Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim randevum önümüzdeki cuma. Sata göre 11+1, geçen haftaki ultrasona göre ilerlediyse 12+0 oluyorum. Daha erken bence benim belli olmaz kuzum heyecan devam

Sen kız istiyordun sanki?

.
Yaaa hamile kalmadan önce tabii normalde kız diyordum ama sağlık olsun diyordum cano ensonda hamile kaldımm hep erkek hissetmeye başladımmm ama bu son ultrasondan sonra bana kız gelmeye başladı sankii bilmiyorum buara hep kız hissediyorum inanırmısın bugün hiç midem bulanmadı soğanla aram çokkötüydü çok iyi geçtiii yemek yapmamla mesela

Ama tabii bugün manava gittimm kötü kokular aldım resmenn leş gibi yürüyüşte yaptımm temiz hava aldımm yaparken hep bebek arbaalarla millet parka geliyolar yürüyüşe falan ama hepside çok küçük cano ya diyelim çocuk büyüdü zaten çabuk büyüyo aldığımız araba yazık olmiycakmi ben genede daha büyük almayı düşünüyorumm ana kucağından kalıyo kenarda kullanılmicak sonra

ahahahaa
vallaa ben de kız olursa ismine kadar düşünmüştüm
senin aslında haftaya 12+ küsürlerde belli olur, gideceğin zaman çikolata ye de hareketli olsun görür belki

Ben normalde Arveles veya Dikloron vurduruyorum acilde, hemen geçiyo.
Ama hamilelikte sadece Parol’a izin var.

Nöroloji ne yapacak ki bu süreçte?
Ben hamilelikten önce gittiğimde Relpax diye bir ilaç verdi, o kadar.
Tedavisi olan bir şey değil maalesef.

.

Mektup yazmışsın, hangisine cevap yazacağımı şaşırdım.

.

aa süper belki de senin de bulantı dönemin bitmiştir

Kız erkek hiç önemli değil canım, sağlıkla gelsin.

Benim bi gün iyi bi gün kötü sanki mide.
Bugün iyiydi, şimdi yemek yedim, yemekten sonra biraz coştu.

Ohhh, yürüyüş ne iyi gelmiştir.

Bebek arabalarının markalarına baksaydın.
Hatta hamileyim, iki tur deneyebilir miyim falan.

.

Ben bakıncaa onlara bebelerine bakıyolarr
Ama bitanede biri doona almış çokta güzelmiş yaa amaaa fiyatı beni aşaarrr
Midenin sebebide bebeğinn hareketidirrr oo annişkoo ben burdayımm diye mideyle savaş edeyy vuracam totosuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…