Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
acaba onları kucağa aldiktan sonra kim sayfayı hatırlayacak

sonra da geleni gideni çekiştirmek için gireriz bence her kafadan bi ses çıkınca, darlanan buraya koşacak vallaa

hem bence yine burada buluşmaya çok sebep var; kızlar sütüm gelmedi, ne yesem süt yapar, göğsüm yara oldu napıcam ben ohooo burada olay bitmezz

O kadar enerjisizim ki bir de dün mide yanması bugün baş ağrısı derken yerimden kalkamadım.

Az önce bir ağladım ben mıy mıy mız mız bir kadın oldum, depresyonda gibiyim neden böyleyim, hiç yemek yapamıyorum iş yapamıyorum diye. Eşim neye uğradığını şaşırdı

Saçmalama hamilesin yat keyfini çıkart ben olsam daha çok yatarım diyo

Bazen böyle yoğun duygu saçmalamaları geliyor mu size de

Evet sezeryan oldu. İnan hiç hatırlamıyorum ağzımı sızımı. Fiziksel olan her şey geçiyor, unutuluyor. Geçmeyen acı vermesin Allah kimseye.

Öyledir tabii, yaşamayan bilemez.

Rabbim bu bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Elinden tutup bayramlarda abisinin mezarına gittiğiniz günleriniz olsun.

.

Benim eşimde bana diyor, bidaha hamile kalma çok mıy mıylanıyor muşum hahaha

yaa Canan sesli güldüm ahahaa

Ya bi acaba dedim ama sanırım fazla küçük.

Kız kardeşim 8 yıl önce almıştı katlanan küvet seti, 3.çocukta hala kullanıyo.
Bi sorayım da markasını ondan alalım hep birlikte.

Bazı katlananlar çabuk deliniyormuş.
O kat yerleri sıkıntı diyordu bir arkadaşım.

.

Kesinlikle haklısın düşünsene bebek ağlıyor biri panik yapıp nasıl susturcam diye soruyor ayy iş bitmez bizde

İğne hiç yaptırmadım ama seruma kattılar geçen gittiğimde. Geçici faydası oldu bikaç saat sonra tekrarladı. Bugün itibariyle 12+4 görünüyor sat a göre.
Doktor ayda üçten fazla tutuyorsa atak bir nörolojiye gitmelisin dedi.
Evet ben de özellikle sordum yaştan ötürü yüksek çıkması beklenen dedi. Ben 34 yaşındayım. Ama bu illaki olacağı anlamına gelmez dedi tabi. Rabbim sağlıkla aldırsın kucağımıza inşallah
Çok sevindim canım sonuçların güzel çıkmasına
Herşey yolunda dedi ikili test yaptırdım onun sonucu ise 10 gün sonra dedi teşekkür ederim
Hadi gözünüz aydın
Teşekkür ederim

Aminn hepimiz inşallah Bugün 14+0 olduk artık araştırma evresine girdim 16. Hafta itibariyle kendimi de motive etmek için yavaş yavaş alacağım bende gerisi nasip

Yardımcı olabildiysem ne mutlu canım. İstanbul’da olsam ben muhtemel bütün hamileliği onunla götürürdüm. İleride giden olursa ne demek istediğimi anlar zaten.

Hem de çok yardımcı oldun canım.
Çok teşekkür ederiz yaa.
karaca3443 ve ben ikna olduk bile.
İlk kayıptan sonra en iyisine gitmek istiyor insan.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…