Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen kuzu. Hediye de gelir muhtemelen. Çocuğun yediği helal giydiği haram derler. Çabucak büyüyor minnaklar

Aynen kuzu. Hediye de gelir muhtemelen. Çocuğun yediği helal giydiği haram derler. Çabucak büyüyor minnaklar
Ooo tabiii canımm hemde ne hediyeler gelirr hele annemm duramıyorr cinsiyet öğrenir öğrenmezz başlar almayaa zaten önceden hep yapılmış 15 tane yeleği varr evde sadece düğmelerini hallediyor şuanlık batanniye ve yastık için kılıfı da ördü erkek kız için renkler etti değişik değişik çok güzel olduu iğne oyayla yaptı hep anneannem zaten yeleğin başıydı hepp neolur neolmazz iyi olmam yapamam sonra derdii hep yaptı genede yapıyor babannemde başlar belkide o pek etmedii ya babanneyle anneanne arası çok farklı oluyor demekkii anneannemle çok başkayım

Benimde annem gördüğü beğendiği modelleri hep yaptı kız erkek. O da aynı sürekli alma şeyinde

Anladım canım.
Bir meleğiniz var, cennette bekliyor sizi.

Yok canım. Aksine belki birilerine fikir verir, faydası olur. Aklımdan çıkan bir şey değil ki hatırlayıp üzüleyim.

Çok haklısın, unutulmaz ki.

Gel alalım dediğine göre normal doğum değildi o zaman.
O halde sezaryen dikişi falan çok zor olmuştur.

.

O kadar güzel anlattın ki canım, yavaştan Recep Hoca’ya kaydım sanki.

Daha çok var detaylıya ama aklımızda olsun, çok teşekkür ederiz.

.

Kızlar sohbet şahane alışverişler şahane
Ben 6-7 aylığıma kadar eşya alacağım parayı birikim yapacağım günü gelsin düşünmeden keyifle alacağım inşallah.
Nedense bana şu an almak çok mantıksız geliyor
herkesin görüşü farklı tabi

Karnım aç yiyorum yiyorum5 dakika sonra yine aynı yokmu kalıcı doyurucu yemek ya 2 gündür başım ağırmaya başladı. Çok gerginim ya uff temizlik konusunda da çok takıntılıyım bazen kendimi zorlayıp temizlik yapıyorum ama yapmamam lazım takıntı işte

-C-A-N-A-N- ben geliyorumm sen yohsunnn heleeeee gidiyom sonra sne burdasınn

Ya Pazar olunca öyle oldu, eşimin babaannesine gittik müjdeyi verdik.
Anca gelebildim.

Birazdan da La Casa De Papel izliycez, dedim bi mesajlara bakayım.
Muhabbetten uzak kalmayayım.
Hem de birikmesin sonra.

.

Kuzenim 2.ayda başladı almaya, şimdi 6.ayı bitti.
Alışveriş derdi kalmadı.

Her şeyini tamamladılar.

Alabilen alsın bence, benim korkularım elimi kolumu bağlıyo.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…