Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzenim 2.ayda başladı almaya, şimdi 6.ayı bitti.
Alışveriş derdi kalmadı.

Her şeyini tamamladılar.

Alabilen alsın bence, benim korkularım elimi kolumu bağlıyo.

.
Ben yazmak istemedim canım ama benimde korkularım var bir yandan Rabbim kötü günlerini göstermesin inşallah ama ne bilim elimi kolumu bağlıyor düşüncesi alanlar keyifle giydirmeyi nasip etsin inşallah

Vakti gelince birlikte atarız inşallah fotoğrafları

Ah o kadar iyi anlıyorum ki benimde öyle…. Tam alıcam elim gitmiyo

Allah’ın izniyle bu günler de geçecek canım.
Sen, ben, karaca3443 , ayaza
Başka kayıp yaşayan kimler vardı, hatırlayamadım...
Atlatacağız inşallah bu korkuları, inanıyorum.

.

Kuzum senin de mi kaybın vardı?

.

O takintı bendede var temizlik hele mutfakk dağınık olmiycakk kv burdayken hep aklim mutfaktaydıı aklımm gidiyodu hep yaaa sonra bigün gitti evine mutfağı girdim aman allahımm dediimm kafayı yediimm daha dedim kimseyi almam eve tövbe ettiimm
Kıyafet konusunda bende başlamadım aynen dediğin gibi birikim e başladık bizde tam olsunn hepsini birden bigün hallederiz dedimm şuan alacak şeyde bile değilizz
Benimde acıkır karnım amaa doyurucu birşey yokkii zaten daha ara öğün de ben 1 saat önce yullafla yoğurt yedimm kestii iştahımı birazdan yemek edicem şimdide

Hiç sorma canım bazen eve ani misafir gelir mi korkusu yaşıyorum zâten pert oldu hormonlarımız ağrılarımız var bir arkadaş bile kaldıracak halim yok inan Annem sağolsun gelince el atıyor maşallah çok hamarat ve hızlıdır allah başımızdan eksik etmesin ya tek güvenim anneme

Aynenn benim annemde öyleee 3 güne geldii haleldicek önemli iş vardı anca okadar kalabildi hergün sildi süpürdü evii mutfak dolapları pırıl pırıll etti allahh eksik etmesinn insanın kendi annesi gibii anne yok hem kv burdayken çok çekindim ondan açım bile diyemiyodum kadına

Canım dikkat et temizlik çok da lazım değil bi süpürülse yeter şu aşamada kendini yorma.
Açlık konusunda da bulantıdan iyidir bencebebişler erkek senin ondan doymuyorlar bir kez daha söylüyorum

Anladım canım.
Bir meleğiniz var, cennette bekliyor sizi.

Çok haklısın, unutulmaz ki.

Gel alalım dediğine göre normal doğum değildi o zaman.
O halde sezaryen dikişi falan çok zor olmuştur.

.
Evet sezeryan oldu. İnan hiç hatırlamıyorum ağzımı sızımı. Fiziksel olan her şey geçiyor, unutuluyor. Geçmeyen acı vermesin Allah kimseye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…