sağlıkla gelsinler inşallah.

.
İşte bu yüzden her günüm tereddütlü geçiyor farklı moda girince veya o gün iyisem aklıma kötü şeyler geliyor allah kimseye yaşatmasın inşallah,

Gerçekten de Rabbim sabrımın mükafatını verdi diye düşünüyorum şükürler olsun bu güne kadar bir kez bile neden demedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…