Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kizlar siz hepiniz ikili testi yaptirdinizmi? Nasil yapiyolar napiyolar?
Ben yaptırmayı düşünüyorum canım ultrasonda ensesi ve herşeyine ölçüyor drun ve gayet iyiyse iyidirr ve kan istiyolar sonucuda hastaneden hastaneye değişiyor benim hastane 1hafta sonra çıkıyormuş bende haftaya pazartesi gideceğim

Hadi bakalim guzel sonuclar aliriz insallah bende gidicm onumuzdeki haftalarda kismetse

Evet canım, süper bir fikir bu.
Kendi modumuzu da diğer arkadaşların modunu da düşürmeyelim.
Onların alışverişlerine bakıp destek olalım.

.

Ben de aynı durumdayım. Sabah kriz geçirdim evi temizleyemiyorum diye neyse bize düşen sadece iyi olmak zatenİyi olmaya bakalım ev de şimdilik süpürülmeyle idare etsin napalım canım
Bu arada sanırım bir erkek bebek daha katılıyor aranıza doktor cinsiyetini erkek görüyorum dedi
Allahımmmm hayırlı olsun diyelim
korkmaya başladım acaba benimki de erkek diye dermişim jajsjshs

Ne güzel canım.
Şimdi karaca3443 nın dediği gibi modumuzu düşürmeyelim artık.
Çok şükür, Rabbim tekrar hamilelik nasip etti hepimize.

.

Bazen mi, her zaman geliyo bana.
Günün her saati bambaşka biriyim sanki.

.

Aynen valla sağlıklı olalım da evi b.k götürsün bazen anlık bi kriz geliyor sonra sakinliyorum

Ben başından beri kız hissediyorum. İstek olarak kız olsun erkek olsun dediğimden değil ilk çocuk olunca fark etmiyor ama kesin kız bence. Ramzi de öyle demişti zaten. Bakalım ne çıkacak

aaa sana Ramzi kız mı dedi

benim de içime kız doğuyodu Ramzi Bey'ciğim erkek dedi tuttu valla
içinden geçen olsun sağlıkla doğsun

Aynen valla bize yatmak düşerben de bazen mız mız mıyım diye düşünüyorum da yok değiliz ya içerde bebek yapılıyor yAni ötesi var mı bunun insan çıkarıyoruz
Yaa tabii ki sağlıklı olsun hayırlı evlat olsun bla bla ama benim içimden hep bi kızım olsun geçiyoro yüzden çok merak ediyorum çatlıyorum desem yeridir

Ne zaman belli olur acaba? Randevun ne zaman senin belki belli olur o zamana

Rabbim gönlünden geçeni nasip etsin canım.

Bana da Ramzi erkek dedi, galiba ondan erkek gibi hissediyorum.

Ama bebeği kucağımda hayal edince hep kız geliyo gözümün önüne.

.

aaa sana Ramzi kız mı dedi

benim de içime kız doğuyodu Ramzi Bey'ciğim erkek dedi tuttu valla
içinden geçen olsun sağlıkla doğsun
Kız demişti diye hatırlıyorum -C-A-N-A-N- a soralım mı yine vajinal 6. Hafta canımcım tekrar bakar mısın

Eklentiler

• 705A35B4-6CB1-45CC-B871-2218DAD26A0F.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 40
Ahaaa bennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…